maciaszek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A na wątku transportowym jest info, że sunia potrzebuje transportu? Quote
ocelot Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Potrzebny nam jest transporterek dla Sary. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to prawie transport mamy. Pan Elma obiecał pomóc finansowo. Czy ktoś z Warszawy mógłby pożyczyć transporter? Quote
maciaszek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Podnoszę. Kto dysponuje transporterkiem do pożyczenia?? Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Transporter nadal potrzebny. Sara ma szansę spędzić święta w domu. Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Mamy transport w czwartek. Mamy kaskę. Plissss.... brakuje tylko transportera. Bez tego lipa. Ciotki, która może pożyczyć transporter? Quote
maciaszek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Znalazłam na mapie dogo: W. mazowieckie - transporter malagos duzy dla kota Kostek koci i gryzoniowy AnetaW dla kotów jayo nadzieja swoje 2 transporterki Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 maciaszek napisał(a):Znalazłam na mapie dogo: W. mazowieckie - transporter malagos duzy dla kota Kostek koci i gryzoniowy AnetaW dla kotów jayo nadzieja swoje 2 transporterki Dziękuję Maciaszku. Wysłałam PW do wszystkich osób. Quote
jayo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 W piatek moj TZ jedzie raniutko do Sosonowca przez Czestochowe. Mamy transporter koci duzy albo klatke nieco wieksza. Oplat nie pobieramy :-) Ale - ktos musi sie podjac lekkich negocjacji z TZem.. szanse sa zawsze wieksze - jesli ktos w Czestochowie przy trasie odbierze psa od niego, TZ jest zwykle "krotko z czasem". I blagam, nie piszcie na priv, bo mam permanentnie skrzynke zapchana - albo [email protected] albo 601420789. Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Cioteczko Jayo, dziękuję za propozycję transportu, ale mamy już transport. Potrzebujemy tylko transportera lub klatki. :lol: Quote
GrubbaRybba Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Poker napisał(a):ale transport od Jayo jest BEZPŁATNY Poker wiem. Mąż Ani (Ocelot) też proponuje transport bezpłatnie. Poza tym pierwszy raz zaproponował, że nam pomoże. Nie możemy teraz go zniechęcić. A nóż mu się spodoba. :evil_lol: Kaska potrzebna była nam na wykupienie Sary ze schronu. To koszt 50 zł. Quote
Poker Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No to jasne,nie wiedziałam,ze też bezpłatnie.Trzeba TZtów wprawiać w pomoc zwierzakom.Wlazałam na wątek ,bo myślałam,że potrzebujecie jeszcze forsy na transport.Pozdrawiam i powodzenia. Quote
ocelot Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Oj nie wiem czy mu się spodoba. Nie wycofuje się, bo, jak rzekł to rzekł, ale lekko się niepokoi... Quote
ocelot Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 czekamy teraz tylko co powie przyszła pani Sary. Quote
majqa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A co może powiedzieć poza": "Jestem oczarowana!" !!! ;) Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Wahałam się, czy to napisać, ale napiszę... Dostałam maila od przyszłej pani Sary, okazało się, że musi do świąt zostać we Wrocławiu. Zatem nie bardzo może w czwartek odebrać Sarę. Jeśli jej rodzice też nie będą mogli podjechać do Częstochowy, cała akcja padnie. :shake: Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ja chyba za szybko się denerwuję na ludzi. :shake: Jakoś już mam złe przeczucia co do tego domku w Katowicach. Ja jakbym chciała psa i ktoś by go wiózł kilkaset kilometrów, to wisiałabym na słuchawce całymi dniami, aby sprawę dogadać. A tu taka cisza. :shake: Quote
majqa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a):(...) Ja jakbym chciała psa i ktoś by go wiózł kilkaset kilometrów, to wisiałabym na słuchawce całymi dniami, aby sprawę dogadać. A tu taka cisza. :shake: Też bym wisiała, jak wisiałam na fonie ponad m-c, gadając z wolontariuszką, zdobywając tzw.plusy, a w tym czasie pracując wszelkimi niedozwolonymi chwytami :diabloti: nad TZ by ugrać moją kochaną bidulkę. Każdy jednak jest inny.:-( Quote
GrubbaRybba Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Peter Beny będzie sprawdzał dom. Opisałam mu sytuację. Dziś wieczorem pani Ilona ma się do mnie odezwać i powiedzieć, czy rodzice odbiorą w czwartek sunię w Częstochowie. Jak się dowiem, zadzwonię do Ocelot, a ona pewnie wszystko napisze. Ja nie mam w domu netu. Quote
maciaszek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A jaki to rejon Katowic? Może będę miała bliżej niż Peter? Quote
Peter Beny Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To Dąbrowa Górnicza :mad::mad: Dam radę ;) Pozdrawiam :lol: Quote
Recommended Posts