marysia55 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Stefan lecimy na pierwszą stronę, może w końcu ktoś cię zauważy i pokocha :loveu::loveu: Quote
ciapuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mija kolejny tydzień a ja czekam na wieści czy udało sie coś załatwić odnośnie pokazania Stefana w telewizji.Bardzo proszę osobę która miała się o to dowiedzieć o jakieś wieści. Jeśli jest taka szansa to trzeba ją wykorzystać. Tak jak pisałam wcześniej ja jestem gotowa z nim pojechać tylko szukamy jeszcze transportu,ale jeśli będzie już dokładnie wiadomo kiedy jedziemy to myślę że damy radę i tą przeszkodę pokonać. Quote
marysia55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Stefcio... skoro taka cisza to chociaż na pierwszą powędrujemy :p:p:p Quote
szajbus Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Taki program z udziałem Stefana to zwiększenie jego szans. Quote
anovip1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :loveu:Kochany Stefcio czeka na choćby moment kontaktu z człowiekiem . Mizianko, zabawa - to dla niego ogromna radość :loveu: Jak długo jeszcze [SIZE=5]Stefcio musi czekać ,aż ktoś go pokocha? :shake: Quote
szajbus Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Stefan nieustannie marzy o domku Quote
elmira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='ciapuś']Mija kolejny tydzień a ja czekam na wieści czy udało sie coś załatwić odnośnie pokazania Stefana w telewizji.Bardzo proszę osobę która miała się o to dowiedzieć o jakieś wieści. Jeśli jest taka szansa to trzeba ją wykorzystać. Tak jak pisałam wcześniej ja jestem gotowa z nim pojechać tylko szukamy jeszcze transportu,ale jeśli będzie już dokładnie wiadomo kiedy jedziemy to myślę że damy radę i tą przeszkodę pokonać. Mam namiary i wiem, że Stefana mozna pokazać w TV Regionalnej. Niestety nie mam mozliwości pomóc w transporcie. Może uda się zorganizować podwózkę w okolice Warszawy, wtedy było by łatwiej. Ja czekam na sygnał, kiedy nadarzy sie taka sposobność. Quote
marysia55 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Stefek , telewizja - telewizją a my nie zapominamy pokazać sie na pierwszej stronie :loveu: Quote
rita60 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Oj Stefano,ty nasze szorstkie szczescie........ Quote
grzenka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Słuchajcie może trzeba coś zmienić w tytule, bo właściwie wszystko rozbija się teraz o transport, prawda?? Szkoda zmarnować takiej szansy... Quote
Aska25 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mam prosbe, czy moze ktoras z ciotek Stefanowych zrobic mu ladny opis na stronke schroniska, ma taki malo dokladny, a im lepszy opis tym wieksza szansa, ze sie ktos zainteresuje. Zdjecia sobie sciagne z watku i wstawie Stefka na stronke schronu od nowa, niech bedzie przez chwile na pocztaku, moze mu to zwiekszy sznase. Mam takie wrazenie, ze ludzie szukajacy psow najchetniej przegladaja te pocztkowe stronki. NIe wiem moze sie myle, ale prosze o pomoc w skleceniu ladnego tekstu, bo ja nie umiem robic takich pieknych i wzruszajacych serce opisow. Quote
rita60 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Słodki Stefanku biegnij szybciutko na gore.......... Quote
jasioslawinka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Przejrzalam w nocy watek Stefana, wkoncu musze na cos wykorzystac, ze nie moge spac;) Zebrałam wszystkie zdjecie Stefanka- jest ich az 35. Wrzuce je gdzies, by byly w jednym miejscu. Wzielam sie juz za nowy opis Stefana, tak przegladalam mu watek, jak zobaczylam ze przy budzie za pawilonami, a teraz tez ma dosc nieciekawe miejsce i tak dzien w dzien czeka, ze chyba ma jeszcze nadzieje:placz: Quote
