Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
o, to szkoda... piwo aktualne :p a ja chyba muszę kupić nowy namiot, bo ten ma 20 lat.... A córka powiedziała, ze z takim badziewiem nie jedzie :placz:

Ja jeżdżę też z takim 20 letnim:D uwielbiam go bo nie przecieka a śpi się w nim jak w pałacu. Mam też nowy a w nim na głowę cieknie i gdzie się nie obrócę to dotykam do ściany :) Tylko, że ten 20 letni zajmuje takie 2 wory po ziemniakach a nowy waży 5 kg. Jednak komfort spania jest nie do porównania :D My oczywiście aktualni na któryś weekend :D

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

malagos, od którego czerwca dokładnie planujesz swój pobyt ??;)

ja myślę, że na pewno uda mi się wpaść choć na kilka godzin, wybrałbym dzień, w którym trochę by nas było ;)

pozdr.

Posted

Kochani, moje plany urlopowe wzięły w łeb :placz: :placz:
Po pierwsze moja stała współwczasowiczka, czyli córka, zapisała sie na obóz organizowany przez ksiedza, w którym biora udział jej 3 kolezanki. Wiec i Aga tez sie zapaliła do tego pomyslu. Obóz trwa od 7 do 20 lipca. Zdecydowałyśmy, ze do Swaderek pojedziemy pod koniec lipca, o ile moje dziecko po namiotowo-ksieżowskim obozie będzie jeszcze miało ochotę na wyjazd :evil_lol:
Ale ze Swaderki nie są tak strasznie daleko, moze na sobotę czy na niedzielę uda sie zajrzeć na 1 dzień. Tylko kiedy? Od Waszej obecnosci uzależniam decyzję.

Posted

Ja mogę tylko weekendy. Ostatecznie piątek dopiero koło 18 pewnie byśmy mogli wyjechać bo pracuje do 17. Nie wiem tylko czy opłaca się przyjeżdżać w piątek i płacić za dobę a tylko przespać się. Myślę, że przyjedziemy w którąś sobotę rano. Tylko no właśnie którą :D tak żeby trafić wtedy kiedy będzie najwięcej ludzi :)

Posted

[quote name='malagos']Olka, dobry pomysł.
Czekamy na datę spotkania. Wziać dowody osobiste, bo młodzieży nie postawię piwa :diabloti:

bardzo dobry pomysł ;) bo chyba najlepiej jak będzie nas najwięcej :)

taa, dowody mile widziane :cool1::p

Posted

malagos napisał(a):
ja też tak zrobię :p

czyli piwko w sobotę tak ??
malgaos ty uważaj, bo jak zjadą się dogomaniacy z całych Mazur i Warmii to "pójdziesz z torbami":evil_lol:

ale ja piwa nie pijam więc jedno mniej masz:eviltong:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Mi najbardziej pasował by weekend 19-20 lipca.

Ja Wam dam 19 lipca :mad::mad::mad:. No chyba, że stamtąd 20-go od razu przyjedziecie do Gdyni kibicować debiutującej Saidi :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja Wam dam 19 lipca :mad::mad::mad:. No chyba, że stamtąd 20-go od razu przyjedziecie do Gdyni kibicować debiutującej Saidi :diabloti:

no to się dobrze skłąda, wymęczysz Sajdunię to na drugi dzień pięknie będzie się pokazywać na ringu :):p przyjemne z pożytecznym ;):cool1:

Posted

Matusz napisał(a):
czyli piwko w sobotę tak ??
malgaos ty uważaj, bo jak zjadą się dogomaniacy z całych Mazur i Warmii to "pójdziesz z torbami":evil_lol:

ale ja piwa nie pijam więc jedno mniej masz:eviltong:

Ja też piwa nie piję więc to już dwa mniej :D ja teraz tylko liczę na to, że uda nam się kupić samochód lub naprawić stary bo ciężko będzie z całym majdanem przyjechać :D No i musimy pozaklinać deszcz żeby akurat w ten weekend nie padało :D

Posted

Matusz napisał(a):
no to się dobrze skłąda, wymęczysz Sajdunię to na drugi dzień pięknie będzie się pokazywać na ringu :):p przyjemne z pożytecznym ;):cool1:

Chyba nie zaryzykuję :cool1:

Posted

[quote name='Matusz']czyli piwko w sobotę tak ??

He, he, najwyżej jakiś bazarek wystawię na zasilenie portfela :cool3: :evil_lol:

Na tym polu w Swaderkach w ubiegłym roku pracował w sklepie miły chłopak, Mateusz, marzył o psie husky. Kierowałam go nawet do Was, Matusz, do Ostródy po Arkika, ale chyba nici z tego....ale to zawsze jeden dogomaniak wiecej :eviltong:

• 3 weeks later...