Rawa Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [SIZE="7"]L[SIZE="6"]e[SIZE="7"]n[SIZE="6"]k[SIZE="7"]a [SIZE="3"]JUŻ JEST SZCZĘŚLIWA RAZEM Z NOWYMI WŁAŚCICIELAMI :loveu: Została znaleziona 5 marca br. na osiedlu "E" w okolicach D.H. AZET, w Tychach. Wywiesiłam plakaty, jednak wszystko wskazuje na to, że sunia się nie zgubiła, a została pozostawiona sama sobie. Dlatego też szukamy jej nowego domku. Kiedy do mnie trafiła cała drżała, ale strach szybko ją opuścił, tak samo szybko jak jakiekolwiek zawstydzenie. Jest malutkim, wesołym, ok. trzymiesięcznym szczeniakiem. Bardzo łatwo oswoiła się z myślą, że zamieszka z moją owczarką. Jeszcze tego samego dnia zaczęła ją gonić w nadzei, że ta zechce się z nią pobawić. Lenka jest bardzo towarzyska, przy tym to okropny pieszczoch. Swoimi wygłupami potrafi zachwycić każdego. Teraz czeka tylko na kogoś kto da jej szansę podbić swoje serce... [SIZE="4"]K[SIZE="3"]o[SIZE="4"]n[SIZE="3"]t[SIZE="4"]a[SIZE="3"]k[SIZE="4"]t [SIZE="3"]w [SIZE="4"]s[SIZE="3"]p[SIZE="4"]r[SIZE="3"]a[SIZE="4"]w[SIZE="3"]i[SIZE="4"]e [SIZE="3"]a[SIZE="4"]d[SIZE="3"]o[SIZE="4"]p[SIZE="3"]c[SIZE="4"]j[SIZE="3"]i [SIZE="4"]L[SIZE="3"]e[SIZE="4"]n[SIZE="3"]k[SIZE="4"]i[SIZE="3"]: Email: [SIZE="3"][email protected] GG: [SIZE="3"]9252219 Telefon: [SIZE="3"]0600 357 099 Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Lenki, to na pewno pomoże znaleźć jej nowy, wspaniały domek! :loveu: Do tej pory sunia została ogłoszona na: :dog: allegro.pl :dog: adopcje.org :dog: centrumofert.pl :dog: kupsprzedaj.pl :dog: eoferty.com.pl :dog: ojej.pl :dog: katowice.gumtree.pl I bannerki wykonane przez Arlene, które wklejone do podpisu pomogą zwiększyć popularność Lenki. 100x100 200x100 Quote
Rawa Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ja nie wiem czy w ogóle jest sens szukać poprzedniego właściciela... Rozkleiłam wczoraj ogłoszenia, także u weterynarza na Dębowej. Myślałam, że jest może jakieś o zaginięciu psa, ale nie. Jakby ktoś szukał małego szczeniaczka to by chociaż tam jakieś przykleił. Nastawiam sie, raczej na nowy domek.... Quote
grazyna9915 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ja jeszcze sprwdzę czy w schroniksu jej ktoś nie szuka, ale przychylam się do Dianeczki i myślę, że to porzucenie. Quote
Rawa Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Wczoraj mama dzwoniła do schroniska zgłaszając znalezienie suni. Dzisiaj mówiąc już, że Lenka jest do adopcji. Ani za pierwszym, ani za drugim razem nie było żadnego zgłoszenia, niestety... Quote
Mada:) Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 W górę Lenka! Urocza sunia z Ciebie, więc prędko znajdziesz domek! :multi: Wiki, gratuluję tymczasu! :evil_lol: Quote
MagdaH Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :loveu::loveu::loveu: ona jest taka malusia i tycia przy owczarkowej kolegównie:iloveyou:i mam nadzieję, że nie będzie długo czekała na domek. Duuuży ccccmmoook dla Lenki! Quote
grazyna9915 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dianeczka w schronisku jest chyba jej braciszek, może powiększysz DT???:cool3: Quote
Rawa Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Ja? Bardzo chętnie... :evil_lol: Chociaż nie wiem czy potem oboje z Lenką nie wylądowaliby z powrotem w schronisku. Wyrozumiałość moich rodziców ma swoje końce... :roll: Madzia, a może Ty? Quote
Mada:) Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Yhy... :shake: Już widzę błysk szczęścia w oczach moich rodziców, gdy przechadzając się po mieszkaniu trafiają na szczeniaczkowe siuśki! :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mada:) napisał(a):Yhy... :shake: Już widzę błysk szczęścia w oczach moich rodziców, gdy przechadzając się po mieszkaniu trafiają na szczeniaczkowe siuśki! :evil_lol: Mada coś za bardzo kryjesz się za plecami rodziców. Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dianeczka czy dzwonili ludzie w sprawie Lenki? Zdjęcia ze spacerku w lesie: z młodziutką opiekunką Dianeczką: Lenka na początku bała się tej bandy, ale szybko się przyzwyczaiła, ładnie spacerowała i grzecznie się pilnowała: Quote
grazyna9915 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 allegro dla Lenki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327336268 Quote
Rawa Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Pani Grażynko, bardzo, bardzo dziękuję :loveu: Zdjęcia wkleję do pierwszego postu, bo są o wiele ładniejsze niż te moje ;) Mam nadzieję, że nie Pani nic przeciwko. Quote
Rawa Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Wreszcie mam jakiegoś rudzielca! :loveu: A Lenka już reaguje na imię :loveu: Quote
grazyna9915 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dianeczka napisał(a):Pani Grażynko, bardzo, bardzo dziękuję :loveu: Zdjęcia wkleję do pierwszego postu, bo są o wiele ładniejsze niż te moje ;) Mam nadzieję, że nie Pani nic przeciwko. No nie wiem, no nie wiem, autoryzacji, opłata za użyczenie.... hmmm... to Cię będzie sporo kosztować! Np. w formie obowiązkowego spacereku.:cool3: A tak na poważnie to czy ludzie którym dałam na Ciebie namiary odezwali się? Quote
Rawa Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Niestety się nie odezwali. Jesli chodzi o zapłatę to jestem gotowa się... poświęcić :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dianeczka napisał(a): Jesli chodzi o zapłate to jestem gotowa się... poświęcić :evil_lol: Bylebyś z tą zapłatą nie zwlekała za długo. :lol: Lenka ma jednego obserwatora na allegro. Quote
Rawa Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Super, mam tylko nadzieję, że nie jest to taki "typowy" obserwator, który tylko obserwuje... A ja zauważyłam, że często na spacerkach Lenka podkula ogonek i panicznie boi się samochodów. Niepokoi mnie to. Quote
kaja555 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Coś się musi jej żle kojarzyć. A w okolicy Azetu są tak ruchliwe ulice, jak ona się musiała bać jak się tam błąkała. Moze ten strach przed autami uratował jej życie. Quote
Dorothy Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Boziu jakie to sicne stworzenie tu macie malenkie!!!!:loveu: ludzie powinni sie ustawaic jak po swieze buleczki, toz to cudo...:loveu: Quote
Recommended Posts