GrubbaRybba Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Dzwoniła do mnie pani zainteresowana Brendą. Poprosiła o numer do Gajowej, bo się jej na skrzynce nie zapisał. Podałam numer. Powiedziała, że zadzwoni. Czekamy zatem na relacje z telefonu i wizyty. Quote
ocelot Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No, no nerwowa atmosfera. Brenda zaprezentuj sie ładnie Quote
*Gajowa* Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Umówiłam się z panią na jutro ok.14-15tej... zobaczymy co z tego wyniknie... Quote
*Gajowa* Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Brenda pojechała do domu ! :multi: Pani bardzo się spodobała mimo, że szukała większej suki /Brenda jest drobniutka taka trochę nad kolano/. Brenda/teraz Kara/ wdzięczyła się do pani aż byłam zdziwiona... jednym słowem zaiskrzyło obustronnie. Brenda bedzie pilnowała razem z 9-letnim mniejszym kundelkiem terenu 1000 m2 na którym państwo budują dom ale jednocześnie mieszkają w "mobil home". Teren jest ogrodzony siatką. Pani podpisała umowę adopcyjną i zaprasza w odwiedziny... kto będzie mógł podjechać... działka jest pod Wyszkowem. Quote
GrubbaRybba Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 :bigcool::Cool!::bigcool: S U P E R :Cool!::bigcool::Cool!: Brendulka ma już nowy domek!!! Bosko! Pani od początku wydawała się miła i rozsądna. Fajnie, że Brendzie też przypadła do gustu i to z wzajemnością!!! Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Super wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bardzo szybko się to potoczyło! Dziękujemy Ci Gajowa za super DT Quote
*Gajowa* Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bardzo szybko... ja się tego zupełnie nie spodziewałam. Nakarmiłam ją tuż przed przyjazdem pani, a przedtem zapakowałam koopala w słoik żeby dać do analizy... Quote
ocelot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 I na Twoje oko dobry domek? Jak zaiskrzyło to super, niech się dziewczynie wiedzie. Quote
ZUZANNA11 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ah ! Ale ja się cieszę !!! Trochę jestem zaskoczona, że tak szybko wszystko poszło....:cool1: Quote
Wola Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 no to extra wieści :) zabieram się za ściąganie ogłoszeń :) Quote
ocelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Kara spisuj się na medal, a będą wiadomości z nowego domu? Quote
*Gajowa* Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ocelot napisał(a):I na Twoje oko dobry domek? Jak zaiskrzyło to super, niech się dziewczynie wiedzie. Domek wydaje się bardzo dobry. Ich piesek mieszka w domu i myślę, że Brenda też do domu wstęp będzie miała. Oby tylko zaprzyjaźniła się z psiakiem... no i nie uciekła w pierwszych dniach... Quote
ocelot Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Oj teraz to trochę stracha mi ta ucieczka napędziłaś, ale Brenda - Kara ma czipa Quote
Wola Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jak teren ogrodzony a jej dobrze będzie to i pewnie nie zwieje ;) Quote
*Gajowa* Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Rozmawiałam dziś z panią. Kara szybko dostosowuje sie do nowych warunków ale niestety podgryza swojego mniejszego i starszego kolegę Kopra. Podobno ugryzła go w ucho ale pani wierzy , że wkrótce stosunki miedzy nimi ułożą się i bedzie przyjaźń. Jeszcze raz została wykąpana /fakt, że zapaszek schroniskowy jeszcze czasami zalatywał głównie z łba/ jako, że przebywa również w domu. Bardzo ładnie pilnuje terenu - jest bardzo pracowita. Quote
GrubbaRybba Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Cieszę się, że Brenda pilnuje i przystosowuje się do nowego domu! Oby tylko przestała podgryzać kolegę. :baddevil: Brendulka, nieładnie! :mad: Czekamy na zdjęcia!!! Quote
maggiejan Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 To Brendzia w nowym domku :multi::multi::multi: Jak jej się układa z pieskiem i nowym Pańciostwem? Quote
GrubbaRybba Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Gajowa, czy masz jakieś informacje o Brendzie w nowym domku? Quote
Recommended Posts