Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać
Stefanek przeprowadził się do hoteliku pod Łodzią gdzie po 6 latach niewoli wreszcie może się wybiegać.
Kiedy dziewczyny go przywiozły i puściły szalał jak szczeniak.Teraz ma do dyspozycji spory teren do biegania i do wyboru przebywanie w domu lub na dworze.Jedyne co musi zrobić to dogadać się z psiakami które już tam mieszkają .
Mam nadzieję że nic mu głupiego do głowy nie przyjdzie i będzie tolerował kumpli.
Trzymamy kciuki aby towarzystwo sie dogadało.

Posted

ciapuś napisał(a):
Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać
Stefanek przeprowadził się do hoteliku pod Łodzią gdzie po 6 latach niewoli wreszcie może się wybiegać.
Kiedy dziewczyny go przywiozły i puściły szalał jak szczeniak.Teraz ma do dyspozycji spory teren do biegania i do wyboru przebywanie w domu lub na dworze.Jedyne co musi zrobić to dogadać się z psiakami które już tam mieszkają .
Mam nadzieję że nic mu głupiego do głowy nie przyjdzie i będzie tolerował kumpli.
Trzymamy kciuki aby towarzystwo sie dogadało.

Wydaje mi sie, ze moje banerki dalej sa ???

To moze bedzie teraz wiecej info o jego charakterze i jakies nowe zdjecia.

Posted

ewatonieja napisał(a):
jest razem z mirabelka Kingiem i Dżekim? no to na pewno się zacznie socjalizować :) warto ta informacje umieścić w ogłoszeniach

Poki co nie sprawia klopotow;) jest dobrze;)

Posted

Przepraszam za OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

ewatonieja napisał(a):
stefan ma na szczescie jakies ogłoszenia jak zauważe że spada to go podbijam :)

Co nie zmienia faktu, ze mi wolno idzie. Langsam langsam aber sicher :):)

Posted

[quote name='Szarotka']A czemu mial podbijac oko ??:[/QUOTE]
Pewnie tak skacze z radosci i przy okazji wali w oko:lol:moj pies dwa razy mi podbił i nikt w pracy nie uwierzył,ze to jego sprawka:evil_lol:

Posted

Pierwszy post uzupełniony. Zaznaczyłam na czerwono osoby zalegające z wpłatami.
Przykro mi, ale uważam te osoby za bardzo nieodpowiedzialne. Deklarując stałe wpłaty na Stefana, wzięły pośrednio odpowiedzialność za jego los. Perez takie nieodpowiedzialne zachowanie pies ma dług w hotelu za luty, a mamy już marzec.
Zliczyłam, Stefan do lutego ma 390 zł zaległych deklaracji. Gdyby nie one, nie miałby zadłużenia za hotel za i byłby na bieżąco z opłatami.