Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

carolinascotties napisał(a):
|dziewczyny - trzeba wziac sie za ogloszenia- hopsanie nic nie da :(

trzeba sie podzielic - kto co robi... inaczej nic sie nie ruszy :(

Kto moze zrobic Allegro i Metro?

Nawet nie wiemy,czy on nadal w schronie...:shake:

Posted

[FONT=Verdana]Nie ma informacji ze schroniska. Jedyne info to strona schroniska ale tam trochę z aktualizacją jest cienko. [/FONT]
[FONT=Verdana]Zakładałam wątki kiedy jeszcze mogliśmy wchodzić do schronu i obserwować psiaki - ich zachowania (podkreślam "zachowania" bo zaraz poleci info do dyrekcji ze jednak coś obserwowałam). Teraz nie wiem nawet, które psy jeszcze są. Bez sensu jest ogłaszanie psów, które juz siedzą w domach. Tak było z Sigalem, Solejem i innymi. Ciągnęłam allegro a psów juz nie było. Pracownicy schroniska są pologowani na dogo i pilnie śledzą co się pisze na watkach ale nie udzielają sie na nich. Natomiast każde zdanie , które w ich mniemaniu jest nie przychylne - jest natychmiast komentowane i czasem otrzymuję reprymendy i nagany . [/FONT]

Posted

[quote name='luka1'][FONT=Verdana]Zakładałam wątki kiedy jeszcze mogliśmy wchodzić do schronu i obserwować psiaki - ich zachowania (podkreślam "zachowania" bo zaraz poleci info do dyrekcji ze jednak coś obserwowałam). [/FONT]

co się stało?

• 2 months later...
  • 5 months later...