Natula Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 My zgłoszone. Wysyłałam formularzem ze strony,zaraz po wysłaniu przyszło mi potwierdzenie na maila ze zostało wysłane a później ze przyjęte. Quote
arrakis Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Natula'] zaraz po wysłaniu przyszło mi potwierdzenie na maila ze zostało wysłane a później ze przyjęte.[/quote] Od razu potwierdzili , że zgłoszenie zostało przyjęte ? Bo u mnie to tylko na razie ,że "zgłoszenie zostało wysłane " i czekam na potwierdzenie już ponad 2 tyg.:shake:. Quote
Natula Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tak odrazu w ten sam dzień. Wczoraj wysyłałam. "potwierdzenie wysłania zgłoszenia" godz 16:00 "zgłoszenie zostało przyjęte" godz 19:31 Quote
vpassione Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A mi pani kazała napisać dane psa+właściciela by sprawdzić, czy jesteśmy zgłoszone i już czekam długo długo na odpowiedź. Nigdy więcej zgłaszania przez inną wystawę, bo się człowiek tylko stresuje :angryy: Quote
arrakis Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Właśnie przyszło mi potwierdzenie zgłoszenia:loveu:. Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A kto miałby pożyczyć psa do Młodego prezentera? Quote
Natula Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zuza,ja moge ci pożyczyć Lune ,ale nie wiem czy sobie dasz z sucz rade. Co prawda stac stoi ładnie i grzecznie,natomiast z bieganiem jest gorzej,ale w wakacje bierzemy sie ostro do pracy wiec moze bedzie ok bo jest coraz lepiej. Wiec jakby co to ja chętnie Quote
Talagia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zuza ja moge pozyczyc Ravena, jezeli nie wezmie rasy (wtedy sie spala na finałach :roll:) w kazdym innym wypadku(o ile drugi pies wezmie rase :evil_lol:) prosze bardzo. Zachowuje sie chyba super, bo z Ala zajeli 1 miejsce w Młodym Prezenterze ;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Talagia']Zuza ja moge pozyczyc Ravena, jezeli nie wezmie rasy (wtedy sie spala na finałach :roll:) w kazdym innym wypadku(o ile drugi pies wezmie rase :evil_lol:) prosze bardzo. Zachowuje sie chyba super, bo z Ala zajeli 1 miejsce w Młodym Prezenterze ;)[/quote] A widziałam ich wtedy w Bytomiu. pomyślę jeszcze i dam znać, ale pewnie skłonie sie bardziej w stronę Ravenka, bo mam słabość do seterków. Quote
aleb Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [b]Zuza[/b] a na którą godzinę potrzebujesz psa na JH? Quote
vpassione Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 W końcu mi odpisali. Jesteśmy zgłoszone :loveu: Quote
aleb Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='yuli_']W końcu mi odpisali. Jesteśmy zgłoszone :loveu:[/quote] My też już przyjęci :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='aleb'][B]Zuza[/B] a na którą godzinę potrzebujesz psa na JH?[/quote] Młody Prezenter będzie prawdopodobnie ok. 11. Quote
Zuza i Noddy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Młody Prezenter będzie prawdopodobnie ok. 11.[/quote] Czyli kto mógłby pożyczyć psa na JH? A i będę prawdopodobnie mieć wolne miejsce w aucie, a może i nawet cały tył. Quote
Marchewkowy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zgłoszenia będą jeszcze zbierane na wystawie w warszawie :) Ja będę sekretarzem na ringu p. Piechety i moje kochane briardy :lol: Kto się jeszcze wybiera? Quote
katik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ja we wtorek idę do związku zgłosić Magię, bo nie chce mi sie wysyłać. Quote
d_orka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Marchewkowy']Zgłoszenia będą jeszcze zbierane na wystawie w warszawie :) Ja będę sekretarzem na ringu p. Piechety i moje kochane briardy :lol: Kto się jeszcze wybiera?[/quote] Jak to, a Princusia nie będzie? Quote
REDA&MELA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A czy jest dojazd z dworca pkp na teren wystawy?:cool3: Quote
katik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Reda&Mela, jesli wysiądziesz na dworcu w będzinie to na teren wystawy możesz dojść pieszo. Quote
REDA&MELA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='katik']Reda&Mela, jesli wysiądziesz na dworcu w będzinie to na teren wystawy możesz dojść pieszo.[/quote] O to świetnie:). A bardzo daleko jest? Quote
REDA&MELA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Dream']kilometr nie więcej[/quote] No zgłaszamy się na Będzin:lol:. Quote
katik Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Dream']kilometr nie więcej[/quote] i nawet łatwo trafić :cool3: Quote
Recommended Posts