Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Bardzo Was przepraszam, ze nie dawalam znaku zycia tak dlugo, ale moje zycie ostatnio ulegalo wielkiim zmianom, na lepsze oczywiscie i nie bywalam w ogole na dogo.
Nie wiem czy zdecyduje sie dalej szukac domow dla psow tutaj w Holandii poniewaz ostatnio musialam przyjac do swojego domu jednego psa z takiej adopcji. I to nie jest dla mnie problem teraz , natomiast wiecej psow nie chce przyjac, a mam tutaj jeszcze kilka innych psow zaadoptowanych. Wszystko jest wspaniale, ale mysle ze ta ilosc psow ktore sa tutaj teraz w roznych domach mi wystarczy. To wielka odpowiedzialnosc dla mnie. Poniewaz gdyby cos sie dzialo, bede musiala przyjac psa do siebie, tak jak to zrobilam z Tiko. Teraz mam dwa psy , szkoda mi dla Tiko szukac kolejnego domu poniewaz on ma juz swoje lata i widac, ze bardzo mu sie u nas podoba. Trzeciego psa gdybym miala przyjac nie bylabym zadowolona.
Jedynie dla Barbary i Anthe poszukuje psa podobnego do Muszki , maly jamnikowaty i nie bardzo stary, a to tylko dla tego, ze do nich mam 100 % zaufania, Muszka z dogo znalazla tam wspanialy dom.
Pozdrawiam