grzenka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='grzenka']Słuchajcie może trzeba coś zmienić w tytule, bo właściwie wszystko rozbija się teraz o transport, prawda?? Szkoda zmarnować takiej szansy...[/quote] HOP!HOP!Co z tą TV? Quote
jasioslawinka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Aska25']Mam prosbe, czy moze ktoras z ciotek Stefanowych zrobic mu ladny opis na stronke schroniska, ma taki malo dokladny, a im lepszy opis tym wieksza szansa, ze sie ktos zainteresuje. Zdjecia sobie sciagne z watku i wstawie Stefka na stronke schronu od nowa, niech bedzie przez chwile na pocztaku, moze mu to zwiekszy sznase. Mam takie wrazenie, ze ludzie szukajacy psow najchetniej przegladaja te pocztkowe stronki. NIe wiem moze sie myle, ale prosze o pomoc w skleceniu ladnego tekstu, bo ja nie umiem robic takich pieknych i wzruszajacych serce opisow. Stefan swojego pana wypatruje już kilku lat. Zaskarbił sobie miłość wolontariuszek, które rozpieszczają go, jednak Stefi chciałby mieć swojego człowieka na codzień, który przytuliłby, pomiział i pobawił się. Pomimo długiego pobytu w schronisku, pozostał radosnym, kochanym psem, który ma dość dużo energii jak na swój wiek. Stefan cieszy się już na sam widok człowieka, z daleka szykuje się do przewrotu na plecy- pokazuje brzuszek, wyciąga łapki i cichutko pomrukuje. Z wdzięczności tak wycałuje, że twarz,włosy i ręce są mokre. Jak mu odmówić pieszczot? Jak można nie kochać Stefana? Psa, który tak desperacko chce swojego człowieka, że gdy się odchodzi od niego, trzyma się kurczowo łapkami, żeby z nim jeszcze zostać. Czasem Stefan wyjdzie na spacer. Jest wtedy bardzo szczęśliwy i bryka jak szaleniec. Początkowo trochę ciągnie na smyczy, ale potem uspokaja się. Z tej radości, Stefan wraca do budy uśmiechnięty. Niestety, są to rzadkie chwile szczęścia. Stefanek ma jedną wadę- jest zadziornym psem, więc polecany jest do domu bez innych zwierząt. Nie wiadomo, czy wychodzi z niego terrierowata natura, czy może jest zazdrosny i próbuje zwrócić na siebie uwagę. Może spowodował to ciągły stres, bezradność i walka o przetrwanie w schronisku. Stefan z daleka spogląda i tęsknie patrzy w kierunku ludzi przewijających się przez schronisko, licząc że wśród nich pojawi ten jedyny, ukochany człowiek. Dni płyną leniwie, a on ciągle ma nadzieję, że ktoś pochyli się nad jego psią niedolą. Nie omijajcie go, proszę. Stefanek czeka już 4,5 roku, a jego oczy stają się coraz bardziej smutne. wszystkie zdjecia stefana: [url=http://karolina291.fotosik.pl/albumy/583013.html]Stefan - Zwierz Quote
Aska25 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 poinforumuje wirtulanego opiekuna i przeniose go na 1 strone z nowymi fotami, narazie zmienilam mu opis Quote
szajbus Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Domku dla Stefana gdzie jesteś? Ile jeszcze ta psina ma czekać na ciebie? Quote
Aska25 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zapraszam na wątek Barrego naszego podopiecznego z hospicjum :loveu: Quote
anovip1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Palatino Linotype]Kto pokocha radosnego psiaka ?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Stefane[/FONT]k [FONT=Palatino Linotype]prosi o domek !!!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/FONT] Quote
Aska25 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 NIe wiem czy wiecie, ale Karolinka zrobila Stefankowi galerie. Dodana jest na strone schroniska przy Stefku gdzie jest duzo wiecej zdjec niz 5 mozliwych. To moze zwiekszy szanse na adopcje:cool3: Quote
_Tosia_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Stefciu, cały czas trzymam za ciebie kciuki Quote
Recommended Posts