betty_labrador Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 czesc :diabloti: co fotka to inna obroża :) sliczne zdjecia Justynko :) Quote
Justa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [url=http://pl.youtube.com/watch?v=mDKL1LvrKcc]YouTube - zakręcona Galina[/url] dzięki uprzejmości [B]Kojota [/B] :multi: - dziekuję bardzo !!! :multi: Quote
weszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Łosz :crazyeye: Jaki mądry sucz :crazyeye: Quote
Agnes Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 o filmik:evil_lol: i mowiaca Justa:evil_lol:i zakrecona jaszczurka:multi: fajny:eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 haha ale fajnie :evil_lol: ciekawe czy jakbyś jej powiedziała w prawo i drugi raz w prawo to odkręciła by się w prawo i w lewo czy tak jak ma to zrobić? : P Quote
bognik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jest filmik :multi: Galinka jaka mądra, jak słucha :loveu: Szkoda, że to tylko 11 sekund :diabloti: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 fajnie sie kręci:p A raczej chodzi dookoła niewidzialnego czegoś:lol: To nowa komenda czy mi sie wydaje?:hmmmm: Quote
Justa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [B]weszka[/B], mądra jak piłkę widzi :diabloti: [B]Agnes[/B], taaaaaak mój seksowny głos zmodyfikowany przez niedorobiony głośnik :evil_lol: [B]Martyna[/B], spoko umie się kręcić w prawo i w lewo, tyle ile jej każe ;) Jak mi sie zechce, to kiedys nakręcę :diabloti: [B]bognik[/B], niestety moja komórka nie jest zbyt zaawansowana jesli chodzi o kręcenie filmów :cool3: [B]Kojot[/B], w prawo umie się kręcić wokół własnej osi, a nie wokół wyimaginowanego słupa :evil_lol: tylko tu była zbyt napalona i przebierała nóżkami czym prędzej :lol: w prawo umie już dawna dawna, w lewo niedawno ją nauczyłam :cool3: Mam jeszcze drugi filmik.. Jak wyje i jodłuje, ale to już Kojota trzeba prosic coby wrzucił, bo mu wysłałam :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 aa to tam dwa filmiki były:oops: chwila, zaraz będzie:cool1: [quote name='Justa'] w prawo umie już dawna dawna, w lewo niedawno ją nauczyłam :cool3: [/QUOTE] no to dobrze pamiętałem;) [quote name='Agnes']i mowiaca Justa:evil_lol:[/QUOTE] haha a jednak to nie robot, nie?:eviltong: edit i już jest [url=http://pl.youtube.com/watch?v=nCClwVC-HpE]YouTube - hauauuuauauauauuuuuu[/url] Quote
bognik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Zazdroszczę tak ruchliwego psa :placz: Moja to leniwa i nawet na krótkie spacery nie chce chodzić :cool1: :diabloti: Pozdrawiam! Quote
Justa Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [B]Kojot[/B] - :multi::loveu: [B]bognik[/B] - co stoi na przeszkodzie ? :cool3: a teraz sie takie fajne maluchy urodziły.. :cool3: Quote
Doginka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ale Galka zakręcona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nakręcona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='bognik']Zazdroszczę tak ruchliwego psa :placz: Moja to leniwa i nawet na krótkie spacery nie chce chodzić :cool1: :diabloti: Pozdrawiam![/quote] a chcesz grama? :loveu: on trochę lubi chodzić na spacery, no i jak wróci to jest spokojny :loveu::evil_lol: jak ona śmiesznie wyje :evil_lol: Quote
bognik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Na przeszkodzie stoją inni domownicy :eviltong: Grama? Na parę dni to why not :diabloti: Bo szczerze powiedziawszy, to pewnie po jakimś czasie bym wymiękła mając za bardzo ruchliwego psa :evil_lol: U nas nie ma gdzie nawet na spacery iść :shake: Pozdrawiam! Quote
