Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aska7 napisał(a):
Jej nie można nie pokochać. Wrażliwa, mądra, stonowana sunia.
W zasadzie jak ją zobaczyłam to odpadłam na jej punkcie.

Napisałam to dokładnie pół roku temu. Serce mnie boli. Brakuje mi jej. :-(

Posted

Jestem od niedawna na dogomanii ,dzisiaj przeczytalam caly watek Szarlotty i lzy lecialy mi ciurkiem,strasznie mi przykro Asiu ze ona odeszla -tak o nia walczylas,moge tylko powiedziec ze Cie rozumiem bo ja stracilam swoja ukochana Kesi
Wielki uklon dla Ciebie Asiu za twoje poswiecenie i walke- jestes cudowna osoba,przykladem dla wielu,jak by bylo piekenie gdyby na tym swiecie wszyscy byli tacy jak Ty!
Dla Szrlotty

Posted

Dzisiaj minęły cztery miesiące :-(:-(:-(
Boli tak samo jak cztery miesiące temu :placz::placz::placz:
Moja Kochana, Wyjątkowa, Mądra, Wspaniała Szarlotka, Jedyna :-(

Posted

Wczoraj było Święto Św. Franciszka, wasze Święto- Międzynarodowy dzień Zwierząt, a nie byłam w stanie dostać się na dogo, żeby cię odwiedzić.

Dziś jest pierwsza niedziela października czyli Psie Zaduszki.
Niech to światełko będzie znakiem naszej miłości do was i naszej pamięci o was - nasze psie Aniołeczki

Posted

NIe tak Asiu, nie tak, ale na pewne rzeczy nie mamy żadnego wpływu. Chciałoby sie krzyczeć na całe gardło w geście protestu, ale to i tak nic nie da. Odeszła. Może tam na górze była bardziej potrzebna ???? Trudno sie nam pogodzic z takim losem, cos sie w nas buntuje.
Szarlotta u was doznała miłosci i zyskała rodzine, której nie miała całe swoje zycie. Była kochana i odeszła szczęśliwa. Gdyby tylko ten ból móg zelżeć..........

Szarlotto