lena_zet Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='MartynaP']dwudziestego bedzie miała roczek ;)[/quote] e to faktycznie za mała na takie próby :-( Quote
Klajda94 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Witam was ;) Jestem z Katowic, mam 15 lat, na imię Klaudia i bla bla bla =) Chciałabym wam pomóc podczas akcji w silesii, mam strasznie blisko, a dopiero teraz dowiedziałam się, że mogę pomóc ;) Maila już wysyłam. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami :D Pozdrawiam serdecznie ;] Quote
HebaNova Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no nie bla bla bla tylko napisz coś więcej :razz: a na imprezę oczywiście zapraszamy, każde ręce do pomocy bardzo się przydadzą :loveu: Quote
malawaszka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 znajdzie się miejsce na jednego lub dwa psiaki od missieek? Quote
ANETTTA Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 potrzebna wizyta przedadopcyjna w katowicach ............dla suni [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-mix-bernardyna-kto-sprawdzi-dom-w-okolicy-katowic-pilne-102014/index54.html[/url] Quote
Klajda94 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No dobrze, więc Klaudia jestem, mam 15 lat, mieszkam w katowicach, na załężu jakby ktoś pytał :D Mam psa Kajtka, rocznego kundelka ze schroniska w chorzowie ;) Interesuję się psami, siatkówką i śpiewem. No to tyle ;) A do pomocy przyprowadzę dwie koleżanki, ale one sobie poradzą i same napiszą maile =) To tyle. Czekam na dalsze informacje :) Quote
Gisic87 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mam pytanko czy mogłabym zarezerwować miejsce dla 2 szczeniaków 7 tyg które są u mnie na tymczasie? Oczywiście jeśli wcześniej nie znajdą domku:oops: Quote
Klajda94 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A ja mam już ostatnie pytanko ;) Co ze sprawą wolontariatu wewnętrznego w katowickim schronisku? :) Quote
JOMA Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]Sorki wszystkim, miałam problem z kompem dłuższą chwilę -[/B] [B]wieczorkiem do wszystkich postaram się odpisać.[/B] Quote
__Lara Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Klajda94']A ja mam już ostatnie pytanko ;) Co ze sprawą wolontariatu wewnętrznego w katowickim schronisku? :)[/quote] Obecnie takiego wolontariatu nie ma. Miał być od stycznia 2009 roku, ale narazie nic o tym nie wiadomo dalej (przynajmniej ja nic nie wiem). Narazie pomagamy psiakom z katowickiego schronu poprzez robienie ogłoszenie, zdjęcia psom robi Maciaszek, przeprowadzanie wizyt przed - i po- adopcyjnych, udział w Dniach Psa w SCC, zbieramy pieniądze i inne potrzebne środki, robimy bazarki, wszystko na leczenie ew. psów ze schroniska, opłacenie im hotelu, itd. Quote
JOMA Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]MartynaP[/B] - zapraszamy chociaż na pogaduchy, będziemy od 10.00. do 18.00. [B]Klajda94[/B] - zapraszamy serdecznie wraz z koleżankami, o tym, że należy mieć identyfikatory chyba doczytałyście jeśli nie to zapraszam na PW [B]Gisic87[/B] - szczeniorki na tę chwilę wpiszemy do listy rezerwowej. Muszą mieć aktualne książeczki zdrowia no i porobione szczepienia. Kontakt nieszczepionych szczeniaków z psami schroniskowymi jest niewskazany. Quote
ANETTTA Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/cuda-na-ratowanie-suni-pusi-koniec-20-01-a-129268/index2.html#post11605140[/url] Aneta 20:16:46 pusc dalej pozdr Quote
JOMA Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]styczniowa akcja w Silesii oficjalnie potwierdzona[/B] [CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B][I]24-25 stycznia 2009r[/I][/B][/COLOR][/SIZE] [B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000]Silesia[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER] Quote
Gisic87 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dobrze możemy być na rezerwowej to i tak zawsze coś:roll: Oczywiście psiaki są odrobaczone i zaszczepione a nawet zaczipowane;) Quote
