andzia69 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wątek osobny to by się im przydal...troch ich jest:( tylko nie piszcie na nim, gdzie psy przebywają - cholera wie, kto będzie czytał... Quote
Eden Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 No właśnie na charcim cały watek usuniety, zdjec nie dodajemy. Quote
eliza_sk Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 (edited) Tak, tak - ale myślałam o takim gospodarczym - bez foto i szczegółowych info dopóki nie ogarniemy kto co ma, kto ma bonusy itd. Ale może operujmy narazie tutaj. Edited December 2, 2012 by eliza_sk Quote
1izabelka1 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 jak założycie gospodarczy to proszę podać namiar:) Quote
eliza_sk Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 (edited) Wyślijcie na maila [B][email protected][/B] - info według schematu - ładnie proszę, ale mamy tego 28 sztuk, więc porządek być musi ;-) A przy okazji będę miała Wasze maile. [B]tytuł maila: [/B] nazwa miasta x ? psów (Wałbrzych x 2 psy) [B] treść:[/B] miasto swoje dane z adresem i telefonem płeć, maść, ok. wiek psa nr chip wyrok czy bonus jak wiecie optymalnie foto dziękuję:loveu: Edited December 3, 2012 by eliza_sk Quote
1izabelka1 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 jutro podam po wizycie u weta ,musimy zważyć i określi mniej więcej wiek Quote
Eden Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Moje dane wysłane, pregusek chce być prymusem :evil_lol: na dodatek ze zdjeciami. Quote
eliza_sk Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='Eden']Moje dane wysłane, pregusek chce być prymusem :evil_lol: na dodatek ze zdjeciami.[/QUOTE] No piękne to hienkowate. Wygląda na chłopca :evil_lol: Quote
Tilia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 eliza, to Ty tego maila odbierasz? zaraz Ci podeślę danę mojej, tylko zdjęcia na razie takie sobie, bo pogoda okropna, śnieg pada, na trawie breja no, ale psicą jestem zachwycona Quote
eliza_sk Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Tilia']eliza, to Ty tego maila odbierasz? zaraz Ci podeślę danę mojej, tylko zdjęcia na razie takie sobie, bo pogoda okropna, śnieg pada, na trawie breja no, ale psicą jestem zachwycona[/QUOTE] Tak, ja i Potter ;) Właśnie miałam Cię tu zaprosić. I potrzebne mi też analogiczne info o tym szorściaku, co z Medora trafił do Twojej znajomej w sobotę wieczorem. Quote
Tilia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Napisałam Ci w mailu że samczyk jedzie dziś wieczorem na kontrolę i sprawdzenie czipa, ale mi kurcze coś mail wraca. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] na taki wysłałam. Jest tu jakiś błąd? Quote
eliza_sk Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Tilia']Napisałam Ci w mailu że samczyk jedzie dziś wieczorem na kontrolę i sprawdzenie czipa, ale mi kurcze coś mail wraca. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] na taki wysłałam. Jest tu jakiś błąd?[/QUOTE] Zdecydowanie tak. końcówka to pl, a nie info :) Kurczę, widzę, że to mi coś pofikalo i źle wstawiło w poście powyżej. Quote
Tilia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Zobacz czy teraz doszło w całości, z załącznikami. Zawarłam w mailu kilka pytań - o rozliczenia, o karmę. To dość istotne pytania, zwłaszcza kwestia karmy (one tego nie znają, a i ja nie uważam, żeby to było najzdrowsze i najtańsze rozwiązanie). Quote
eliza_sk Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='Tilia']Zobacz czy teraz doszło w całości, z załącznikami. Zawarłam w mailu kilka pytań - o rozliczenia, o karmę. To dość istotne pytania, zwłaszcza kwestia karmy (one tego nie znają, a i ja nie uważam, żeby to było najzdrowsze i najtańsze rozwiązanie).[/QUOTE] Doszło, już odpisałam. Quote
