Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie też o niej pomyślałam i chciałam pisać do niej, to bardzo fajna dogomaniaczka i na pewno ma doświadczenie już w takich wizytacjach, mam nadzieję, że się zgodzi :)

Posted

Jak na razie wszystko się udaje!! Tylko żeby domek był dobry żeby Shaduś był szczęśliwy tam, to jest najważniejsze:loveu::loveu:

Trzymam kciuki. I w czwartek idę Shadusia odwiedzić. Wczoraj też był ze mną na spacerku:loveu:

Posted

Marta697 napisał(a):
Jak na razie wszystko się udaje!! Tylko żeby domek był dobry żeby Shaduś był szczęśliwy tam, to jest najważniejsze:loveu::loveu:

Trzymam kciuki. I w czwartek idę Shadusia odwiedzić. Wczoraj też był ze mną na spacerku:loveu:

Ja też go w czwartek odwiedzę :)

Posted

Lorien:) napisał(a):
Shady jest już prawie zdrowy. Ma jeszcze codziennie smarowany pyszczek specjalnym płynem oraz Omegan dolewany do karmy.

Zaraz naoiszę na pv.

Posted

Niestety, nie wydamy Shadiego do tego domku z Włocławka. Shady jest psem, który potrzebuje sporej przestrzeni oraz musimy być pewni, że kto się podejmie jego przygarnięcia, będzie w stanie zagwarantować psu leczenie u weterynarza w razie nawrotu choroby.. Mamy wątpliwości, czy ta rodzina wywiązała by się z tego.. Nie będziemy ryzykować..

Szukamy nadal domku dla Shadiego! :-(

Agata69 - bardzo Ci dziękuję za pomoc! :buzi:

Posted

eliza_sk napisał(a):
W sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jakby biedak miał nie dostać właściwej opieki to lepiej posszukać tego jedynego domku.

Jestem dobrej myśli. Shady jest naprawdę cudownym psiakiem, wierze że uda się mu znaleźć odpowiedni domek.:lol:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Lorien zmniejsz sobie podpis, bo ostatnio strasznie modzi banowali za nieprawidłowe podpisy, a na twoim to się dogo rozłazi :evil_lol:

Ok, zaraz coś pokombiunuje ;) :lol:

Posted

Musisz zmniejszyć chyba baner Shadiego, bo długaśny jest.

kochana, twój baner Shadiego jest maksymalnej wielkości-nic już tam być nie powinno, zaraz Ci go zmniejszę i wstawię to sobie podbierzesz.