GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ciotki, może w niedzielę uda się przewieźć sunię do Katowic. Potrzebna będzie jednak zrzutka na transport. Ponad 200 zł. Czy pomożecie? Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Mam jeszcze jedną opcję transportu. Termin jednak nie jest znany, koszty też nie. Będzie to transport "przy okazji", to znaczy osoba bedzie jechała z Ełku na południe i po drodze może zabrać sunię. Czas jednak będzie ograniczony, więc przydałby się ktoś, kto zabrałby sunię ze schronu i oddał ją od razu do osoby transportującej, aby ta nie krążyła po Tomaszowie i nie marnowała czasu. Czy znalazłby się ktoś taki? Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ciotki, kto się jeszcze dorzuci? Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Bardzo mi przykro ale wolę napisać wprost. Z mojej strony nie ma szans. Powpłacałam już pieniążki na inne psiaki, przyobiecałam pomoc GameBoy po wypłacie, a jeszcze Frocia (Ciągutka) z mojego podpisu.:-( Bardzo, bardzo Was przepraszam.:-( Quote
GrubbaRybba Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 majqa napisał(a):Bardzo mi przykro ale wolę napisać wprost. Z mojej strony nie ma szans. Powpłacałam już pieniążki na inne psiaki, przyobiecałam pomoc GameBoy po wypłacie, a jeszcze Frocia (Ciągutka) z mojego podpisu.:-( Bardzo, bardzo Was przepraszam.:-( Cioteczko Kochana, nic sie nie stało. Poradzimy sobie, mam nadzieję. Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Niby tak ale już mam wyrzuty, cholerne wyrzuty sumienia...:-( Nie wiem, poprostu nie wiem, jak to ogarnąć.:shake: A przecież nie mogę rzucać słów na wiatr i nagle tam się wycofać. Dziękuję bardzo za ciepłe słowa...:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Ciotki, mam złe przeczucia... napisałam wczoraj dwa maile do ludzi z Katowic. Nie dostałam żadnej odpowiedzi. Ta dziewczyna, z którą mailuję w sprawie Sary nie ma telefonu (zmiana operatora). Zostaje zatem mail. Nie mam nadal adresu, nie mam kasy na transport. :shake: W niedzielę są dwie opcje transportu. Trol jedzie na pewno. Może pojedzie też Aleksadra_B. Aby jednak wysłać sunię, muszę mieć kasę i sprawdzony domek. Źle mi o wygląda. Obawiam się, że sunia nigdzie nie pojedzie. :shake: Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Jeszcze jeden transport się pojawił, Jola_K jedzie jutro z Warszawy do Katowic.... może zabrać małego psa w transporterku. Aha... no właśnie, nie mamy transporterka, a musimy mieć. Wszystko jedno, z kim sunia pojedzie, musi jechać w transporterku. Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ............................................................... Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Agnieszka najpierw domek musi się jednak odezwać. Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ocelot napisał(a):Agnieszka najpierw domek musi się jednak odezwać. Wiem. Czekam na odzew. Ciągle odświeżam skrzynkę i liczę, że mail przyjdzie. Szkoda, ze nie mam internetu w weekendy. Jak mail przyjdzie dziś po 17:00 już do poniedziałku go nie odczytam. I na transport będzie za późno. Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Właśnie, ale i tak domek trzeba jeszcze sprawdzić, a tam czasami mam dość Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 ocelot napisał(a):Właśnie, ale i tak domek trzeba jeszcze sprawdzić, a tam czasami mam dość Wiem, jestem w stałym kontakcie z BajkąB. Quote
maciaszek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kurcze, a tak fajnie wszystko wyglądało... Może jeszcze się odezwą. Wyślij im może swój numer telefonu i napisz, że w weekend nie masz dostępu do netu. Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 maciaszek napisał(a):Kurcze, a tak fajnie wszystko wyglądało... Może jeszcze się odezwą. Wyślij im może swój numer telefonu i napisz, że w weekend nie masz dostępu do netu. Wysłałam i napisałam. Poprosiłam też o ostateczną i dojrzałą decyzję. Napisałam, że wiele osób jest zaangażowanych w adopcje suni, że osoby te poświęcają swój prywatny czas. Że nie możemy nadużywać ich zaufania i w związku z tym proszę o odpowiedzialną decyzję. Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Nadal nie mam odzewu od ludzi z Katowic. Nie mamy też kasy na ewentualny transport. Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Mam odzew, wszystko jest OK. :multi: Pani Ilona co prawda wyjeżdża na ten weekend, ale nadal jest zdecydowana na Sarę. Ma już nawet nowe imię - Yuki, karmę i zabawki dla niej. :) Wraca w poniedziałek po południu. Szukamy zatem od początku transportu na poniedziałek po południu lub wtorek, itd... Zapytałam już BajkęB, czy może podjechać do pani Ilony w przyszłym tygodniu. Napisałam też do Trol i Aleksandry_B, czy któraś z nich mogłaby pojechać w sunią np we wtorek. Quote
GrubbaRybba Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Oby tylko transport się znalazł... Jak ciotki Trol i Aleksandra nie będą mogły, będziemy w punkcie wyjścia. Quote
ANETTTA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ocelot napisał(a):To dobrze. Czekamy zatem na wiadomości:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Wola Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 trzymam kciuki za autko małej do lepszego świata :) Quote
ocelot Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Hej cioteczki i wujkowie pilnie potrzebny transport Quote
Recommended Posts