ocelot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czyli Brendę trzeba najpierw oswoić Troszeczkę? Ale dobrze, że chociaż Aza ma szczęście Quote
Wola Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tu potrzeba człowieka który zrozumie jak wiele przeszła i da jej czas na oswojenie się. Więc czekamy dzielnie aż się tu zjawi taki ludź.;) Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ocelot napisał(a):czyli Brendę trzeba najpierw oswoić Troszeczkę? Ale dobrze, że chociaż Aza ma szczęście Staram się Brendę "ucywilizować" będzie znacznie łatwiej po zabraniu Azy, która jest bardzo zazdrosna i przeszkadza nam swoim zachowaniem. Brenda jest "rozkojarzona", jakby czegoś/kogoś szukała, kombinuje jak sie dostać na sąsiednią posesję /tam gdzie widzi dzieci/. Po wyjściu z kojca podbiega przywitać się krótko a później biega i nie reaguje na wołanie, jest cały czas w ruchu. Całe szczęście, że jest łakoma i jak usłyszy szelest przybiega... Zastanawiam się czy nie ma problemów zdrowotnych bo je dużo juz powinna przytyć a nadal żebra można jej policzyć. Quote
majqa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ocelot napisał(a):Najlepszy ludź dla najlepszego psa;) ...i trudno temu zaprzeczyć!:loveu: Quote
Wola Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a jak tam z koopką? może robale? zaciskam mocno kciuki za efekty kuracji tuczącej i socjalizowania :kciuki: Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Piękna :loveu:. Nic dodać, nic ująć. Do tego taka szczęśliwa. Zmiana ogromna. W schronisku to był jeden wielki smutek. :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Gajowa, ile Brenda może mieć lat? Jak ją ocenił wet? Mam bowiem domek pod Warszawą dla ONki do 2 lat. Pan mieszka w domku, ma 9-letniego ONka. Psy mają budy ocieplane. Pan szuka wysterylizowanej suni. Obiecałam mu pomoc. Quote
ocelot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja to mam podejrzenia, że Gajowa nam podmieniła psa:diabloti: Taka jest śliczna i wesoła i zadziorna Quote
Wola Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 rewelacyjne zdjęcia :loveu: oby domek wypalił :kciuki: Quote
*Gajowa* Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zdjęcia rewelacyjne - dzięki Lara ! Warto dodać do ogłoszeń lub wręcz wymienić. Co do wieku nie jestem ekspertem :shake:, u weta nie byłyśmy jeszcze a w książeczce ma wpisany rok urodzenia 2005. Quote
Wola Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 już dodałam zdjęcia na owczarek.pl jak 2005 to niespełna 3 albo 3 latka. a to jeszcze wiek młody :) Quote
ocelot Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A kiedy była szczepiona przeciwko wściekliźnie? Będziemy wiedzieć ile była w schronisku Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Brenda ma problemy zdrowotne. Nie podoba mi się objętość i ilość koop - je dużo, rzuca sie na jedzenie tak, że wytrąca czasami mi miskę z rąk, robi 5-6 kup dziennie o dużej objętości. Widzę, że czasami interesuje się swoimi kupami - muszę szybko sprzątać...:evil_lol:. W ubiegły poniedziałek była odrobaczana Aniprazolem i chciałam ja zaszczepić w tym tygodniu na choroby wirusowe ale najpierw trzeba zrobić badanie kału na obecność pasożytów i lamblii. Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Gajowa odezwij się!!! Mam kolejny domek dla Brendy. Pani chce przyjechać i ją obejrzeć. Kobieta buduje właśnie domek pod Warszawą. Ma małego psa wykastrowanego. Szuka suni dużej do budy, do pilnowania. Brenda się jej spodobała. Pani bardzo rozsądna i miła. Wyślę ci numer do tej pani na pw. Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ciotki, macie może numer telefonu do Gajowej? Ja nie mam, a tak jak wspominałam, mam chętny domek dla Brendy. Pani chce przyjechać, obejrzeć ją choćby dziś. A ja nie mogę się skontaktować z Gajową. Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ocelot napisał(a):Zaraz Ci wyślę Super, dzięki. Wyślij na gg najlepiej. :lol: Quote
*Gajowa* Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mój nr 0-604400598 . Brenda bardzo nadaje sie na stróża . Quote
GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Ja też trzymam kciuki i kubicuję sunieczce. Quote
Recommended Posts