Unbelievable Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='bognik']Na przeszkodzie stoją inni domownicy :eviltong: Grama? Na parę dni to why not :diabloti: Bo szczerze powiedziawszy, to pewnie po jakimś czasie bym wymiękła mając za bardzo ruchliwego psa :evil_lol: U nas nie ma gdzie nawet na spacery iść :shake: Pozdrawiam![/quote] ja też rzadko chodzę z nim na spacery, bo nie mam na to zupełnie czasu, ale za to coś tam z nim robię, poganiam go trochę po ogrodzie, pociągam po domu : P sztuczek pouczę, no i jakoś ten czas leci... pies nie płacze :evil_lol: ale nie mam czasu go porządnie zmęczyć, z resztą- chyba nigdy nie dam rady :diabloti: Quote
Justa Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [B]Martyna[/B], zobaczymy co powiesz za kilka lat z tym brakiem czasu :diabloti: Ja patrząc z perspektywy myślę, że 2,3 lata temu to miałam go az zanadto :evil_lol: [B]bognik[/B], to co Ty z Lharą (dobrze pamiętam?) robisz? Bo mój mały gnojek to cały dzień kmini jak piłke wydostać z komody :eviltong: A na spacerze wystarczy, żebym sięgnęła do kieszeni/torby i już oczy czujne, jęzor na wierzchu, serce przyspiesza :evil_lol: Pracocholik :cool1: [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/118/dsc0859cb7.jpg[/IMG] Dobranooooooooc ! Quote
Unbelievable Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa'][B]Martyna[/B], zobaczymy co powiesz za kilka lat z tym brakiem czasu :diabloti: Ja patrząc z perspektywy myślę, że 2,3 lata temu to miałam go az zanadto :evil_lol:[/quote] wiesz co, ja mam już nawet weekendy zajęte :roll: w sobotę mam angol+ matma, co zajmuje jakieś 4h, w niedzielę mam kurs- musiałam przełożyć :cool1: i nawet nie mam kiedy się porządnie wyspać :roll: ewentualnie wolne mam w poniedziałek po lekcjach i piątek... ale co z tego jak teraz robi się zaraz ciemno:roll: ja sobie nie wyobrażam co będzie za rak albo dwa lata, istna masakra:cool1: fajna Galina :loveu: Quote
Justa Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Tinka:)']ja sobie nie wyobrażam co będzie za rak albo dwa lata, istna masakra:cool1:[/QUOTE] hmmm za 2,3 lata ? odpuścisz sobie ;) raz sie jest młodym:p Quote
bognik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa'] [B]bognik[/B], to co Ty z Lharą (dobrze pamiętam?) robisz? Bo mój mały gnojek to cały dzień kmini jak piłke wydostać z komody :eviltong: A na spacerze wystarczy, żebym sięgnęła do kieszeni/torby i już oczy czujne, jęzor na wierzchu, serce przyspiesza :evil_lol: Pracocholik :cool1: [/quote] Na spacer idzie, kiedy przyjdą moi przyjaciele i razem idziemy się gdzieś przejść (zwartą grupą to chętnie :razz:) ;) A tak na co dzień to w ogrodzie czy domu staram się ją wymęczyć piłkami i różnymi, psimi zabawkami ;) Pozdrawiam! Quote
betty_labrador Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czesc Justynko! ale sliczna fota! jak zdroweczko? :razz: ja ide z Tosia na bieganko :loveu: Quote
Katerinas Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 zakręcona Galineczka - boska :multi: Quote
anetta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :evil_lol: pieknie się obraca, pięknie :lol: Quote
malawaszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 haha świetna jest :loveu: Lux Torpeda :loveu: Quote
Justa Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ciesze się bardzo, że Wam się podoba mój wiercidupek :loveu: Ja niestety zajmuję się teraz [URL="http://img377.imageshack.us/img377/9845/histomylovebp3.jpg"]TYM[/URL] Więc z racji przegrzania mojej istoty szarej, nic mądrego tu nie napiszę :mdleje: Quote
Olusia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justa'] Bo mój mały gnojek to cały dzień kmini jak piłke wydostać z komody :eviltong: A na spacerze wystarczy, żebym sięgnęła do kieszeni/torby i już oczy czujne, jęzor na wierzchu, serce przyspiesza :evil_lol: Pracocholik :cool1: [/quote] Skąd ja to znam :cool3::loveu::evil_lol: Piękny Galinkowy portrecik :loveu: Mmm.. miłej nauki :cool3::p Quote
Recommended Posts