Ka-ka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'][B]Tinka[/B], :loveu: [B]Kamila[/B], Tak tak - biologię komórki, czyli I część histo :multi: Kolos z II części będzie dopiero w styczniu i wtedy się okaże. Teraz dopiero chłonny robimy, więc daleka droga.. :diabloti:[/quote] to masz chwilę na odpoczynek....bedzie dobrze :multi: powodzenia w drogowych szaleństwach ;) [SIZE=1](ech...a ja nad fizjo ślęczę...a taki ładny mógłby być koniec tygodnia :placz: )[/SIZE] Quote
Justa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [B]eria[/B] i co? udało się wyrać wcześniej i zaspokoić maleństwa? :diabloti::loveu: [B]Agnes[/B], wzięłam dwie pierwsze, bo w tym sklepie co pierwotnie chciałam zamówić, za przesyłkę PP zażyczyli sobie 15zł :mdleje: a w tym co zamówiłam żołwika nie było :shake: Egzamin mam o 11.. Pogoda jutro ma się zepsuć, więc luzik :mdleje: [B]waszko[/B], ciesze się, że we mnie wierzysz :loveu: [B]Kamila[/B], szczerze to w tej chwili czuje totalny brak zapału do nauki, emocje opadły i chęci też jakoś.. :shake: po prostu chyba potrzebuję odetchnąć - dużo wrażeń. Dasz rade z fizjo ! Trzymam kciuki ! - - - Dzisiaj sie wkurzyłam na jazdach.. :angryy::angryy::angryy: I niestety jutro jeszcze przez godzinę będę się wkurzać :angryy::angryy::angryy: A potem - niech się dzieje wola nieba :mdleje: Quote
Unbelievable Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'] Egzamin mam o 11.. [/quote] a ja jutro o tej porze będę w wawie, o zgrozo :mdleje: :evil_lol::evil_lol: oczywiście trzymam kciuki:loveu::loveu: a to: [url=http://www.zoo-sklep.pl//index.php?p5207,petstages-zabawka-przytulanka-dla-psa-101]ZOO-SKLEP.pl :: PETSTAGES ZABAWKA PRZYTULANKA DLA PSA 101[/url] jest super bo można podgrzać w mikrofali i psiul ma ciepełko:loveu: sama chcę to kupić ;) Quote
LeCoyotte Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'] [B]bognik[/B], a co mi tam, ucz się na moich błedach, niech Ci kojot pokaże me dzieło :diabloti:[/QUOTE] ale ja nie mam tego zdjęcia;) Powodzenia jutro:cool3::kciuki: Quote
Agnes Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'] Dzisiaj sie wkurzyłam na jazdach.. :angryy::angryy::angryy: I niestety jutro jeszcze przez godzinę będę się wkurzać :angryy::angryy::angryy: A potem - niech się dzieje wola nieba :mdleje:[/quote] ???? przed egzaminem masz jeszcze godzine do wyjezdzenia? Quote
Justa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [B]Martyna[/B], to uważaj na Lki srebrne :eviltong: [B]Kojot[/B], powodzenie by się przydało, ale bardziej to chyba spokój, bo ja cholernie gwałtowna jestem, dzisiaj 40km/h z podporządkowanej sobie poprułam :mdleje: - no co.. nic nie jechało :evil_lol: [B]Agnes[/B], nie wykupiłam sobie 3 godziny.. i 1 godzine mam jutro. Quote
Agnes Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'][B]Agnes[/B], nie wykupiłam sobie 3 godziny.. i 1 godzine mam jutro.[/quote] w sumie...to chyba dobrze przed egzaminem - jakos o tym nie myslalam, moze moze... Quote
Justa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [B]Agnes[/B], 1,5 miesiąca przerwy w prowadzeniu - to wymaga jednak jakiegoś przypomnienia, a nie od razu do lki egzaminacyjnej.. tak myślę. [B]Martyna[/B], podejrzewam, że będe w takim transie, że ostatnia rzecz na jaką zwrócę uwagę to marka i rejestracja :diabloti: [B]Kojot[/B], instruktor.. :angryy: Quote
Unbelievable Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'][B]Martyna[/B], to uważaj na Lki srebrne :eviltong:[/quote] a ty na duuuże granatowe volvo na łomżyńskich rejestracjach :diabloti: (BL : P ) Quote
weszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Cześć zdolniacho :) Histo-bogini :D a jutro będziesz jeszcze miszcz kierownicy :kciuki: Fajnie zimowe fotki, ja nie zdążyłam zrobić ani jednej i śnieg zniknął. Pewnie jeszcze zdążę. Quote
puzzle Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Trzymam mocno kciuki! Za rok tez bendem miszcz kieownicy:diabloti: Quote
Agnes Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Justa'][B]Agnes[/B], 1,5 miesiąca przerwy w prowadzeniu - to wymaga jednak jakiegoś przypomnienia, a nie od razu do lki egzaminacyjnej.. tak myślę.[/quote] toc nie wiem z jaka czestotliwoscia jezdzisz:eviltong: ale generalnie jazda tuz przed egzaminem to fajna rzecz;) :thumbs: Quote
Justa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Uwaliłam. Ale nie chce mi się o tym gadać. Quote
puzzle Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Justa']Uwaliłam. Ale nie chce mi się o tym gadać.[/QUOTE] Uuuuuuuuu to kicha, ale dosc poularne;). Nie ma sie czym przejmowac, mozna zawsze sprobowac jeszce raz, pamietaj, ze jestes histo-bogiem i to sie liczy przede wszystkim:evil_lol:! Quote
ariss Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 eeeeeeee ja 5 razy uwaliłam,później przyszły wakacje,brak czasu i do tej pory prawka nie mam:shake::placz::placz::placz:a i uwaliłam tylko raz ze swojej winy(moim skromnym zdaniem:eviltong::angryy:) też musze się za to zabrać... Quote
Unbelievable Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 nie ty pierwsza i nie ostatnia, Justyna : P będziemy trzymać kciuki za następną próbę ;) Quote
Matusz Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Justa']Uwaliłam. Ale nie chce mi się o tym gadać.[/quote] [COLOR=Navy][B] a tam... głowa do góry Justynko !! mnie też się nie udało za pierwszym razem, statystycznie to co 10-temu jak nie lepiej się udaje za 1 razem ;) więc zapisuje się na następny termin i głowa do góry :calus::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Justa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Spoko loko, ja się nie załamałam, nie zatrzeliłam i nie pocięłam :p Żyję i mam się dobrze. Jestem histobogiem i to jest dla mnie ważniejsze niż prawo jazdy, naprawdę ;) W końcu ta kasa z MC po coś leży na koncie :cool3: Ale dziękuję kochani za słowa otuchy :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Justynko, nie przejmuj sie... moj brat zdal prawko za 9 razem :evil_lol: to dopiero pocieszenie, co? :razz: Quote
Agnes Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 dasz rade:buzi: dobrze wiemy jak ciezko zdac za pierwszym razem, grunt to odpowiednie nastawienie i byle do przodu:thumbs:;) Quote
Recommended Posts