Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, nie wiem co ci napisać kochana.
Wiem jedno, dałaś jej miłość, której nie miała.
Była z wami szczęśliwa i taka odeszła.
Nie znałam jej osobiście, nie tuliłam, nie dotykalam, a jednak zapadła mi serce od pierwszego wejrzenia. Tez nie mogę o niej zapomnieć. Ona miała w sobie to "cos".
Też mi jej bardzo brakuje.
Ona zyje w twoim sercu i twojej pamięci- w moim też.
Widac tam na górze była bardziej komuś potrzebna i choć trudno nam jest zaakceptowac ten fakt, pozostaje nam się z nim pogodzić- pomimo bólu.

Szarlotto dla ciebie w miesięcznicę

Posted

Rozumiem, rownież kiedyś przez mój dom przemknęła wspaniała sunia, która zbyt wcześnie odeszła. Nigdy jej nie zapomnę. Nie zapomnę jej również dlatego, ,że nie jestem w stanie pojąć choćbym myslała 1000 lat jak to możliwe aby człowiek porzucał takie wspaniałe istoty jak Szarlotta i moja Tajga.

Posted

Asiu, my tęsknimy, ale one miały nas choć na chwilkę i może ta chwilka wystarczyła aby mogły powędrować na drugą stronę i przyglądać się ze spokojem temu co wyczyniamy aby im pomóc.

Posted

Wiem Asiu. To boli, bardzo boli i będzie długo bolało.
Powtórzę to jeszcze raz, choć nie będzie to dla ciebie pociechą. Ona dzięki Tobie poczuła sie wreszcie kochana i potrzebna. dzięki tobie była szczęśliwa i miała to czego jej zawsze brakowało - dom.
Chciałas, zeby była u was jeszcze przez wiele lat- los chcial inaczej.
Caly czas jestem z toba Asiu- pamiętaj.
Szarlotta odkąd ją zobaczyłam też wkradła się do mego serca i będzie tam już zawsze.