ariss Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ale fajowe:multi:więcej,więcej:razz::diabloti: Quote
Saint Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nieeeeeeeee.. No to jest znęcanie się nad zwierzętami :eviltong: Galina pewnie koszmary miała tak śpiąc w pobliżu histo-notatek :eviltong: Quote
Justa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [B]Ewa, Ala [/B] :loveu: :loveu: [B]Jakubie[/B], to zdjęcie po przedstawieniu Galinie budowy okolicy oddechowej, węchowej i przedsionka nosa jamy nosowej, budowy krtani, tchawicy, oskrzela, oskrzelików oddechowych i końcowych, pęcherzyków płucnych, przewodów pęcherzykowych oraz opłucnej :loveu: mój histo-pies :loveu: Quote
Justa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='LeCoyotte']biedne zanudzone zwierzę:placze: :eviltong: :loveu:[/QUOTE] Niech odpoczywa przed anatomią - bo w tej będzie brac udział CZYNNY :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 biedne zanudzone zwierzę:placz: :eviltong: :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [url]http://img291.imageshack.us/img291/8876/dsc2250rn6.jpg[/url] załamała się nerwowo i popadła w autyzm gdy dowiedziała sie tak rozległej prawdy anatomicznej :shake::diabloti: Quote
Justa Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='betty_labrador'][url]http://img291.imageshack.us/img291/8876/dsc2250rn6.jpg[/url] załamała się nerwowo i popadła w autyzm gdy dowiedziała sie tak rozległej prawdy anatomicznej :shake::diabloti:[/QUOTE] histologicznej :diabloti: bo nie wiem czy wiecie, ale jestem histo-bogiem :loveu: :loveu: :loveu: i udało mi się zaliczyć całą histologię przewidzianą na ten semestr :multi: no, to teraz się zacznie :diabloti: Quote
Matusz Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [COLOR=Navy][B]hej mła tele histobogowa :loveu:[/B][/COLOR] Quote
puzzle Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Gratulacje:loveu::multi: To teraz zekamy na Galuche:evil_lol: Quote
Saint Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ej śmej Makrelo czemu tu Cię tak wszyscy o czarną męczą? :evil_lol: Quote
Justa Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Saint']Ej śmej Makrelo czemu tu Cię tak wszyscy o czarną męczą? :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie nie wiem.. Że to niby jej galeria? :evil_lol: Quote
Saint Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przecież to galeria terrarystyczna - o jakichś jaszczurkach.. czy coś :evil_lol: Quote
Justa Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 [quote name='Saint']Przecież to galeria terrarystyczna - o jakichś jaszczurkach.. czy coś :evil_lol:[/QUOTE] Szkoda, że żadnego zdjęcia gada tutaj nie było :evil_lol: Więc niby czemu miałoby być Galiny ? :diabloti: /masz maila chłopaku/ A tak serio, byłam wczoraj na pierwszym długim spacerze od 3 tygodni z Galiną, dodam - spacerze bez smyczy. Wróciła cała w błocie, wodzie, liściach podmokłych, trawie zgniłej - ale jaka szczęśliwa :loveu: Uprzedzając pytania - nie, nie ma zdjęć, bo aparat ciężki, w ręce zimno, a moją pannę na wydaniu trzeba jeszcze chronić przed gwałtem :cool1: Niech no wiosna przyjdzie.. :diabloti: Quote
Justa Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Uwaga, mam zdjęcia :mdleje: Brzydkie, bo Galina bardziej przypomina szczotkę tudzież niedźwiedzia.. Bo światło nie takie. Bo takie wyblakłe kolory na dworze. Niemniej są. Jaszczurka cała szczęśliwa. Ja cała szczęśliwa :p [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/3642/dsc2258hm0.jpg[/IMG] [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1973/dsc2329qk5.jpg[/IMG] Wszystkim miłego weekendu, studentom miłej sesji :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ale Ci zarosła kurcze :eviltong::eviltong: i w ogole jakas roczapirzona po tej zimie :cool3: Quote
Justa Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='betty_labrador']ale Ci zarosła kurcze :eviltong::eviltong: i w ogole jakas roczapirzona po tej zimie :cool3:[/QUOTE] Troche straciła kształty sznuacera - to prawda :diabloti: Ale mam nadzieję, że niedługo Ewa mnie podszkoli jak doprowadzić małą do porządku :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Justa']Troche straciła kształty sznuacera - to prawda :diabloti: Ale mam nadzieję, że niedługo Ewa mnie podszkoli jak doprowadzić małą do porządku :loveu:[/quote] e sznaucer nie sznaucer byle miał jaszczurzy pychol :diabloti: taaa oskubiesz ja do łysa? :cool3: Quote
Justa Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Do łysa nie, raczej będę poskubywać, gdnieniegdzie maszynką - ale z takimi pytaniami to nie do mnie :diabloti: Zapluta [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/4830/dsc2315qp4.jpg[/IMG] Quote
puzzle Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Galut:loveu: Ja bym jej pychol objechala:razz:, szcegolnie wjechala do zewnetrznych kacikow oczu, ogolila uszka i przyciela grzywe i juz wygladalaby jak pies, objechanie calej glowy, spodenek i klaty to juz kosmetyka, ale te zewnetrzne kaciki oczu:diabloti:. Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Justa'] Ja cała szczęśliwa :p Wszystkim miłego weekendu, studentom miłej sesji :loveu:[/quote] [COLOR=Navy][B]oby miła była :diabloti: okaże się jutro np...[/B][/COLOR] Quote
LeCoyotte Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [url]http://img99.imageshack.us/img99/1973/dsc2329qk5.jpg[/url] ona ma z natury taką krótką brodę czy przycinasz? Quote
Justa Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [B]Ala[/B], zapraszam, jak tak się wyrywasz to możesz jaszczurkę obciachać :eviltong: [B]Matusz[/B], dobrze będzie, ja jutro mam ostatniego kolosa jeszcze przed sesją, a potem juz tylko 2 egzaminy :evil_lol: z chemi :placz: i fizyki :placz: [B]Kojot[/B], ja jej nic nie przycinam :diabloti: i wcale nie ma krótkiej, tylko jest zarośnięta i tak to wygląda.. :roll: Quote
Matusz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Justa'][B]Ala[/B], zapraszam, jak tak się wyrywasz to możesz jaszczurkę obciachać :eviltong: [B]Matusz[/B], dobrze będzie, ja jutro mam ostatniego kolosa jeszcze przed sesją, a potem juz tylko 2 egzaminy :evil_lol: z chemi :placz: i fizyki :placz: [B]Kojot[/B], ja jej nic nie przycinam :diabloti: i wcale nie ma krótkiej, tylko jest zarośnięta i tak to wygląda.. :roll:[/quote] [COLOR=Navy][B]taaaa... ja jutro mam z gatunków dziennikarskich w a piątek z historii Polski XXw. :placz:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts