Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu potrzeba człowieka który zrozumie jak wiele przeszła i da jej czas na oswojenie się.
Więc czekamy dzielnie aż się tu zjawi taki ludź.;)

Posted

ocelot napisał(a):
czyli Brendę trzeba najpierw oswoić Troszeczkę?
Ale dobrze, że chociaż Aza ma szczęście

Staram się Brendę "ucywilizować" będzie znacznie łatwiej po zabraniu Azy,
która jest bardzo zazdrosna i przeszkadza nam swoim zachowaniem.
Brenda jest "rozkojarzona", jakby czegoś/kogoś szukała, kombinuje jak
sie dostać na sąsiednią posesję /tam gdzie widzi dzieci/.
Po wyjściu z kojca podbiega przywitać się krótko a później biega i nie reaguje na wołanie, jest cały czas w ruchu. Całe szczęście, że jest łakoma i jak usłyszy szelest przybiega...
Zastanawiam się czy nie ma problemów zdrowotnych bo je dużo juz powinna przytyć a nadal żebra można jej policzyć.

Posted

Gajowa, ile Brenda może mieć lat? Jak ją ocenił wet? Mam bowiem domek pod Warszawą dla ONki do 2 lat. Pan mieszka w domku, ma 9-letniego ONka. Psy mają budy ocieplane. Pan szuka wysterylizowanej suni. Obiecałam mu pomoc.

Posted

Zdjęcia rewelacyjne - dzięki Lara ! Warto dodać do ogłoszeń lub wręcz wymienić.
Co do wieku nie jestem ekspertem :shake:, u weta nie byłyśmy jeszcze a w książeczce ma wpisany rok urodzenia 2005.

Posted

Brenda ma problemy zdrowotne. Nie podoba mi się objętość i ilość koop -
je dużo, rzuca sie na jedzenie tak, że wytrąca czasami mi miskę z rąk, robi
5-6 kup dziennie o dużej objętości. Widzę, że czasami interesuje się swoimi kupami - muszę szybko sprzątać...:evil_lol:.
W ubiegły poniedziałek była odrobaczana Aniprazolem i chciałam ja zaszczepić w tym tygodniu na choroby wirusowe ale najpierw trzeba zrobić badanie kału na obecność pasożytów i lamblii.

Posted

Gajowa odezwij się!!!

Mam kolejny domek dla Brendy. Pani chce przyjechać i ją obejrzeć. Kobieta buduje właśnie domek pod Warszawą. Ma małego psa wykastrowanego. Szuka suni dużej do budy, do pilnowania. Brenda się jej spodobała. Pani bardzo rozsądna i miła.
Wyślę ci numer do tej pani na pw.

Posted

Ciotki, macie może numer telefonu do Gajowej?
Ja nie mam, a tak jak wspominałam, mam chętny domek dla Brendy. Pani chce przyjechać, obejrzeć ją choćby dziś. A ja nie mogę się skontaktować z Gajową.