Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga616']do 20 maja;)[/quote]
całkiem o tym zapomniałam i pewnie bym przegapiła termin zgłoszenia.
W środę zgłoszę Magię do Krakowa i kilka innych wystaw od razu.

Posted

[quote name='Han Sharn']Ja zgłoszę jak mi US zwróci nadpłacony podatek. :mad:[/quote]
Zgłosić możesz już teraz ,ja też płacę w maju a juz zgłosiłam.

Posted

[quote name='Nera-']Zalezy czy dziecko do lat 10 czy powyzej 10... jak powyzej to oplata jak za dorosla osobe ;)[/quote]

A ja mam 12 lat i zawsze miałam bilet jako dziecko:eviltong:

Posted

Ja mam 16 i raz babka etz mi jak na dziecko sprzedala - potem i ja i ona mialysmy nieprzyjemnosci ze strony obsługujacych wystawe jednak taki morał z tego - musimy mowic ile mamy lat

Na szczescie mialam taki + ze kobieta niewziela odemnie pieniedzy za bilet jak dla doroslego przez jej pomyłke xD

Posted

[quote name='panienkabubu']Tutaj teść komunikatu

Zgłoszenie nie zostało przyjęte/ Entry was not accepted

- ktoś mi może powiedzieć o co chodzi?[/quote]

System is a down. Ja by spróbowała jeszcze raz. Zresztą zaraz sama spróbuje zgłaszać netem na Kraków (bo rodowód doszedł) i zobaczymy co mi powie.

Posted

Ojoj ;/. ja tez nie moge sie zglosic ..;/ dobrze, ze ternim do 20 maja ... po Krośnie sie zastanowie w sumie, czy malucha zglaszac czy nie. A z jedną leonką na bank będe pociągiem... chyba, ze jakis busik z Rzeszowa lub okolic jest organizowany dla dogomaniakow ...?

Posted

[quote name='Bura']Ja moje futro na 100% zgłaszam na Kraków, no jakże nie zobaczyć się z hodowczynia?? Nie napsuc krwii konkurencji??:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Będziecie ??:multi::multi::multi: