GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 doszły jeszcze dwa przylewy od Nicol i jak mniemam od jayo bardzo bardzo wszystkim dziękuję za pomoc:Rose::Rose::Rose: dług został pokryty 185 złotych ( leczenie plus badanie krwi) plus frontline i obrozka pudrowa na pchelki = 205 dostałam 220 złotych - resztę mogę zwrócić badź jeżeli nikt nie ma nic przeciwko temu przeznaczyć na następnego tymczasa, który przyjeżdża jutro o 15:oops: Quote
Nicol Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Gameboy bardzo sie ciesze, że kasa juz zebrana :multi::multi: to teraz prosimy Mele o zmiane tytułu :multi::multi::multi: Waldziu juz w nowym domku!!!:multi: co do reszty kasy, ja sie zgadzam aby przeznaczyc na nastepnego Twojego podopiecznego, niech jeszcze tylko inni sie wypowiedzą Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 bo nawet nie bardzo wiem jak odeslac...wg udzialu czy rowno na 4 osoby mam podzielic czy jak?:eviltong: Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Super, że koszty się ustabilizowały. Niezależnie od tego, zgodnie z obietnicą za niedługo też coś wpłacę. Będzie jakiś zapasik na następny tymczasik. Quote
Camara Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To chyba jeszcze powinno wpłynąć cosik od Eli and Krzysia (Elu, teraz to już nie mam wyjścia, muszę podjechać i wytarmosić Fuksia, przecież teraz mieszkamy rzut beretem;)) GameBoy - o czym ty bredzisz :evil_lol: jakie zwroty :crazyeye: tylko niech nowy maluchowy tymczasowicz nie waży się chorować :mad: (a jakby co - tfu,tfu na psa urok :eviltong: to krzycz pomocy) Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 majqa napisał(a):Super, że koszty się ustabilizowały. Niezależnie od tego, zgodnie z obietnicą za niedługo też coś wpłacę. Będzie jakiś zapasik na następny tymczasik. dzieki ...juz znalazlam nastepnego ochotnika na mieszkanie z nami przez jakis czas :oops: mela zmien prosze tytul watku wieczorem postaram sie wrzucic fotki Waldka :loveu: Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Camara']To chyba jeszcze powinno wpłynąć cosik od Eli and Krzysia (Elu, teraz to już nie mam wyjścia, muszę podjechać i wytarmosić Fuksia, przecież teraz mieszkamy rzut beretem;)) GameBoy - o czym ty bredzisz :evil_lol: jakie zwroty :crazyeye: tylko niech nowy maluchowy tymczasowicz nie waży się chorować :mad: (a jakby co - tfu,tfu na psa urok :eviltong: to krzycz pomocy) niech sie nie wazy chorować :mad: ostatnie 3 maluchy byly chore, dwa na kaszel kennelowy plus Waldek z babeszja - chyba starczy takich atrakcji ;) Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 GameBoy napisał(a):dzieki ...juz znalazlam nastepnego ochotnika na mieszkanie z nami przez jakis czas :oops:(...) Wiem, wiem i 3mam kciuki za tego małego grubaska.:loveu: Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 tak sobie obiecywalam, ze w marcu sobie odpuszcze - glownie z powodu braku kasy .... i jutro przyjedzie 4ty z kolei w marcu pies :cool1: ( zeby nie bylo, ze jakis ekspress adopcyjny mam, te dwa maluchy pierwsze przyjechaly juz do sprawdzonych wczesniej domow z Pabianic, mialy isc od razu i ugrzezly na tydzien bo mialy kaszel kennelowy) Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 U Ciebie jest ruch jak na taśmie produkcyjnej!!!:evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mnie z pracy wywala dzieki dogo tylko latam miedzy domem - wetem - a przyszlymi domami :evil_lol: Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Łahahaha!!! Nie grozi Ci zastój w stawach! Ruch to zdrowie!!!:lol: Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 prosze o zmiane tematu - napisalam tez prosbe o przeniesienie Quote
mela123 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Tytuł zmieniłam. Chciałam jeszcze wyjaśnić sprawę Ani, do której pies przyjechał prosto z budowy. mela to nie chodzi o to ile tu sie uzbiera ale o zasady - dogomaniacy maja na jaki cel przeznaczac pieniadze - nie wyobrazam sobie sytuacji gdy zostawiam komus psa a pozniej cos nagle jest wazniejsze, tym bardziej w takiej g******* sytuacji jakiej ja bylam i jestem teraz To nie jest tak, że Ania wepchnęła psa do GameBoy, żeby nie narażać się na koszty i zniknęła. Jeżeli chodzi o koszty to pies został wcześniej zaszczepiony, bo taki był warunek DT (70 zł), odrobaczony (20 zł), pojechał z dwoma workami karmy i puszkami (100 zł), co łącznie daje 190 zł. Miał jeszcze wyprawkę smycz, obrożę i miski. Z tego co wiem, to deklarowała pomoc przy leczeniu, ale nie mówiła, że pokryje wszystkie koszty leczenia. Nie można posądzać kogoś o nieuczciwość tylko dlatego, że nie ma go na forum i nie może się wypowiedzieć. Różne wypadki się ludziom zdarzają i chyba nikt nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć, co nie oznacza, że ma złe intencje i chce wszystkich oszukać. Quote
