Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.....

przepraszam jeśli komus nie odpowiedziałam (ale nie wzięłam komputera do domu na weekend)..... znikłam z pracy (nawet nikt nie zauwazył) i .......... pojechałam do krakowskiego schroniska. Buczałam conajmniej przy co drugiej klatce, wzięłam 2 sunie na spacerek no i........... wróciłam z jedna z nich do domu!!! Mój TZ załamał rece, ale jak usłyszał w słuchawce jak mi sie powaznie łamie głos:placz::placz::placz:... odpuścił i ............. zakochałam sie po raz trzeci!!!! wizełam trzecią sunię.. Jezu od pierwszego dnia chodzi za mną bez smyczy - krok w krok! Uczy sie w trybie ekspresowym, inne moje "panie" pryzyjeły ja bez problemu (chociaż przy misce sa na etapie ustalania hierarchii), z dzieciakami szaleje.... A życze wszytskim tym którzy oddaja te wszytskie cuda do schronów żeby ich spotkał ten sam los!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Oby Brenda dostała tez fajny, odpowiedni domek!!!!
Ile jeszcze brakuje do wykupienia jej?

Posted

Luiza super, że adoptowałaś sunię ze schroniska.
Kasę na wykup Brendy już mamy zagwarantowaną. Pan Elma (taki sobie ktoś) przeleje nam pieniążki na wykup Sary i Brendy.
Jak na inne psiaki będzie nam brakować to napiszemy;)

Posted

Tak, mamy kasę na wykup suni ze schronu. Mamy transport. Mamy DT. :multi::multi::multi:
Brenda, na święta będziesz już u Gajowej. :multi:
Gajowa, dziękujemy za DT.
Papudraczek, dziękujemy za transport.
Właścicielowi Elma dziękujemy za pieniążki.

Posted

Sunia - starsza ONka została już wysterylizowana i czeka na nowy domek...

Przepraszam, że wklejam ją na wątek Brendy, ale podejrzewam, że tu szybciej zainteresuje się nią miłośnik rasy.

A tu jeszcze wcześniejsze zdjęcia...

Posted

Nie wiem niestety o to się nie spytałam, zawsze jest tyle spraw, że czasami mi coś ucieknie. Ale do sterylizacji, kastracji idą te najbardziej adopcyjne, czyli najmłodsze, najładniejsze, rasowe i te co najkrócej w schronisku.