Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puzzle']Zalapalam sie na ostatni post na 300 stronce:cool3:.

Ja czekam na cieczke i ani widu, ani slychu... Ja z ta moja i jej cieczkami to dlugo do ladu nie dojde:roll:. Justa a nie lepiej byloby Galine wyjalowic? Mialam jalowiona kotke, mam kastrowanego kocora i psa i jestem z tego [B]BARDZO[/B] zadowolona. Moze troche nienaturalne, ale w naturze mialaby mlode, a ja z suka niehodowlana balabym sie ropomacicza (moja pierwsza kotka sie dorobila).[/QUOTE]

O kurcze, 300 stronka, nie zauważyłam :mdleje:

Ala, ja już pisałam nie raz dlaczego nie sterylizuję Galiny.
Głównie ze wzglądu na jej alergię na leki. Po prostu się boję. I oczywiście, można to sprawdzić tylko, że nikt nie da mi pewności, że testy to wykażą (na szczepionkę miała test, było ok, a mimo wszystko uczuliła się).
Dopóki nie będę zmuszona nie będe poddawać jej żadnym zabiegom.

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']gratki zaległe z poprzedniej 300setki :loveu: jak sie masz kochana ? :cool3:[/QUOTE]

jam szczęśliwa :p

cześć gramki :loveu:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]cześć dziewczyny :loveu:

co tam u Was? nie odzywasz się w ogóle :mad:[/B][/COLOR][/QUOTE]

cześć chłopaki :loveu:

u nas wszystko w porządku.. uczę się, dużo śpię, zbieram siły i topię się w normalności. czego chcieć więcej ? ;)

Posted

no nie:mad:ja liczyłam choć na jednego starocia:-(a tu nic:-(no ale licze na tą niedziele,tak pięnie Ci śniegu napadało,żebyć mogła ćwiczyć czarne na białym:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='ariss']no nie:mad:ja liczyłam choć na jednego starocia:-(a tu nic:-(no ale licze na tą niedziele,tak pięnie Ci śniegu napadało,żebyć mogła ćwiczyć czarne na białym:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Czytaj uważnie - mam zacieczkowaną sukę :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']co rozumiesz pod pojęciem "topię się w normalności" ??:razz:[/QUOTE]

to znaczy jest dobrze. spokojnie. normalnie. i tak jak powinno być.
nie ma chorych podejrzeń. zarzutów. nie ma paranoi. wytwarzania problemów.

Posted

[quote name='Justa']cześć chłopaki :loveu:

u nas wszystko w porządku.. uczę się, dużo śpię, zbieram siły i topię się w normalności. czego chcieć więcej ? ;)[/quote]

co rozumiesz pod pojęciem "topię się w normalności" ??:razz:

Posted

[quote name='Saint']A ja pojęcia nie mam, dlaczego ten cytat mi się z Tobą kojarzy.. :eviltong: :evil_lol:

Ugłaszcz Galinę ;)[/QUOTE]

Dzięki.. Pffff... :diabloti:
Że niby się zagapiłam, a świat sobie gdzieś bezemnie poszedł?

Kubuś, może kiedyś bym się zdziwiła, ale teraz.. nie zaskoczysz mnie czyms tak mało wyrafinowanym i skierowanym prosto we mnie :diabloti:

Sam ugłaszcz - ona teraz się zachowuje.. ah, szkoda gadać :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Czytaj uważnie - mam zacieczkowaną sukę :diabloti:[/quote]

czytaj co piszesz:diabloti:jedziesz na działke i tylko tam bezpiecznie możesz zrobić foty:eviltong::diabloti:

Posted

Wiesz, Pratchett napisał w jednej ze swoich książek:

[quote]Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła. Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje, czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko inne.[/quote]

A ja pojęcia nie mam, dlaczego ten cytat mi się z Tobą kojarzy.. :eviltong: :evil_lol:

Ugłaszcz Galinę ;)

Posted

[quote name='Justa']Dzięki.. Pffff... :diabloti:
Że niby się zagapiłam, a świat sobie gdzieś bezemnie poszedł?
[/quote]

Wisłę przenieśli.. :diabloti:

Oj tam się zachowuje..
kapryśna zapewne jest i tyle - w końcu to kobieta :eviltong:

Posted

[quote name='Saint']Wisłę przenieśli.. :diabloti:

Oj tam się zachowuje..
kapryśna zapewne jest i tyle - w końcu to kobieta :eviltong:[/QUOTE]

Podły złośliwcze.. czekaj czekaj.. jak Ci jeszcze kiedyś dane będzie do Warszawy przyjechać to przypadkiem mi Dworzec Centralny przeniosą. Ojej.. :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Podły złośliwcze.. czekaj czekaj.. jak Ci jeszcze kiedyś dane będzie do Warszawy przyjechać to przypadkiem mi Dworzec Centralny przeniosą. Ojej.. :diabloti:[/quote]

a Saint zrobi psikus i wysiadzie na zachodnim albo wschodnim :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']a Saint zrobi psikus i wysiadzie na zachodnim albo wschodnim :lol:[/QUOTE]

Muhahaha.. wtedy to już nie będzie mu wogóle dane mnie zobaczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']a to pech :diabloti:[/QUOTE]

Krótko mówiąc - to ja rozdaję karty :diabloti:
I to ewentualnie świat może sie zagapić.. :cool1:

Posted

Bo Justa jak Babcia Wetherwax - "Uważała, że jej sprawą jest się poruszać, a do reszty świata należy takie ustawienie, żeby dotarła do celu." :diabloti: :diabloti: :diabloti: