LadyK Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Martunia napisał(a):Wreszcie się odezwałaś! Ale śliczny, cały biały gołąb! Ile on u Was był? I w domu? :) Ciekawe, co mogłoby to znaczyć. :cool3: Że wesele niedługo :D :D :D Quote
Anka_ZG Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Martunia napisał(a):Wreszcie się odezwałaś! Ale śliczny, cały biały gołąb! Ile on u Was był? I w domu? :) Ciekawe, co mogłoby to znaczyć. :cool3: Goląbek byl przeslodziutki:) byl calusienki bialy i w ogole sie nie bal, dal sie zlapac jak gdyby mial to na codzien:) Byl u nas krociutko, weszlm do domku i zobaczylam ze sobie siedzi, to go zlapalismy, dalam mubuziaczka, pomyslalam marzenie, a że byl zaobraczkowany czyli czyjś to go wypuścilam, polecial pewnie do swojego domku:) Kati16 napisał(a):Że wesele niedługo :D :D :D no tylko ze napewno nie moje! Quote
LadyK Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Anka_ZG napisał(a): no tylko ze napewno nie moje! Spajkiego :D :D :D Quote
Martunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 O pewnie był czyiś, skoro zaobrączkowany i się nie bał nikogo. :) Ale fajnie. :) No i na pewno to znak, że szykuje się jakieś wesele. :cool3: Quote
Anka_ZG Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Kati16 napisał(a):Witajcie :multi: hej :) Kati16 napisał(a):Spajkiego :D :D :D no predzej juz bym podejrzewala wesele spajkiego niz moje;) Martunia napisał(a):O pewnie był czyiś, skoro zaobrączkowany i się nie bał nikogo. :) Ale fajnie. :) No i na pewno to znak, że szykuje się jakieś wesele. :cool3: ten gołąb to normalnie bylo cudo, ale ja wierze ze to mogl byc ktos z moich bliskic, ktorzy niestety juz nie zyja, ja wariatka wierze w takie rzeczy;) Quote
Martunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Anka_ZG napisał(a):ten gołąb to normalnie bylo cudo, ale ja wierze ze to mogl byc ktos z moich bliskic, ktorzy niestety juz nie zyja, ja wariatka wierze w takie rzeczy;) O jaki ładny, nowiuśki komplecik! Ja właśnie też na początku tak myślałam. I również wierzę w takiego typu rzeczy, nie jesteś sama. ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kati16 napisał(a):Że wesele niedługo :D :D :D Anka_ZG napisał(a):no tylko ze napewno nie moje! No już się tak nie wypieraj. :eviltong: Piękny ten nowy komplecik banerkowo-avkowy. :cool3: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 a kto pomoze mi wkleic ten piekny komplecik??:) Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ja pomoge :D zrob cytuj moj post a potem tak zeby miec kod a nie obrazek i skopiuj i daj do podpis Quote
Anka_ZG Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 nie moge:shake: Asiu pomoz, ty to zawsze mi wytlumaczysz jak krowie na rowie i wtedy zajarze:cool3:;) Quote
Anka_ZG Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 dzieki Bbeta!!!jestes wielka, takich moderatorow to tylko na rekach nosic;) Ale avatarek nie chce sie wstawic:(chyba jest za duzy rozmiar:( Quote
LadyK Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Teraz będzie się dało ;) Wklej ten,bo zmniejszyłam rozmiar ;) Quote
Martunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O już widzę, że jest wstawiony. Piękny. :cool3: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 dziekuje wszystkim za pomoc, Szczegolnie wam BBeta i Kasiu, bez ktorej nie bylo by mojego slicznego bannerka:) Quote
Anka_ZG Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;) Quote
LadyK Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Anka_ZG']A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;) A może szelki by były dobre? Te takie pod łapy. O coś takiego: http://karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2073&action=prod Quote
Anka_ZG Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Kati16']A może szelki by były dobre? Te takie pod łapy. O coś takiego: http://karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=2073&action=prod mamy, beznadzieja, dzialały może prze pierwsze 3-4 dni.:shake: Quote
Helga&Ares Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Anka_ZG napisał(a):A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;) mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej ;) Quote
Kasia&Rika Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Anka_ZG napisał(a):A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;) Ja też przechodzę to samo od dwóch dni, też zamieniłam Rice kolczatkę na obroże... Też nie jest czasami lekko, szczególnie jak zobaczy coś znajomego... (np. kota:evil_lol:) to ręce się urywają, ale poza tym to, po tej kolczatce, to wydaje mi się, że lepiej chodzi niż przed jej zakupem (a nosiła ją 3 miesiące). Życze powodzenia :D:cool3: Quote
Recommended Posts