Ziutka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 luka1 napisał(a):i co teraz z psem>? zostaje u hycla? Pewnie tak, bo Krzyczki zamknięte więc nie ma gdzie go zawieźć. A dzwoniła do mnie kobieta z Socho która też słyszała ogłoszenie w radio i chciała go adoptować......tylko, że jeszcze wtedy nie wiedziałam iż ten facet to nie jego pan. Luka a może mogłabyś dać ogłoszenie jeszcze raz, że szukamy mu nowego domu. Quote
MagYa^^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ooo warto by bylo powtorzyc w takim razie... ehsz...taka okazja przeleciala kolo nosa... :roll: Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ta pani dzwoniła i do mnie. Jutro "pogadam z radiem" o ogłoszeniu. Quote
Ziutka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 No wiem, że dzwoniła bo odesłałam ją do Ciebie...skoro boksio miał wrócić do swojego właściciela to jej powiedziałam, zeby z Tobą pogadała o innym psiaku bo dużo mamy w Azorku. A czy ta babka to jakaś konkretna chociaż ? luka1 napisał(a):ta pani dzwoniła i do mnie. Jutro "pogadam z radiem" o ogłoszeniu. Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ona chciała mojego jamnika, ale jamnika nie było więc podziekowała. Quote
kasiaprodex Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :modla: Ciotki pseprasam ale ja ostatnio taka zakręcona jak barani ogon. Ten boksio nie szuka domku bo znalazł swoj. To ja zwiewam abyscie mnie nie powiesiły:scared: jamnior brazowy i ten mix czarny nadal szukaja Quote
Ziutka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 kasiaprodex napisał(a)::modla: Ciotki pseprasam ale ja ostatnio taka zakręcona jak barani ogon. Ten boksio nie szuka domku bo znalazł swoj. To ja zwiewam abyscie mnie nie powiesiły:scared: Teee....wracaj tu ino już :mad: Jaki domek ? Gdzie ? Wszystko prosze pisać :mad: Quote
MagYa^^ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 jak znalazl? jak nie znalazl..bo okazalo sie ze ten niby jego to nie jego...? hę? ale to wsio zamotane :-? Quote
kasiaprodex Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 kasiaprodex napisał(a)::modla: Ten boksio nie szuka domku bo znalazł swoj. To ja zwiewam abyscie mnie nie powiesiły:scared: Ciotki przeciez wyraznie napisałam że nie szuka domu Quote
kasiaprodex Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 MagYa^^ napisał(a):jak znalazl? jak nie znalazl..bo okazalo sie ze ten niby jego to nie jego...? hę? ale to wsio zamotane :-? wyjasniam Ta osoba o której myslelismy wszyscy że jest prawowitym boksia opiekunem po przywiezieniu do niego psa (bo facet bez transportu) okazało sie na miejscu że to jednak nie jego pies. Natomiast bokso miał tyle szczęscia że jego prawdziwi opiekunowie poobwieszali daleko od domu ogłoszenia o zaginieciu m.in w miejscowości z której pochodził ten facet co jemu zginął boksio i poprostu został wykonany telefon z ogłoszenia. Okazalo sie ze to ten pies Quote
malagos Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To ciekawe, co z bokserem tego pierwszego faceta? Quote
luka1 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 o kurcze , dziś w schronisku był facet chciał oddać psa. Mówił że bokserowaty i dusi kury sąsiadom. Ale juz byłyśmy poza schroniskiem i go Zyta wysłała do MPGK Quote
kasiaprodex Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 malagos napisał(a):To ciekawe, co z bokserem tego pierwszego faceta? nie znalazl sie. Zreszta facet mowił ze on wychodził poza teren i pozwalal na to.Niestety tym razem nie wrócił Quote
Recommended Posts