elisse Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 wątek na charcim forum istnieje :-) tylko do momentu aż się wyjaśni kto jest "wyrok" a kto "bonus" ogłosiłam zakaz wklejania fot i opisywania fizycznego wyglądu psa ,tabelkę z nr chipów poznańskich chartów już wysłałam,wkrótce zdjęcia Quote
Eden Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ja juz jestem po wizycie u weta, zadnych problemów z fakturą. Przy okazji dziewczynce fundnełam SPA, kapiel, odzywki pachnie teraz jak milion dolarów :-) Quote
eliza_sk Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='elisse']wątek na charcim forum istnieje :-) tylko do momentu aż się wyjaśni kto jest "wyrok" a kto "bonus" ogłosiłam zakaz wklejania fot i opisywania fizycznego wyglądu psa ,tabelkę z nr chipów poznańskich chartów już wysłałam,wkrótce zdjęcia[/QUOTE] Łogarniam się powoli, czekam na info z dwóch pozostałych grup, bo swoje ogarnęłam. [quote name='Eden']Ja juz jestem po wizycie u weta, zadnych problemów z fakturą. Przy okazji dziewczynce fundnełam SPA, kapiel, odzywki pachnie teraz jak milion dolarów :-)[/QUOTE] Wszystko z nią ok ? Quote
Eden Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ma wysoka gorączke ale nosówka wykluczona. Przypuszcam ze to reakcja na stres. A dziewczynka jest przekochana, już jest razem z moimi psami zero problemów, dostosowała się wie że mojej Nuce(spanielka) ma schodzic z drogi, za to pokochała Gacka mojego tymczasowicza a on traktuje ja jak swoja córkę :-) Quote
grzenka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Sandomierz prosi o pomoc: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz-w%C5%82adze-miasta-chc%C4%85-zlikwidowa%C4%87-Przytulisko-GRO%C5%B9BA-WYW%C3%93ZKI-DO-BIA%C5%81OGARDU%21%21/page79"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...GARDU!!/page79[/URL] Quote
eliza_sk Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='Eden']Ma wysoka gorączke ale nosówka wykluczona. Przypuszcam ze to reakcja na stres. A dziewczynka jest przekochana, już jest razem z moimi psami zero problemów, dostosowała się wie że mojej Nuce(spanielka) ma schodzic z drogi, za to pokochała Gacka mojego tymczasowicza a on traktuje ja jak swoja córkę :-)[/QUOTE] Ewo, Izabelko - co tam u Waszych psiaków ? Quote
Tilia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Przyszła karma dla Pchełki i Fuksa, dzięki. Zamówiłam też mięso dla Pchły. Ona też ma jakieś przełysienia na ogonie jak Fuks, tylko dużo mniejsze, pokażemy ją tej samej pani dermatolog dla pewności. Z pozytywnych wieści - po trzykrotnym odrobaczeniu robaków w kupie brak. Za dwa tyg. robimy powtórkę, ale może nic nie ma?? Baliśmy się tasiemca przy tak koszmarnym zapchleniu. Quote
Eden Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Ja tez odebrałam dzisiaj karmę, dziękuje serdecznie. Moja tez musiała byc jeszcze raz odrobaczana bo miała glizdy wielkości grubego makaronu, przez trzy dni dostaje Aniprazol. Ta psinka jest cudowna, w stadzie odnalazła sie bez problemu, jej miłościa został Gacek mój tymczasowicz, duży charciol wygladajacy na zakapióra o gołębim sercu. Malutka chodzi za nim krok w krok, w ogrodzie chce za nim biegać niestety jej łapy robia co chca, bez przerwy sie przewraca :-) a za chwilke znowu biegnie, wyjdzie z tego tylko mięsnie sie odbudują. Za to moja Lenka (charcica uratowana z Kielc) obrazona na cały swiat a zwłaszcza na mnie za malucha, a ja jej tłumacze że rok temu tak samo była biedna jak te wszystkie psy ostatnio uratowane. Jak będzie mozna wstawic zdjęcia to wszyscy beda piali z zachwytu nad maluchem jaka jest wspaniała. U weta podbiła serca wszystkich, rozdawala buziaki na prawo i lewo. Quote
Tilia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Już można wstawiać :) Czekam na foty - też chcę zapiać ;) :P Quote
Recommended Posts