JOMA Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [COLOR=red]GRAFIK SILESIOWY[/COLOR] [B][SIZE=4][COLOR=red]sobota 24 stycznia[/COLOR][/SIZE][/B] [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.30.[/COLOR][/B][/I][/U] Fundacja : 2 pieski Lena_z : 1 piesek BoUnTy : 1 piesek Jaaga : 1 piesek [B]lista rezerwowa :[/B] Missieek, Gisic87, [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe - 13.00./14.00 - 18.00.[/COLOR][/B][/I][/U] opieka: [I][COLOR=purple]Klajda94, Reyes,Gisic87, klaudiaaa, Agnieszka, Lunatico, Nessa, [/COLOR][/I] kwesta: [COLOR=purple][I]Glutofia, izulkabu, Paula M., Ambra, Mateusz, halbina, Ola,[/I][/COLOR] [B][SIZE=4][COLOR=red]niedziela 25 stycznia[/COLOR][/SIZE][/B] [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy tymczasowe - 10.30. - 13.00.[/COLOR][/B][/I][/U] Fundacja : 2 pieski Lena_z : 1 piesek BoUnTy : 1 piesek Jaaga : 1 piesek [B]lista rezerwowa:[/B] Missiek, Gisic87, [U][I][B][COLOR=yellowgreen]psy schroniskowe - 13.00./14.00.[/COLOR][/B][/I][/U] opieka: [I][COLOR=purple]Klajda94, Reyes,Gisic87, Lunatico, Nessa,[/COLOR][/I] kwesta: [COLOR=purple][I]Glutofia, izulkabu, Paula M., Ambra, Ola,[/I][/COLOR] Quote
Klajda94 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Zgłaszam się do opieki nad psami schroniskowymi w sobotę i niedzielę od 13-18. Mailem wysłałam potrzebne dane do identyfikatora, mam nadzieję, że dotarły ;) Mój email: [email][email protected][/email] =) A, nie wiem czy nie będę musiała wziąść mojej kuzynki. Zaraz kiedy się dowiem wam napiszę, bo nie wiem czy przyjedzie. Ma 12 lat, dane do identyfikatora bym oczywiście wysłała, nie wiem czy w tym wieku dacie jej opiekę, ale jeśli nie będzie po prostu ze mną, mam nadzieję, że nie będzie to wielki problem? :oops: Quote
JOMA Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [B]ostatnia akcja[/B] - było ze strony Silesii poważne zastrzeżenie do porządku, musimy się sprężyć i naprawdę tylko 5 kurtek zostaje w koszu dla osób opiekujących się psami - wiadomo nikt nie będzie wychodził z psem w trykocie - a reszta kurtek i płaszczy do szatni i ogólnie pilnujemy porządku, nie możemy z takiej błahej sprawy zawalić dobrej współpracy z Silesią [B]lista rezerwowa[/B] - oznacza tyle, że oczekujecie pod telefonem i jak jakieś pieski idą do do mu to dzwonimy i się umawiamy - poproszę na PW o numery telefonów mój też chętnie udostępnie [B]tymczasy[/B] - bardzo prosimy o informację jeśli jakieś pieski znajdą dom - lista rezerwowa czeka [B]ulotki [/B]- jak zawsze schodzą "tonami", prosimy wszystkich którzy maja możliwość aby wydrukowali chociaż kilka katrtek, oczywiście najładniejsze są kolorowe ale czarno - białe też mile widziane. Ulotki są do pobrania na pierwszej stronie wątku i ulotki Klementynkowe : post 179 str 18 post 180 str 18 post 181 str 19 [B]PLAKAT[/B] - do wydruku mam nadzieję pojawi sie już za chwilę Quote
JOMA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [SIZE=3][COLOR=red]Jakiś pustawy ten nasz grafik :razz:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Zgłoszenia proszę kierować do mnie na PW aby wątek się nam za szybko nie rozrósł.[/COLOR] Quote
Anecioreczek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kurcze no.Głupia studn[I]iówka,[/I]Jak bede w dobrym stanie w niedziele to się stawie od 14,ale ja niewiem co jak i wogole:roll: Quote
JOMA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [B]Anecioreczek[/B] - zapraszamy na pogaduchy i wszystkiego się dowiesz, jesteśmy od 10.00. do 18.00. - zdążysz się nawet wyspać po imprezie :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='JOMA'][B]Anecioreczek[/B] - zapraszamy na pogaduchy i wszystkiego się dowiesz, jesteśmy od 10.00. do 18.00. - zdążysz się nawet wyspać po imprezie :evil_lol:[/quote] Mam nadzieje że będe sprawna:eviltong: Quote
maciaszek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja piszę się do punktu informacyjnego. Chyba na obydwa dni. Quote
JOMA Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [B][COLOR=red]RATUNKU !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B]Wolontariusze wyjeżdżają na zimowiska - a grafik[/B] [B]prawie [/B][B]pusty.[/B] Quote
Recommended Posts