Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Pusia w ogóle nie wyszła z budy. Z ręki jadła jak prawie weszłam do budy i podstawiłam jej karmę pod nos. Zjadła tylko trochę potem odwróciła głowę i przestała reagować. Lusia też ucieka. Wychodzą z budy tylko gdy odejdę za płot. Nie mogę z nimi zacząć pracować bo tam chodzi wiele osób i każdy robi po swojemu. Trzeba je umieścic w domach doświadczonych osób bo inaczej je stracimy.

Dostały dzisiaj tabletki na robale.

Posted

Takie hopanie raczej nic nie da, trzeba zapraszać ludzi na wątek, pisać na pv, wysyłać maile, Spróbuje to robić, jest tylko problem z czasem. Idę wykąpać i uśpić małą, potem jak sama nie usnę usiąde do kompa.

Dzisiaj u nich nie byłam, ale już gotuję ryż z kurczakiem na jutro. Boze, żeby coś się znalazło.....

Posted

Podrzucanie ich tutaj to zbyt mało. Może przydatne byłyby ogłoszenia do pobrania i rozklejania przez dogomaniaków w całej Polsce, ogłoszenie w gazecie. Tutaj większość domków jest zapsiona do granic możliwości. Łatwiej jest zebrać kasę, niż znaleźć DT, czy DS.
Może ktoś zrobiłby plakat. Wtedy chętni mogliby go wydrukować i rozklejać w swoim mieście.
Biedne te psinki :-(

Posted

elik napisał(a):
Podrzucanie ich tutaj to zbyt mało. Może przydatne byłyby ogłoszenia do pobrania i rozklejania przez dogomaniaków w całej Polsce, ogłoszenie w gazecie. Tutaj większość domków jest zapsiona do granic możliwości. Łatwiej jest zebrać kasę, niż znaleźć DT, czy DS.
Może ktoś zrobiłby plakat. Wtedy chętni mogliby go wydrukować i rozklejać w swoim mieście.
Biedne te psinki :-(

Kurcze, masz rację.