krzychu1991 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 i wogóle ceny kosmiczne były na tej wystawie :S Quote
vpassione Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ok, to lecimy :diabloti: Jakbym się pomyliła z podpisem jakiś zdjęć to mnie proszę poprawić ;) Zdjęcia z 'przelotu'(nic mnie zanadto nie interesowało, a przegapiłam resztę ras): wilczak goldeny terier irlandzki, który rzucał się na sędziego z wielkim entuzjazmem - byłam pod wrażeniem :loveu: afgan Quote
vpassione Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 BIS Junior gr IV (brak zdjęć) BIS Junior gr V Quote
REDA&MELA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ma ktoś zdjęcia, Goldenów suczek z młodzieży?:cool3: Quote
dorota-ta-dorota Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Hej Juli....:lol: fajne fotki w ruchu porobiłaś...:lol: Nie zaplata..ly Ci sie tam gdzieś beardedy w kadrze????? :roll: Baaardzo poprosze jesli masz ;) Pozdrawiam Dorota s.to moze tez sie pochwale...:lol::lol::lol: :lol::lol::lol:nasz Icy...Now and Then LACOSTE cwc, NDPwR,BOB :lol::lol::lol: Quote
dorota-ta-dorota Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ups...Spózniłam sie ....własnie wsadziłaś nowe foty :lol: dzieki !!!!! Nasze małe tez tam jest :lol: Quote
Recommended Posts