Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

Posted

to mógł byc z moim chłopakiem, bo wiem ze z chłopakami z Łodzi też się tam spotykali;) Mój TZ to zwiedził juz chyba większośc zarowno tych małych jak i tych duzych bunkrów;)

To mamy chłopaków bunkrowców i pieski spanielki:cool3:, a twój chłopak udziela sie na jakiś forach bunkrowych? Jeśli tak to bardzo możliwe ze sie znają.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetak napisał(a):
to mógł byc z moim chłopakiem, bo wiem ze z chłopakami z Łodzi też się tam spotykali;) Mój TZ to zwiedził juz chyba większośc zarowno tych małych jak i tych duzych bunkrów;)

To mamy chłopaków bunkrowców i pieski spanielki:cool3:, a twój chłopak udziela sie na jakiś forach bunkrowych? Jeśli tak to bardzo możliwe ze sie znają.

udziela się na bardzo wielu forach bunkrowych:) Zapytaj swojego TZ czy zna Marasa z zielonej Góry;)

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Cześć Kochani!;)
wpadam tylko na chwilkę i pędzę odwiedzać dalej!

tez zaraz pedzimy do was;)

Mróvka napisał(a):
Chcę poinformować że w galerii Dżekiego nowe zdjęcia :)

A gdzie wasz bannerek?:(
ja zaraz wstawie zdjecia!

Posted

Acctiually napisał(a):
Oo z Pańcią ślicznie:loveu:

a co, pancia w weekendy zrzuca strój biurowy i smiga na sportowo z pieskiem po bunkrach itp:lol:;)

Posted

Uwielbiam, jak Spajkuś tak jęzorek na bok wywala umeczony:loveu: Hobby atrakcyjne przyznam:lol:

Aniu, wypróbowaliśmy to nasze halti na wyjezdzie-mogłam Zulke prowadzić jedną ręką...tylko musiałam nauczyć sie trzymać smycz podwójnie-bo jeden koniec przypinasz do halti, drugi do obrozy. Tak więc polecam jako dodatek do szkolenia. W razie konieczności prowadzenia psa bez wysiłku-jak najbardziej;)

Posted

witam po malej przerwie;) wstawiam kilka zdjec, aby nie zaniedbywac calkowicie galerii;) z wspolnego spacerku ze Spajkusia dziołszką czyli Dumcia:)

takie były wymęczone;)