Justa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='puzzle']Zalapalam sie na ostatni post na 300 stronce:cool3:. Ja czekam na cieczke i ani widu, ani slychu... Ja z ta moja i jej cieczkami to dlugo do ladu nie dojde:roll:. Justa a nie lepiej byloby Galine wyjalowic? Mialam jalowiona kotke, mam kastrowanego kocora i psa i jestem z tego [B]BARDZO[/B] zadowolona. Moze troche nienaturalne, ale w naturze mialaby mlode, a ja z suka niehodowlana balabym sie ropomacicza (moja pierwsza kotka sie dorobila).[/QUOTE] O kurcze, 300 stronka, nie zauważyłam :mdleje: Ala, ja już pisałam nie raz dlaczego nie sterylizuję Galiny. Głównie ze wzglądu na jej alergię na leki. Po prostu się boję. I oczywiście, można to sprawdzić tylko, że nikt nie da mi pewności, że testy to wykażą (na szczepionkę miała test, było ok, a mimo wszystko uczuliła się). Dopóki nie będę zmuszona nie będe poddawać jej żadnym zabiegom. Quote
betty_labrador Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 gratki zaległe z poprzedniej 300setki :loveu: jak sie masz kochana ? :cool3: Quote
Justa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='betty_labrador']gratki zaległe z poprzedniej 300setki :loveu: jak sie masz kochana ? :cool3:[/QUOTE] jam szczęśliwa :p cześć gramki :loveu: Quote
Justa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]cześć dziewczyny :loveu: co tam u Was? nie odzywasz się w ogóle :mad:[/B][/COLOR][/QUOTE] cześć chłopaki :loveu: u nas wszystko w porządku.. uczę się, dużo śpię, zbieram siły i topię się w normalności. czego chcieć więcej ? ;) Quote
Matusz Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [COLOR=Navy][B]cześć dziewczyny :loveu: co tam u Was? nie odzywasz się w ogóle :mad:[/B][/COLOR] Quote
Justa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='betty_labrador']a moja normalnosc jest zbyt normalna.:lol:[/QUOTE] Co przez to rozumiesz? Quote
betty_labrador Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 a moja normalnosc jest zbyt normalna.:lol: Quote
ariss Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no nie:mad:ja liczyłam choć na jednego starocia:-(a tu nic:-(no ale licze na tą niedziele,tak pięnie Ci śniegu napadało,żebyć mogła ćwiczyć czarne na białym:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Justa Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='ariss']no nie:mad:ja liczyłam choć na jednego starocia:-(a tu nic:-(no ale licze na tą niedziele,tak pięnie Ci śniegu napadało,żebyć mogła ćwiczyć czarne na białym:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Czytaj uważnie - mam zacieczkowaną sukę :diabloti: Quote
Justa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Matusz']co rozumiesz pod pojęciem "topię się w normalności" ??:razz:[/QUOTE] to znaczy jest dobrze. spokojnie. normalnie. i tak jak powinno być. nie ma chorych podejrzeń. zarzutów. nie ma paranoi. wytwarzania problemów. Quote
Matusz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Justa']cześć chłopaki :loveu: u nas wszystko w porządku.. uczę się, dużo śpię, zbieram siły i topię się w normalności. czego chcieć więcej ? ;)[/quote] co rozumiesz pod pojęciem "topię się w normalności" ??:razz: Quote
Justa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Saint']A ja pojęcia nie mam, dlaczego ten cytat mi się z Tobą kojarzy.. :eviltong: :evil_lol: Ugłaszcz Galinę ;)[/QUOTE] Dzięki.. Pffff... :diabloti: Że niby się zagapiłam, a świat sobie gdzieś bezemnie poszedł? Kubuś, może kiedyś bym się zdziwiła, ale teraz.. nie zaskoczysz mnie czyms tak mało wyrafinowanym i skierowanym prosto we mnie :diabloti: Sam ugłaszcz - ona teraz się zachowuje.. ah, szkoda gadać :diabloti: Quote
ariss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Justa']Czytaj uważnie - mam zacieczkowaną sukę :diabloti:[/quote] czytaj co piszesz:diabloti:jedziesz na działke i tylko tam bezpiecznie możesz zrobić foty:eviltong::diabloti: Quote
Saint Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wiesz, Pratchett napisał w jednej ze swoich książek: [quote]Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła. Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje, czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko inne.[/quote] A ja pojęcia nie mam, dlaczego ten cytat mi się z Tobą kojarzy.. :eviltong: :evil_lol: Ugłaszcz Galinę ;) Quote
Saint Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Justa']Dzięki.. Pffff... :diabloti: Że niby się zagapiłam, a świat sobie gdzieś bezemnie poszedł? [/quote] Wisłę przenieśli.. :diabloti: Oj tam się zachowuje.. kapryśna zapewne jest i tyle - w końcu to kobieta :eviltong: Quote
Justa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Saint']Wisłę przenieśli.. :diabloti: Oj tam się zachowuje.. kapryśna zapewne jest i tyle - w końcu to kobieta :eviltong:[/QUOTE] Podły złośliwcze.. czekaj czekaj.. jak Ci jeszcze kiedyś dane będzie do Warszawy przyjechać to przypadkiem mi Dworzec Centralny przeniosą. Ojej.. :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Justa']Podły złośliwcze.. czekaj czekaj.. jak Ci jeszcze kiedyś dane będzie do Warszawy przyjechać to przypadkiem mi Dworzec Centralny przeniosą. Ojej.. :diabloti:[/quote] a Saint zrobi psikus i wysiadzie na zachodnim albo wschodnim :lol: Quote
Justa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='betty_labrador']a Saint zrobi psikus i wysiadzie na zachodnim albo wschodnim :lol:[/QUOTE] Muhahaha.. wtedy to już nie będzie mu wogóle dane mnie zobaczyć :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Justa']Muhahaha.. wtedy to już nie będzie mu wogóle dane mnie zobaczyć :evil_lol:[/quote] a to pech :diabloti: Quote
Justa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='betty_labrador']a to pech :diabloti:[/QUOTE] Krótko mówiąc - to ja rozdaję karty :diabloti: I to ewentualnie świat może sie zagapić.. :cool1: Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Justa'] I to ewentualnie świat może sie zagapić.. :cool1:[/QUOTE] oczywiście przez przypadek :loveu: Quote
Saint Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bo Justa jak Babcia Wetherwax - "Uważała, że jej sprawą jest się poruszać, a do reszty świata należy takie ustawienie, żeby dotarła do celu." :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Saint Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No nie da się ukryć, że.. kur.. że właśnie upaćkałem sobie moją piękną koszulkę Celtów czekoladą! :angryy: Quote
Recommended Posts