Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']Justa przepraszam za wygląd Galiny:oops:Mam nadzieję, że z domu Cię nie wyrzucą:evil_lol:[/QUOTE]

Pfff.. jakie przepraszam, jest piękna :loveu: Jeszcze tylko jej ogonek i udzik skończę, okrywówka odrośnie i będzie rewelka :loveu:

Jeszcze raz[B] bardzo bardzo bardzo dziękuję [/B] Ewa! :multi: :loveu:

Gassira mnie znienawidziła..
Galina zresztą też..

Zdjęcia będą, ale już nie dzisiaj bo zaraz wychodzę na imprezę, a pozatym zdjęć z lampą nie robię :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Umieram z ciekawości jak też Galińska wygląda :razz: poza tym że z pewnościa ślicznie :loveu:[/quote]

strach się bac:roll:

Posted

Galeństwo jeszcze nieskończone, bo muszę jej do końca bok wytrymować i udzik i ogonek no i czekam aż okrywówka odrośnie..

Wróciłam dzisiaj o 3 nad ranem, więc nie mam póki co siły lecieć na spacer z aparatem, ale jakieś takie domowe, na którym co prawda niewiele widać mam :diabloti:

Z dedykacją dla cioci Ewy
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/4788/dsc0038j.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ariss']szkoda,że nie dała sobie tego uszka dokończyć:-(

Było dać fotkę przed i po- wtedy lepszy efekt by był.hahahah[/QUOTE]

Ja jestem w głębokim szoku, że wogóle dała sobie zrobić uszy :mdleje: Ja nie wiem co Ty chcesz zresztą od tego uszka - przecież jest ok !
Obejrzałam jej zdjęcia po ostatim strzyżeniu i miała za mocno wygolony polik - zdecydowanie za linią oczu :shake: Więc jednak dobrze, że się nie zgodziłaś na opitolenie tego :loveu:

Wczoraj podróżowałyśmy metrem i autobusem w jedną i w drugą stronę. Jadąc był protest na całej linii - a jak ludzie na mnie patrzyli - męczycielka zwierząt :diabloti:
Wracając natomiast rewelka :loveu: W metrze nie trzęsła sie już cała jak galareta i nawet ją na podłodze usadziłam, a w autobusie bezczelnie rozwaliła się w przejściu :cool3:
Nie ma to jak przymusowa socjalizacja :eviltong:

Postaram się zrobić jakieś fotki dzisiaj albo jutro;)

Posted

Spacerkowo
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3466/dsc0135q.jpg[/IMG]

To rude to podszerstek - tak ona ma cały rudy grzbiet, bo wyrwałam całą okrywówkę :diabloti:

Posted

Laaaaaaaaaaa profeska:loveu::loveu::loveu:, Ewa pieknie ja zrobilas, jest naprawde niesamowita roznica jak robi sznupa "psi fryzjer", a jak robi to ktos, kto faktycznie umie zrobic:loveu:. Pieknie! Teraz to juz mi tylko pozostaje wpasc do Wawy i zakosic odpicowany obiekt mojego uwielbienia:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:.

Posted

[quote name='puzzle']Laaaaaaaaaaa profeska:loveu::loveu::loveu:, Ewa pieknie ja zrobilas, jest naprawde niesamowita roznica jak robi sznupa "psi fryzjer", a jak robi to ktos, kto faktycznie umie zrobic:loveu:. Pieknie! [/quote]

Bo do każdej pracy trzeba mieć serce :loveu: jak fryzjer tylko odwala rzemiosło to nigdy nie będzie takiego efektu.
Ślicznie Galina wygląda :loveu: a twoje zdjęcia jak zawsze :loveu: szacun :mdleje:

Posted

Weszka ma rację - Gordon jak był trymowany przez groomerkę to po pierwsze zawsze był pokaleczony, a po drugie zarastał na siwo. Teraz zarasta na czarno i nie ma ran:multi:
Tak samo Rapcio, który zawsze po groomingu przez ...groomera był miękki i matowy, po Ewci rękach teraz jest błyszczący, ostry i czarniutki:multi::multi::multi:

Posted

dobra przestańcie już słodzić:evil_lol::diabloti::eviltong::evil_lol:

Ale Gala naprawdę była grzeczna:loveu:ale co ja się nagadałam to moje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='puzzle']Kojotku ostatnio zes sie smial, ze one nie owlosiona:evil_lol:[/QUOTE]

No bo wtedy 'psi fryzier' pewnie tak krótko przycinał włosy na łapkach, a teraz ma dłuższe zostawione - dużo lepiej jej tak:loveu: no i co Ewa to Ewa - nie wiedziałem że robi też przeszczepy włosów:evil_lol:

Posted

Dziękujemy wszystkim za komplementy :loveu: Ale to Ewci należą się gratulacje :loveu:

Jak Galina zarośnie na czarno to chyba otworzę salon lateksowej rękawiczki :eviltong:

[B]waszko[/B], ona jeszcze bokiem nieskończona, ale niebawem i bokiem będą ;)

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/7135/dsc0137pzy.jpg[/IMG]

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5650/dsc0145x.jpg[/IMG]