Panca Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 a jaki znowu piesek u Ciebe GameBoy od jutra? Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='mela123']Tytuł zmieniłam. To nie jest tak, że Ania wepchnęła psa do GameBoy, żeby nie narażać się na koszty i zniknęła. Jeżeli chodzi o koszty to pies został wcześniej zaszczepiony, bo taki był warunek DT (70 zł), odrobaczony (20 zł), pojechał z dwoma workami karmy i puszkami (100 zł), co łącznie daje 190 zł. Miał jeszcze wyprawkę smycz, obrożę i miski. Z tego co wiem, to deklarowała pomoc przy leczeniu, ale nie mówiła, że pokryje wszystkie koszty leczenia. Nie można posądzać kogoś o nieuczciwość tylko dlatego, że nie ma go na forum i nie może się wypowiedzieć. Różne wypadki się ludziom zdarzają i chyba nikt nie jest w stanie wszystkiego przewidzieć, co nie oznacza, że ma złe intencje i chce wszystkich oszukać. ja nie napisalam, ze ktokolwiek mnie oszukal pies przyjechal z jedzeniem - nawet chcieli lozko dowiezc ale powiedzialam, zeby sie nie wyglupiali ze wszystkim poszedl do adopcji - mowilam tej Pani, ze tak bedzie to, ze ta Pani sie nie odezwala nie podoba mi sie do tej pory i zdania nie zmienie - jak ze mna rozmawiala obiecala pomoc, mogla od razu powiedziec dalam jedzenie i to koniec do mnie wyraznie powiedziala, ze utrzymanie psa w DT bierze na siebie, ze to tylko kwestia miejsca dwa - powiedziala, ze jezeli pies bedzie u mnie tak dlugo, ze znowu trzeba bedzie go szczepic ona pokryje koszty szczepienia i odrobaczenia wiec i tak zamierzala nadal w niego inwestowac trzy - powiedziala mi, ze wet go zaszczepil za darmo - jej znajomy a to, ze nie ma jej na forum to nie moja wina, ja tu sie rozliczam z tego co sie dzieje/ dzialo z psem - gdyby do mnie zadzwonila powiedzialabym jej to, nie mialam okazji powiem Ci szczerze, ze dziwilam sie kobiecie ktora Waldka wziela, zaplacila dzis 40 zlotych za antybiotyk za 2 tyg powtorka zastrzykow i badanie krwi pies jest zarobaczony i to szczepienie, ktore zostalo wykonane poszlo w bloto, nic psu nie dalo, taka jest opinia weta - wszystko trzeba bedzie zalatwiac od poczatku Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mamy tez wszyscy nauczke na przyszlosc, ze jak sie psu wyjmuje kleszcza, szczegolnie opitego - trzeba od razu zrobic badania krwi - chociaz sam wymaz na babeszje Quote
Ela_and_Krzys Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Camara']To chyba jeszcze powinno wpłynąć cosik od Eli and Krzysia (Elu, teraz to już nie mam wyjścia, muszę podjechać i wytarmosić Fuksia, przecież teraz mieszkamy rzut beretem;)) Od nas chyba jedynie 35 zl bo tak sobie jakos policzylam ze tylko ta koncowka zostanie do pokrycia :oops: Oczywiscie na kolejnego tymczasowicza. Camara, oczywiście cały czas zapraszamy! Weż TZ - nie pozna tego biszkoptowego kłapciucha w nowym wcieleniu! Albo jakiś spacerek wspólny jak wolisz? Tylko Fuksio woli dziewczyny...:evil_lol: Choć może takim dużym białym chłopakom stawiać się nie będzie ;) Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ciotka dziekuje - bedzie na wiele rzeczy :Rose::Rose::Rose: glupio mi troche, ze wiecej przyszlo niz trzeba moze komus to wplace? Quote
Ela_and_Krzys Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nawet nie zartuj - na pewno przyda sie na kolejnego malucha - nawet jakbys miala mu za to kupic tylko jakas fajna zabawke albo cos przepysznego do jedzenia :) Quote
Ela_and_Krzys Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 no widzisz :) i już jest przeznaczenie :) Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mam zdjecia malucha z nowego domu ale na telefonie szukam kogos z kablem pozwalajacym zrzucic fotki na kompa - wysle mmsem :eviltong: Quote
Camara Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 GameBoy napisał(a):chyba frontline :evil_lol: do jedzenia :crazyeye: :cool3: Elu, z zaproszenia skorzystamy :p musimy wykroić trochę czasu na przyjemności, mimo tego, że wciąż pakujemy się w beznadziejne przypadki :roll: Spacer z Belcią??? zeżarłaby Fuksia :oops: Quote
GameBoy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Camara napisał(a):do jedzenia :crazyeye: :cool3: ciotka ja nie zamierzam go truć tylko domu szukać! kto ma kabelek do telefonu??? :mad: bo nie będziecie Waldusia ogladać :evil_lol: Quote
Recommended Posts