malawaszka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 dobrze, że Galina już lepiej :loveu: biedna się nacierpiała, ja bym szczepiła w tym wypadku co trzy lata - nie jeździsz do schroniska, nie masz kontaktu z bezdomnymi psami chorymi więc nikłe prawdopodobieństwo przyniesienia czegoś do domu - ja mam ciągle stycznośc z róznymi wirusami, nie szczepię psów co roku i nic im nie jest (tfu tfu odpukać!) Quote
Justa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 [B]Ewa[/B], też mam nadzieję, że znajdę jakiegoś alergologa - pocieszam się, że Warszawa duża i ucywilizowana to może ktoś dobry się znajdzie i obejży tą moją bidę.. [B]Agnes[/B], tak miałam kiedyś ten program, ale ja jestem przyzwyczajona do luksusów szopa, więc nic mi go nie zastąpi :evil_lol: [B]Olusia[/B], dzięki :loveu: [B]Waszko[/B], ja nie szczepię co roku, tylko co 2 lata. Właśnie czytałam czyjeś wypowiedzi na dogo, że wystarczy raz na 3 nawet.. A z chorymi zwierzętami jak dobrze pójdzie będę mieć kontakt.. :roll: Quote
weszka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Biedna Galina :shake: Trzymaj się suczydełko i Ty razem z nią! Kiedyś sporo czytałam na temat szczepień i jak to się mówi na dwoje babka wróżyła, każda teroia ma swoje za i przeciw. Quote
LeCoyotte Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zdjęciaaa:loveu: Dobrze, że piesek lepiej sie czuje:multi: Z tymi szczepieniami to chyba zależy od srodowiska w jakim piesek sie znajduje. Samba jest szczepiona co roku na te podstawowe choroby (parwo, adeno, nosówka, psi kaszel i wścieklizna), a na koronawiroze i lepto była ostatnio w 2006, ostatnio i przed ostatnio wetka uznała, że nie jest to szczepienie niezbędne, bo podobno u nas jest bardzo rzadka, a Samba nie ma styczności z potencjalnie zarażonymi. A Ty jesteś w beznadziejnej sytuacji.. chcesz być wetką -> kontakt z zarażonymi, a Gala tak źle reaguje na szczepienia...:shake: Trzymam kciuki za zdrowie Galineczki! Może jakiś mądry alergolog coś doradzi Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 wcześniej mi się te fotki nie wyświetliły:crazyeye::shake:a są miodzio:loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 sliczne foty Justynko :loveu: i ciesze sie ogromnie ze Galince juz lepiej :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ojej, tule mocno Galie :calus: Sie porobiło... Quote
Justa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Galina tylko raz była szczepiona tą szczepionką kompleksową - zakaźne + wścieklizna.. Potem mało nie zeszła z tego świata :roll: Jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli, to do domu mogę przynosić różne choroby :shake: I to już przy praktykach klinicznych.. No nic, zobaczymy. Na dzień dzisiejszy psina wyzdrowiała. Obszczekała sąsiadów. Pociągnęła na smyczy. A dzis od rana rozbijała się o ściany. Także wszystko w normie :p Zdjęcia takie sobie :shake: Nie mam pojęcia czemu ostatnio mi nie wychodzą :shake: [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/6811/dsc0929up1.jpg[/IMG] A tak pozatym otworzyli mi stacje metra gdzie dojeżdżają 2 autobusy z mojej wsi :loveu: :multi: i jadą 10-15min. Dziś testuję i mam nadzieję, że skończy się wychodzenie o 10.15 gdy ćwiczenia mam na 12 :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 O MATENKO, biedna Galinka :-(, jakie to szczescie, ze juz zdrowieje :multi::multi::multi:!!!!!!!!! Obie widze bylysmy nie do zycia w tym samym czasie :angryy:. Wysciskaj malucha od calej mojej bandy koniecznie!!!!!!!!! i powiedz, ze ma byc ZDROWA :mad: :cool3:! zdjecia superowe - i ten rozowy jezorek :loveu: Quote
Justa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Wymiziana :loveu: Teraz mnie coś bierze, wydaję z siebie bliżej nieokreślony warkot :cool1: [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/1592/dsc0953ft3.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 udogodnienia komunikacyjne są zawsze mile widziane:razz: Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Justa']Teraz mnie coś bierze, wydaję z siebie bliżej nieokreślony warkot :cool1:[/quote] az strach sie bac :diabloti: Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 fatalnie z tymi szczepieniami :-( Dobrze że Gala już czuje się lepiej... Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 no tak - zapomniałam, że z ćwiczeń też możesz wirusy przywlekać - ale kicha, a na to pewnie nie da się odczulić nie? Dobrze, że Galcia juzma się dobrze :loveu: Quote
weszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Dobrze że dziewczynka wraca do zdrowia :) Na zdjęcia nie narzekaj! Quote
Justa Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Galeństwo od wczoraj jest na suchym i (odpukać) póki co wszystko wróciło do normy. Łącznie z tym, że cały dzień siedzi w przedpokoju i pilnuje piłki co jakiś czas zerkając z wyrzutem na mnie :roll: [B]maławaszko[/B], na razie wirusów nie przywlekę, bo póki co zajmuję sie jedynie nieżywymi zwierzętami. jak wogóle uda mi się dojść dalej, to zacznę się martwić :eviltong: [B]weszko[/B] jak tu się nie przejmować jak są takie beznadziejne? :placz: w porównaniu do tego, co robiłam w wakacje.. [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/6337/dsc0908sp3.jpg[/IMG] Dziś również nie mówię :shake: Co za potworne choróbsko- przecież ciepło się ubierałam :placz: Za tydzień w czwartek mam teoretyka z prawka :shake: No nic, lece z jaszczurką. Miłego dnia wszystkim. Paaa :multi: Quote
kate_m. Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cieszę się, że Galina dochodzi do siebie! Ale Ci dobrze z tym metrem, jak ja chodziłam na uczelnię to też dojeżdżałam półtorej godziny w jedną stronę, ale niestety w Krakowie nikt jeszcze metra nie wymyślił... Quote
betty_labrador Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Justa'][B]weszko[/B] jak tu się nie przejmować jak są takie beznadziejne? [IMG]http://1.1.1.1/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/heul.gif[/IMG] w porównaniu do tego, co robiłam w wakacje..[/QUOTE] Bo w wakacje bylas in love?:cool3::loveu::eviltong: ale nie przesadzaj bo super Ci nadal wychodza :) super ze z Galinka juz lepiej. Milego dzionka :multi: :loveu: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='betty_labrador']Bo w wakacje bylas in love?:cool3::loveu::eviltong: ale nie przesadzaj bo super Ci nadal wychodza :) super ze z Galinka juz lepiej. Milego dzionka :multi: :loveu:[/QUOTE] Nie byłam in love, ja nie jestem zdolna do takich uczuć :cool1::diabloti: zresztą to nie ma nic do rzeczy. Bo w maju też fajne mi wychodziły i w czerwcu - ah ta skromność :evil_lol::loveu: Nie wychodzą mi teraz super, dlatego chyba zaraz pójdę powalczyć :diabloti: [B]kate_m[/B], ja gdyby nie było metra to jechałabym ze 2,5 godziny w szczycie.. :shake: także nie wyobrażam sobie życia bez metra w Warszawie. Właśnie nie-warszawiacy nie wiem czy wiecie, że w sobotę skończyli budować PIERWSZĄ linię metra ! :multi: Za 20 lat będzie metro na bemowie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']Nie byłam in love, ja nie jestem zdolna do takich uczuć :cool1::diabloti: zresztą to nie ma nic do rzeczy. Bo w maju też fajne mi wychodziły i w czerwcu - ah ta skromność :evil_lol::loveu: Nie wychodzą mi teraz super, dlatego chyba zaraz pójdę powalczyć :diabloti: [B]kate_m[/B], ja gdyby nie było metra to jechałabym ze 2,5 godziny w szczycie.. :shake: także nie wyobrażam sobie życia bez metra w Warszawie. Właśnie nie-warszawiacy nie wiem czy wiecie, że w sobotę skończyli budować PIERWSZĄ linię metra ! :multi: Za 20 lat będzie metro na bemowie :evil_lol:[/quote] HAHA no tak, zapomnialam :eviltong: ah skromnosc u młodzieży :diabloti: a moze sloneczko przygrzało i robilas lepiej?:lol::eviltong: Ja tez nie wyobrazam sobie jazdy po wawie bez metra. Moznaby inaczej utknac w miejscu na pare godzin:cool1::cool1: Quote
Justa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Maleństwo [IMG]http://img49.imageshack.us/img49/7229/dsc0841gf8.jpg[/IMG] Jak to dobrze wrócić na stare śmiecie.. :loveu: Quote
Matusz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [COLOR=Navy][B]maleństwo jak zwykle urzekające :loveu::loveu::loveu: Hej moja telegrafisko:diabloti: studenko :loveu::multi: [/B][/COLOR] Quote
Justa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Hej mój telestudencie :loveu: Oboje mamy wolny piątek :diabloti: Tylko szkoda, że tyleset kilometrów od siebie :placz: Witaj Ewciu :loveu: Mam PS w angielskiej wersji, ale wszystko robie jak w automacie :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Justa']Hej mój telestudencie :loveu: Oboje mamy wolny piątek :diabloti: Tylko szkoda, że tyleset kilometrów od siebie :placz: [/quote] [COLOR=Navy][B] a no mamy :diabloti: tyleset? toć to jakieś 220:eviltong:[/B] [/COLOR] Quote
Recommended Posts