Jump to content
Dogomania

BOKSER - znaleziony przez hycla w Kampinosie !!!Wrócił do swojego domu!!!

Recommended Posts

Posted

Godzina 15.00 rozmawiam sobie z Oktawią6 przez telefon, podchodzę do okna i widzę, że stoi koło mojego domu samochód znajomego hycla :cool1: hmm...sobie myślę, po co On do mnie przyjechał :roll: Wyszłam do niego i otwiera mi drzwi swojego samochodu w którym zawsze zawozi psy do Krzyczek :angryy: patrzę a tam to cudo :-( piękny bokserek :placz: Znalazł psiaka dzisiaj w Kampinosie, pies ma na oko 7 lat, jest bardzoooo silny i przytulaśny. Przyjechał do mnie żeby mu zrobić zdjęcia i szukać właściciela lub nowego domu. Ciotki pomóżcie :placz: bo jak otworzą Krzyczki to psina tam pojedzie :shake:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ napisał(a):
o kurcze! on rzeczywiscie wyglada jakby komus sie urwal ze smyczy.. taki wypasiony chlopak! a chipa nie ma?

No wypasiony, wypasiony.
A chipa...cholera wie, ten hycel nie ma czytnika więc tego nie sprawdzi :shake:

Posted

Ziutka sprawdzalas ogloszenia o zaginionych boksiach?szczerze niestety watpie zeby on zaginal kampinos znany ze tam psiaki sa wurzucane ale moze akurat tego biedaka ktos szuka

Posted

Bodziulka napisał(a):
z Kampinosu wożą psy do Krzyczek? :crazyeye:przecież Sochaczew bliżej i bezpieczniej

Tak Bodziulko do Krzyczek....do naszego Azorka w Sochaczewie są przyjmowane tylko i wyłącznie psy z Sochaczewa bo to schronisko gminne.

Kostek nie sprawdzałam jeszcze ogłoszeń o zaginionych :shake:

Posted

Ziutka napisał(a):
Tak Bodziulko do Krzyczek....do naszego Azorka w Sochaczewie są przyjmowane tylko i wyłącznie psy z Sochaczewa bo to schronisko gminne.

to w tym momencie powiem, że szkoda, że gdzieś przy Poznańskiej się nie błąkał :shake: oby Krzyczek nie otworzyli

Posted

No hycel właśnie mi powiedział, że najprawdopodobniej ktoś go wyrzucił w tych lasach koło Kampinosu :mad: wie, że mam słabość do boksi to sam przyjechał nawet do mnie :diabloti: a jak mi otworzył drzwi to padłam normalnie :placz: a ten boksio tak fukał nochalem jak to boksie potrafią :loveu: a jeden wielki żywioł z niego, nie można było go utrzymać do zdjęć - siłę ma naprawdę niezłą.
Patrzyliśmy z hyclem na jego zęby i ma hmm...nie za ciekawe więc dlatego taki wiek podałam....i chyba mu się nadziąślaki robią :-(

Posted

luka1 napisał(a):
A ogłoszenie w Radiu Fama - moze cos pomoże? Mozna powiedziec że szuka sie właściciela albo nowego człowieka

A mogłabyś to załatwić :roll:
Ty ciotka pewnie masz tam wtyki :loveu:

Posted

ciotka nie przeceniaj mnie, to nie o wtyki chodzi. Ale jutro zadzwonie. Co mam powiedzieć - to co na poczatku wątku napisałaś? I namiary jakies trzeba podać.

Posted

luka1 napisał(a):
ciotka nie przeceniaj mnie, to nie o wtyki chodzi. Ale jutro zadzwonie. Co mam powiedzieć - to co na poczatku wątku napisałaś? I namiary jakies trzeba podać.

Tak kochana to co na początku, że znaleziony wczoraj i szukamy właściciela lub nowego domku.
Namiary na mnie podaj :cool3:

Posted

Miałam właśnie telefon od Pana z Żelazowej Woli, usłyszał ogłoszenie w radiu Fama i zadzwonił. Zaginął mu właśnie bokser identyczny z opisu. Dzisiaj ma jechać do hycla i zobaczyć psiaka.