kuba123 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 sosnowieckie schronisko i tak cię tam przywlokę Quote
sosiczka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='kuba123']sosnowieckie schronisko i tak cię tam przywlokę[/QUOTE] Tylko nie za włosy:mad: :loveu::loveu::loveu: ..no to niestety zostałam postawiona przed faktem dokonanym:evil_lol: Quote
soboz4 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 aktualne plakaty kocio - psie [url]http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/DniOtwarte#[/url] Quote
JOMA Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [B]soboz4[/B] - świetnie ! - jak będą ulotki to też prosimy o gotowca do druku - każdy druknie kilka kartek i uzbiera się na akcję :lol: Może ktoś ma możliwość wydrukowania większej ilości ulotek :???: Quote
JOMA Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Przypominam, że zwierzęta do adopcji pojawiające się na akcji w katowickiej Silesii [B]MUSZĄ[/B] mieć [B]AKTUALNĄ KSIĄŻECZKĘ ZDROWIA [/B] [B]KOTY[/B] - odrobaczenie, wirusówki [B]PSY[/B] - odrobaczenie, wirusówki, wścieklizna [B]MALUCHY do 6 m-cy[/B] - odpowiednie do wieku Quote
BoUnTy Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ciotki proszę zajrzyjcie, podrzućcie i rozsyłajcie wici. Tym razem nie chodzi o psa, a o życie i zdrowie młodego człowieka - Tomka: [B][url]http://www.dogomania.pl/threads/196566-Nie-forumowicz-ale-w-potrzebie.-Stan-ci%C4%99%C5%BCki.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-prosze-w-rozsy%C5%82aniu-wici[/url]![/B] Quote
kretyk Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Oczywiście że ja :D Zapisz też Maje Hoszowską ;) w sobote bedziemy po schronisku a w niedziele jak ostatnio - od poczatku do konca :) Quote
__Lara Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 JOMA, ja postaram się wpaść na chwilę w sobotę ;) Quote
JOMA Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [B]_Lara[/B] - koniecznie na dwie chwilki :lol: Quote
__Lara Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='JOMA'][B]_Lara[/B] - koniecznie na dwie chwilki :lol:[/QUOTE] :evil_lol: postaram się wziąć zdjęcia ;) Quote
JOMA Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Zdjęcia mile widziane, nawet bardzo :lol: Quote
JOMA Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 pierwszy dzień akcji zakończony - poszło nam całkiem nieźle [I][U]domki znalazło sporo zwierzaków:[/U][/I] [B]pies Dżeki - tymczas Klaudii 5 fundacyjnych malentasów + jedna dorosła koteczka 6 kotów ze schroniska[/B] niestety umknęła mi p. Ania ze schroniska i nie dopytałam ile schroniskowców znalazło domki :oops: [B] DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM WOLONTARIUSZOM [/B]za czynny udział w akcji :loveu: [B]ZAPRASZAMY[/B] na dzień jutrzejszy :lol: Quote
Glutofia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 czy koty Leny wszystkie znalazły dom? Mogę usunąc ze strony? Quote
sosiczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Na nasze ( moje i kuby123) dziecko chętni ustawiali się w kolejkach:evil_lol:, ze znalezieniem domu chłopak nie będzie miał problemu, a jak on grzecznie przy nodze drepta ( byliśmy 3 razy na siku :loveu:). Z kalendarzyków chyba na razie tylko 3 poszły?:roll: Quote
JOMA Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [B]Glutofia[/B] - Leny maluchy "poszły" wszystkie :loveu: - można usunąć Quote
kuba123 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 matko jedyna ja mam z nią dziecko:crazyeye::lying::mdleje: co mnie na starość spotkało:placz: Quote
sosiczka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie marudź, bo Cię opieki rodzicielskiej pozbawię!:mad: Quote
JOMA Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 No i drugi dzień za nami. [U][I]Domki znalazło też całkiem sporo zwierzaków:[/I][/U] [B]4 pieski ze schroniska [/B]- dopytałam: wczoraj żaden schroniskowiec nie poszedł do domku[B] 3 fundacyjne psiaki: Lisa od Leny i Bonzo oraz znajdek sprzed kilku dni 2 psiaki Bożeny kotek Elvis - mój tymczasik :loveu: oraz 2 szczurki [/B]Niestety, dzisiaj żaden "koci" kot nie znalazł domku. Quote
Guest _Kamila Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Psiska Klaudyny miały szczęście dzisiaj ;] To jakiego ma teraz tymczasowicza? Quote
Glutofia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ooo to sie u Leny luźno zrobiło! Dziewczyny chciałam byc dzisiaj z wami (wczoraj nie mogłam) ale chciałam póxniej dziś przyjechac niestety Amelia tak rozwaliła łapę że trzeba było szyć. W niedziele na Brynowie oblężenie to i się wyczekaliśmy i do tego 150zeta poszło się czesać. Dziś same straty. Pojechałam wyadoptowac psa a pies nie pojechał do nowego domu bo sie ludzie rozmyślili. ech..do bani z takim dniem Quote
klaudiaaa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='_Kamila']Psiska Klaudyny miały szczęście dzisiaj ;] To jakiego ma teraz tymczasowicza?[/QUOTE] Klaudyny :mad: Miał przyjśc znajdek, ale do domu poszedł. Potem tata dowiózł mi psiaka z Maciejków znalazł domek.. Właściwie umowa adopcyjna podpisana do domu jedzie we wtorek :multi: Więc do wtorku on siedzi u mnie a w środę znów wycieczka na Maciejki :cool3: Pobiłam swój własny rekord: 3 psy w dwa dni :razz::razz: Quote
Guest _Kamila Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='klaudiaaa']Klaudyny :mad: Miał przyjśc znajdek, ale do domu poszedł. Potem tata dowiózł mi psiaka z Maciejków znalazł domek.. Właściwie umowa adopcyjna podpisana do domu jedzie we wtorek :multi: Więc do wtorku on siedzi u mnie a w środę znów wycieczka na Maciejki :cool3: Pobiłam swój własny rekord: 3 psy w dwa dni :razz::razz:[/QUOTE] Dobra, do Klaudii :eviltong: Coś czuję, że masz ostatnio jakąś magiczną aurę przyciągającą ludzi, a wgl. to nie spodziewałam sie, że Bonzo na tej akcji pójdzie o_o nawet nie zdążyłaś się chyba przywiązac ;p Nie no...życzę dalszych sukcesów szybkiej adopcji :happy1: Quote
sosiczka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='klaudiaaa']Klaudyny :mad: Miał przyjśc znajdek, ale do domu poszedł. Potem tata dowiózł mi psiaka z Maciejków znalazł domek.. Właściwie umowa adopcyjna podpisana do domu jedzie we wtorek :multi: Więc do wtorku on siedzi u mnie a w środę znów wycieczka na Maciejki :cool3: Pobiłam swój własny rekord: 3 psy w dwa dni :razz::razz:[/QUOTE] A jaki Maciejkowy? Quote
klaudiaaa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Nie wiem czy będziesz kojarzyć bo na Maciejkach pojawił się w piątek. Czarny psiak z białymi łapkami i krawatem. Quote
Recommended Posts