Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margo05']Basiu, najlepiej wszystkie :) Spróbujemy je zrobić jakoś inaczej, może wtedy bazarek ruszy z kopyta :evil_lol:[/quote]
ciekawe jak :mad:

dobrze wiesz że klub G ma wszystko najlepsze i najlepiej wszystko wykonuje- a czego najbardziej nie cierpi to sprzeciwu :mad:

ale dla dobra Libry wysłucham twe rady :razz:

Posted

[quote name='Olena84']:D, dobra ide sie myc i spac, widze ze tylko my Basiu trwamy o tej porze... ciekawe co inne robią;)[/quote]
jak jedni musza pracowac jedni moga leniuchowac
reszta klubu G pewnie testuje nasze podpunkty- ja tez uciekam spac buziaki

Posted

[quote name='majqa']Dorotko zapodaj najnowsze fotki Libry. Do tego skrótowca z info o niej, czyli raz jeszcze wiek, stan zdrówka, opis zachowania, Twoje sugestie, do jakiego domku powinna trafić, by działo się jej najlepiej. Zrobię jej tekst ogłoszeniowy i zaczynamy ogłaszać. Innego wyjścia nie ma. Dołóż do tego dane kontaktowe na siebie i startujemy. OKI? ;)[/quote]
Dorotko ponawiam prośbę...z samego hopsania bez ogłoszeń domek nie wyrośnie. Jeśli mam pomóc te info są niezbędne. Aha, podaj jeszcze miasto i województwo, zależnie od strony jest to wymagane.

Posted

Bedzie dzisiaj, przepraszam ale nie daje rady ze wszystkim. :-)
dzieki dziewczyny ze jestescie i nieustannie rozbawiacie mnie swoimi postami :calus:
wszystko o Librze opublikuje wieczorem.

Posted

[quote name='Basia i Barni']ciekawe jak :mad:

dobrze wiesz że klub G ma wszystko najlepsze i najlepiej wszystko wykonuje- a czego najbardziej nie cierpi to sprzeciwu :mad:

ale dla dobra Libry wysłucham twe rady :razz:[/quote]

Potwierdzam :evil_lol:

Ja tylko proszę o zdjęcia do przeróbki :)

Posted

Nie przemęczaj sie Basia;). Co Ty Majqa tak przycichłaś ostatnio? Czuje sie zaniedbana:(.
Librunia, czy wiesz że, jesteś w najdziwniejszy sposób na dogo podnoszona:D

Posted

[quote name='Olena84'](...)Co Ty Majqa tak przycichłaś ostatnio? Czuje sie zaniedbana:(. [B]Daj się ugłaskac tu i uwdzie!!!:razz: Zacichłam, bo proza życia daje w de..., a do tego 3cia z rzęd noc do bani, przez cyrki moich kotów. Pokazałam im dubeltówkę dziadka ale jakoś przestrachu nie widzę.[/B]
Librunia, czy wiesz że, jesteś w najdziwniejszy sposób na dogo podnoszona:D [B]Jasne, nogami na boki!!![/B] [/quote]
:loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol:

Posted

No to jak podłaskasz to wybacze:grins:..
To duzo atrakcji masz w nocy, ale jako że jesteś członkiem klubu G musze Ci przypomnieć:czytaj:, że w nocy trenować trzeba inaczej, a nie śpiewy sobie urządzasz:-x.. Dajesz zły przykład czytelnikom i innym członkom, którzy chcieliby brać z Ciebie przykład:shake:

Posted

[quote name='Olena84']No to jak podłaskasz to wybacze:grins:..
To duzo atrakcji masz w nocy, ale jako że jesteś członkiem klubu G musze Ci przypomnieć:czytaj:, że w nocy trenować trzeba inaczej, a nie śpiewy sobie urządzasz:-x.. Dajesz zły przykład czytelnikom i innym członkom, którzy chcieliby brać z Ciebie przykład:shake:[/quote]

takie zachowanie jest niedopuszczalne w klubie G :motz::mad:
każdy członek klubu G nie może uciszyć sie na nie dłużej niż 4 posty -no chyba że ma coś w buzi - coś z czego klub G byłby dumny :iloveyou::laugh2_2:

przypominaj jednak podporządkować sie do dyscypliny narzuconej nam na początku powstawania klubu- pamietajcie !!!:nono:

w nas siła w nas moc - musimy dać przykład młodszym pokoleniom-zmanierowanym-zatracającym swoją moralnośći idee ...
musimy pisać pisać i jeszcze raz pisać - bo niecierpie -milczenia-no chyba że coś konkretnego wypełnia nam usta :diabloti:

Posted

Basiu ja niestety na wątku Libry/klubu G będę dopiero w niedziele wieczorem, a wiem, że jest to w klubie zachowanie nie teges:modla::chaos:, dlatego proponuje by dopisać w regulaminie że każdy członek może mieć 2 nieobecności, 2 spóźnienia, 2 nieprzygotowania:oops:. Także ja bym tą jedną nieobecność wykorzystała:cool1:.. Jesli zdarzy sie że któryś z członków wykorzysta więcej niż 2 czegoś, to ilość zwiększymy:eviltong:.
Obiecuje jednak że jak mnie nie będzie, będę w odpowiednich momentach o Was ciepło myśleć:diabloti:

Posted

[quote name='Margo05']Ale dobry ustny to jest w statucie :cool3:[/quote]jezeli ma ktoś egzamin ustny - mogę wybaczyć :diabloti:
dobra Olenia 3 nieobecnosci - (o 3 za duzo)
2 spoznienia (o 2 zaduzo )
nooo.
pamietajcie ze nawet człowiek alkoholem upojony -zawsze swymi harcami ucieszony(badz naznaczony :oops:)

ja dzis mam game over-ide do laski- znaczy zrobic laske :roll::roll::roll::diabloti:

ave klub G