maggiejan Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Aniu, przyślij mi nr konta na pw, żeby mi nie wyleciało, bo nie zagladam stale na ten wątek.:oops: Quote
Luiza11 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Witam..... przepraszam jeśli komus nie odpowiedziałam (ale nie wzięłam komputera do domu na weekend)..... znikłam z pracy (nawet nikt nie zauwazył) i .......... pojechałam do krakowskiego schroniska. Buczałam conajmniej przy co drugiej klatce, wzięłam 2 sunie na spacerek no i........... wróciłam z jedna z nich do domu!!! Mój TZ załamał rece, ale jak usłyszał w słuchawce jak mi sie powaznie łamie głos:placz::placz::placz:... odpuścił i ............. zakochałam sie po raz trzeci!!!! wizełam trzecią sunię.. Jezu od pierwszego dnia chodzi za mną bez smyczy - krok w krok! Uczy sie w trybie ekspresowym, inne moje "panie" pryzyjeły ja bez problemu (chociaż przy misce sa na etapie ustalania hierarchii), z dzieciakami szaleje.... A życze wszytskim tym którzy oddaja te wszytskie cuda do schronów żeby ich spotkał ten sam los!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Oby Brenda dostała tez fajny, odpowiedni domek!!!! Ile jeszcze brakuje do wykupienia jej? Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Luiza super, że adoptowałaś sunię ze schroniska. Kasę na wykup Brendy już mamy zagwarantowaną. Pan Elma (taki sobie ktoś) przeleje nam pieniążki na wykup Sary i Brendy. Jak na inne psiaki będzie nam brakować to napiszemy;) Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Tak, mamy kasę na wykup suni ze schronu. Mamy transport. Mamy DT. :multi::multi::multi: Brenda, na święta będziesz już u Gajowej. :multi: Gajowa, dziękujemy za DT. Papudraczek, dziękujemy za transport. Właścicielowi Elma dziękujemy za pieniążki. Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Brenda pojedzie do gajowej w środę, papudraczku czekaj na pw z adresem i tel. Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Nowe zdjęcie Brendy ze współlokatorkami Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Sunia - starsza ONka została już wysterylizowana i czeka na nowy domek... Przepraszam, że wklejam ją na wątek Brendy, ale podejrzewam, że tu szybciej zainteresuje się nią miłośnik rasy. A tu jeszcze wcześniejsze zdjęcia... Quote
*Gajowa* Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Druga ONeczka też bardzo ładna podobna do mojej Gaji też ma siwy pysio. Czy wiadomo od jak dawna Brenda jest w schronie ? Brenda czekamy... Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Nie wiem niestety o to się nie spytałam, zawsze jest tyle spraw, że czasami mi coś ucieknie. Ale do sterylizacji, kastracji idą te najbardziej adopcyjne, czyli najmłodsze, najładniejsze, rasowe i te co najkrócej w schronisku. Quote
ZUZANNA11 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Brenda jutro będzie otwarte twoje nowe życie...juz jutro... Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ja też czekam i trzymam kciukasy. Brendulko, na pewno wszystko się uda. Quote
ocelot Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czekamy na szczegółowe relacje z podróży i pierwszych chwil u Gajowej Quote
GrubbaRybba Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Kciuki zaciśnięte i czekamy niecierpliwie!!! :thumbs: Quote
ocelot Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Właśnie dziewczyny wyruszają w drogę. Brenda troszkę przestraszona bidulka Quote
Recommended Posts