Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Acctiually']Nie ma to jak miłość z zębami:evil_lol:
Spajki w swoim żywiole:loveu:

Te zeby to oznaka milosci spajkusia do dumci;)
[quote name='Kati16']http://images26.fotosik.pl/268/cfcc8529ec98ddeb.jpg Wiatr we włosach :evil_lol: tzn. w uszach :D
dokladnie!

[quote name='Martunia']Śliczne zdjęcia, Spajkuś jak zawsze się kąpie. ^^ I się bawi ostro z Dumcią. :eviltong:
Nio rudy bardzo lubi wode:)

[quote name='deer_1987']cudne te wspolne foty!!
spajki uwielbia spacerki z innymi psiurkami!

Posted

agaciaaa napisał(a):
Więcej fotek! :diabloti:

no mam w zapasie jeszcze kilka, ale zapasy sie juz koncza;) także moze ponziej wstawie!
Kinia napisał(a):
Cześć:)
Spajki jako pływaj najfajniejszy:loveu:

witamy u nas nowego goscia:multi::multi: ciesze sie ze moj plywaczek sie podoba, zapraszamy czesciej;)

Dozia_13 napisał(a):
NO i wkońcu są foteczki... :) Śliczne... a koleżanka huhu pasują do siebie i jak siękochają... :loveu: :loveu:

Nio milosc kwitnie, naprawde super sie psiaki dogaduja, ale to chyba dlatego ze od malenkiego sie bawią razem:) spajki jak tylko idziemy kolo ich balkonu to zawsze zaglada czy Duma jest:loveu:a Duma jak zobaczy ze spajkus idzie to taranuje wszystko co ma na drodze i biegnie do spajkusia:)

Posted

hej:) Dziekuje wszytskim za odwiedziny i komentarze;) wstawiam jeszcze kilka zdjec, ale to juz niestety ostatnie z moich zapasow:( a dzis pogoda nie sprzyja spacerkom:( Takze musi wam narazie starczyc, moze jutro bedzie ladniej to pojdziemy ze spajkusiem i Dumcia na wspolny spacer to poobie foteczki;)

gonie mnie czy nie...?

I taplanko w wodzie;)