kelpie0 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Piodnoszę! [SIZE="7"][SIZE="6"]TYMCZAS POTRZEBNY, OD ZARAZ!!! Quote
Agata69 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Dzisiaj Pusia w ogóle nie wyszła z budy. Z ręki jadła jak prawie weszłam do budy i podstawiłam jej karmę pod nos. Zjadła tylko trochę potem odwróciła głowę i przestała reagować. Lusia też ucieka. Wychodzą z budy tylko gdy odejdę za płot. Nie mogę z nimi zacząć pracować bo tam chodzi wiele osób i każdy robi po swojemu. Trzeba je umieścic w domach doświadczonych osób bo inaczej je stracimy. Dostały dzisiaj tabletki na robale. Quote
ElzaMilicz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='kelpie0']Piodnoszę! [SIZE=6]TYMCZAS POTRZEBNY, OD ZARAZ!!! W górę !!! Quote
Agata69 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Nikt tu prawie nie zaglada, a pomoc jest naprawdę potrzebna. Ja tu jestem bezsilna. Quote
basia0607 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pomoc musi nadejść ! Tylko czy psy mogą dlugo na nią czekać ? Quote
Agata69 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ElzaMilicz napisał(a):No to podnoszę . Agatko zmień tytuł. Co proponujesz, bo ja nie mam już inwencji. Quote
ElzaMilicz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tytuł: "Dramat !!! Po interwencji z deszczu pod rynnę !!! Suczki......" Quote
BasiaD Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Podnoszę Niunie na 1 - pomoc potrzebna na cito! Quote
Agata69 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 pODNOSZĘ W NADZIEI ŻE KTOŚ SIĘ ZLITUJE. Quote
Agata69 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Takie hopanie raczej nic nie da, trzeba zapraszać ludzi na wątek, pisać na pv, wysyłać maile, Spróbuje to robić, jest tylko problem z czasem. Idę wykąpać i uśpić małą, potem jak sama nie usnę usiąde do kompa. Dzisiaj u nich nie byłam, ale już gotuję ryż z kurczakiem na jutro. Boze, żeby coś się znalazło..... Quote
elik Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Podrzucanie ich tutaj to zbyt mało. Może przydatne byłyby ogłoszenia do pobrania i rozklejania przez dogomaniaków w całej Polsce, ogłoszenie w gazecie. Tutaj większość domków jest zapsiona do granic możliwości. Łatwiej jest zebrać kasę, niż znaleźć DT, czy DS. Może ktoś zrobiłby plakat. Wtedy chętni mogliby go wydrukować i rozklejać w swoim mieście. Biedne te psinki :-( Quote
Agata69 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 elik napisał(a):Podrzucanie ich tutaj to zbyt mało. Może przydatne byłyby ogłoszenia do pobrania i rozklejania przez dogomaniaków w całej Polsce, ogłoszenie w gazecie. Tutaj większość domków jest zapsiona do granic możliwości. Łatwiej jest zebrać kasę, niż znaleźć DT, czy DS. Może ktoś zrobiłby plakat. Wtedy chętni mogliby go wydrukować i rozklejać w swoim mieście. Biedne te psinki :-( Kurcze, masz rację. Quote
Izis Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jest PLAKAT do pobrania! Powiedzcie co poprawić. Quote
Recommended Posts