Jump to content
Dogomania

Jestem plastrem na ranę gdy wszyscy zawiedli .... LUSIA- Orzechowce! W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

To małe Lusiowate, o wielkich okrągłych jak 2-złotówki oczach i krótkich łapkach tylko sprawia wrażenie takiej biednej sierotki:diabloti:
Dzisiaj zawzięcia warczała na... dobermana:question:
Na szczęście koleżanka Saba zlekceważyła małą wojowniczkę:evil_lol: ...baaaardzo to charrrakterne stworzonko, baaaaaardzo...

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
To małe Lusiowate, o wielkich okrągłych jak 2-złotówki oczach i krótkich łapkach tylko sprawia wrażenie takiej biednej sierotki:diabloti:
:evil_lol: ...baaaardzo to charrrakterne stworzonko, baaaaaardzo...

wspomnij mnie Neczka np.: okrągła, z dwiema dwuzłotówkami w twarzy, no ... na ciut dłuższych nogach i też mendowata :D My, posiadające wielkie patrzydła już tak mamy, że więcej widzimy i więcej warczymy :D hehehehe

Halinko, szczek zapewne potężny ... :D

Posted

Luś-Lusiaste foty:eviltong: ...trzeba zrobić nowe w parku, jak będzie ładna pogoda :roll:

...a tak sobie śpię:loveu:

a teraz Lusiak leży w posłanku wtulony w kocyk:loveu:
...agresorek mały:diabloti: a sprawia wrażenie takiego aniołka:roll:

Posted

ejjjj tak jak wczoraj rozmawiałyśmy trzeba zacząć działać bo nie ma na co czekać, Neczka ja dzisiaj postaram się znaleźć tego klikacza a jak nie to kupić. Jak nie pomoże będziemy szukać czegoś innego.

Lusiek bo jak się Neczka wkurzy to spacerków nie będzie a tylko toczenie do domku! ;)

Posted

że się tak wtrącę.. pamiętacie Lukę czyli moją Majusię? tez aniolka udaje, a jak wychodzimy na spacer, to jest pułkownikową :evil_lol:. znaczy, zaden pies nie przejdzie 'nieopyskowany'

Posted

A Lusia ma nowsiejszy domek od najnowszego :roll::multi:
Moja kuzynka zakochała się w niej od 1 wejrzenia i nie chce już żadnej innej :evil_lol:
Lusiak niedługo pojedzie do 5 człowieków, z czego dwójki dzieci. Będzie mieszkała w domku z ogródkiem:loveu:
Lusiak widzisz ? teraz się o Ciebie biją :D

...a dzięki temu, zabierzemy kolejną małą bidę Orzechowską:roll:

Posted

Karolina (kuzynka) już tam nie wytrzymuje bez Lusiaka. Ciągle pyta, kiedy ją przywiozę / w razie czego, jakbym w najbliższym czasie nie mogła, to sama po nią pojedzie, bo chce ją JUŻ:evil_lol: To była taka miłość od 1 wejżenia. A i Luś będzie miał więcej rąk do głaskania, no i nie będzie musiał dzielić tych rąk na 3:eviltong: Jak dobrze pójdzie, to może już w tym tygodniu będzie w nowym domku :)
A co do umowy adopcyjnej... można ją gdzieś wydrukować ? Czy będę musiała zabrać ze schroniska ? Gdybym ją druknęła, byłoby szybciej.

A ja myślę teraz nad zabraniem Lusiowej koleżanki z boksu. Takiej maleńkiej, młodej, delikatnej, czarnej suczki, która tak strasznie się tuli, jak się do niej przyjdzie...

Posted

Luś-Lusiowe foty :) ...niestety nie ze spacerku, takie, jakie ma Ami i Deyluś, bo mała księżniczka zaprotestowała i wróciła do domu:eviltong:

...czyż taka słodka foczka mogłaby choćby zawarczeć ? :loveu:
- i to jak ! :diabloti:

...bo Lusię trzeba tylko głasiać i głasiać...:roll:

Posted

No nie, to zdjecie mnie powaliło....:shake:...jaka spięta, przerażona nasza Lusia..:-(
i do tego 12-letnia !!!:angryy: I jak te psy miały domy znależc po takiej prezentacji ?
I jeszcze jak pomysle kto te strone autoryzował to włos mi się na głowie jeży...:angryy::mad: