Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
Wreszcie się odezwałaś!
Ale śliczny, cały biały gołąb! Ile on u Was był? I w domu? :) Ciekawe, co mogłoby to znaczyć. :cool3:

Że wesele niedługo :D :D :D

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Wreszcie się odezwałaś!
Ale śliczny, cały biały gołąb! Ile on u Was był? I w domu? :) Ciekawe, co mogłoby to znaczyć. :cool3:

Goląbek byl przeslodziutki:) byl calusienki bialy i w ogole sie nie bal, dal sie zlapac jak gdyby mial to na codzien:) Byl u nas krociutko, weszlm do domku i zobaczylam ze sobie siedzi, to go zlapalismy, dalam mubuziaczka, pomyslalam marzenie, a że byl zaobraczkowany czyli czyjś to go wypuścilam, polecial pewnie do swojego domku:)

Kati16 napisał(a):
Że wesele niedługo :D :D :D

no tylko ze napewno nie moje!

Posted

Kati16 napisał(a):
Witajcie :multi:

hej
:)
Kati16 napisał(a):
Spajkiego :D :D :D

no predzej juz bym podejrzewala wesele spajkiego niz moje;)

Martunia napisał(a):
O pewnie był czyiś, skoro zaobrączkowany i się nie bał nikogo. :) Ale fajnie. :) No i na pewno to znak, że szykuje się jakieś wesele. :cool3:

ten gołąb to normalnie bylo cudo, ale ja wierze ze to mogl byc ktos z moich bliskic, ktorzy niestety juz nie zyja, ja wariatka wierze w takie rzeczy;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
ten gołąb to normalnie bylo cudo, ale ja wierze ze to mogl byc ktos z moich bliskic, ktorzy niestety juz nie zyja, ja wariatka wierze w takie rzeczy;)

O jaki ładny, nowiuśki komplecik!
Ja właśnie też na początku tak myślałam. I również wierzę w takiego typu rzeczy, nie jesteś sama. ;)

Posted

A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;)

mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej ;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):

Ja też przechodzę to samo od dwóch dni, też zamieniłam Rice kolczatkę na obroże... Też nie jest czasami lekko, szczególnie jak zobaczy coś znajomego... (np. kota:evil_lol:) to ręce się urywają, ale poza tym to, po tej kolczatce, to wydaje mi się, że lepiej chodzi niż przed jej zakupem (a nosiła ją 3 miesiące).
Życze powodzenia :D:cool3: