NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 cześć :cool3: Spajki ma obłędną grzywkę :loveu: wiem wiem, brak aparatu jest uciążliwy, ja miałam 2 a czasem oba znikały, teraz się dorobiłam lustrzanki, ale zbyt wartościowa żeby ją pozyczac, po za tym wszyscy się ją boją do ręki brać :evil_lol: więc aparat zawsze w domu jest :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 hmm obłędna w pozytywnym czy negatywnym znaczeniu??:razz::razz: a my nie mamy aparatu chwilowo, bo TZ wyjechał na wyprawę w kopalnie do Czech i aparat niestety zabrał ze sobą:shake: No ale Spajkusia widac na zdjeciach mam nadzieje:lol: Quote
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 obłędna w sensie fajna :evil_lol: widać widać ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://i37.tinypic.com/4hdst2.jpg Spajkuś prawie jak król lew! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
katik Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 fajnie wygląda z jeżykiem na głowie. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 martunia mnie sie grzywa tez podoba:loveu: Asiu żebyś wiedziała ze jak król lew:loveu: Katik Witamy u nas:multi::multi::multi: zapraszamy czesciej:) Quote
taxelina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dzieki za uznanie ;) Ja lubie fotki nawet gorszej jakosci zeby tylko byly :D bo lubie ogladac zdjecia!! Quote
katik Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Anka, ja do was częściej zaglądam, ale nie zawsze zostawiam ślad po sobie. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 ech...no przynajmniej nie kojarze:razz: ale miło nam ze zagladnelas i zapraszamy ponownie:) Quote
agaciaaa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://i37.tinypic.com/4hdst2.jpg jaaaki irokez :lol: :loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://images23.fotosik.pl/283/d04c09785f62fcfb.jpg no normalnie boski :loveu::loveu: http://i37.tinypic.com/4hdst2.jpg świetny irokez :evil_lol: nic się nie martw jakością wazne że są fotki :multi: Quote
Anka_ZG Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Wiecie co zastanawiamy się nad wizyta Spajkusia u fryzjera:razz: Powiedzcie mi kto korzystał z psiego fryzjera, wasze wrażenia i czy byliście przy psiaku podczas tych zabiegów czy w poczekalni?? Mamy fryzjera, którego sporo osób chwali i ptrzyjeżdzają do niego ludzie nawet z innych miast bo ponoć jest dobry w tym co robi. Oczywiście cena też nie jest najtansza, no ale jesli psiak ma lądnie wygladac to może warto za ta pierwsza wizyte wydac troszke wiecej i miec pewnosc ze zrobi to dobrze??:razz: To nowe doświadczenie dla nas, ale młody ma już ponad rok i troche się denerwuje:roll: No i pozostaje kwestia jego slicznej grzywy, nie wiem czy odwarze sie aby ją zlikwidowac:roll:Jakie jest wasze zdanie?? Quote
BBeta Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja zawsze zostawiam psa i jade domu, kąpanie, strzyżenie i trymowanie w naszym przypadku trwa ponad 3 godziny, jeżeli zostaniesz w poczekalni pies Cie wyczuje i nie będzie raczej stał spokojnie ;) Jeżeli chodzi o grzywe, możesz poprosić fryzjera żeby ją zostawił Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witaj Aniu Ale Spajkuś wyrósł, wymiziaj go ode mnie:loveu: Quote
Dog Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://i37.tinypic.com/4hdst2.jpg jak pozuje :cool3: sliczny jest SPajkuś, no i ta grzyweczka.. :loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 BBeta właśnie ta babeczka mówiła mi coś podobnego, tyle że to nasza pierwsza wizyta u fryzjera i nie wiem jak Spajkuś zaraguje. On jest barzo żywy i ciężko utrzymać go spokojnie chociażby przy czesaniu:shake: Probowalam go nauczyc zeby spokojnie stał ale niestety bez rezultatu, nawet smaczki nie działają. Jedyne wyjście żeby stał spokojnie to założyć mu kaganiec, wtedy łapie focha i stoi spokojnie, ale nie sądze aby wystał tak aż 3 godziny:roll: A wogole to on strasznie ujada jak tylko zostawie go na troche z kimś obcym, czego nie robi o dziwo w domu gdy zostaje sam i dlatego zastanawiam sie czy nie lepiej byłoby gdybym była wogole przy nim, nawet nie w poczekalni?? To taki mały przyklejaczek, pieszczoch, pańci synuś:loveu::loveu: hehe;) A co jeśli oakze się ze fryzjer nie bedzie potrafil go okiełznac i nie daj boże poda mu coś na uspokojenie?? Jejku jakie ja czarne scenariusze pisze, no ale kto wie.. Iza a no wyrósł Spajkuś, w końcu ma już rok i prawie 2 miesiące;) oczywiscie Spajkus wymiziany:loveu: dogg Dziekujemy za komplementy, ciesze się, że spajkuś się podoba:loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Spajkuś idzie do fryzjera? ooo, super:loveu: Zostawiasz grzyweczkę, czy nie? Quote
Magot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A ja zawsze jestem przy psie na czas strzyżenia i nigdy nie było problemu;) Popytaj znajomych, którzy byli ze swoimi psami u tego fryzjera, jaki ma stosunek do zwierząt, czy nie podaje żadnych środków uspokajających itp. A może sama spróbujesz na początek Spajkiego trochę poskubać, podciąć tu i ówdzie? Fryzjer będzie miał mniej do roboty i zabieg potrwa krócej:) Quote
Anka_ZG Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Helga no właśnie co do grzyweczki to chciałabym usłyszec wasze zdanie, jak uważacie, zostawić ja czy nie?? Chociaż wiem, że to ja muszę podjąć decyzje i nie wiem czy odwarze się ta grzywe ściąć:razz: Madziu ja wole sie nie brać za obcinanie, bo wiem ze zrobiłabym krzywde spajkusiowi jako ze nigdy tego nie robiłam. Dlatego też wolałabym być przy spajkusiu, żeby podpatrzeć jak to wszystko robi Pani fryzjerka, a nastepnym razem może sama być spróbowała:razz: Nie chciałabym też aby przypadkiem potraktowała mi grzbiet Spajkusia maszynką:mad:Dlatego chyba jednak jesli bedzie taka mozliwosc to zostane przy spajkusiu, nawet nie w poczekalni. Madziu a powiedz ile ty zawsze placisz za fryzjera?? Quote
Magot Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Anka_ZG'] Madziu a powiedz ile ty zawsze placisz za fryzjera?? 50 zł;) <10znaków> Quote
Anka_ZG Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 ech no to jeszcze nie az tak duzo, ten wołą więcej...:razz: Quote
agaciaaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Fryzjer to na pewno dobry pomysł, niech się Spajkuś przyzwyczaja ;) skoro tak nie lubi się z Tobą rozstawać to zostań z nim, przy okazji tak jak piszesz- będziesz mogła podpatrzeć pracę fryzjerki ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Aniu moje zdanie znasz i na temat grzyweczki i na temat zostawania z psem u fryzjera, więc nie będę się powtarzać. ;) Quote
Anka_ZG Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Gzrywa już nieco przeżadzona:razz::razz: ale jeszcze nie do konca, bo już paluchy mnie bolą od tego skubania:cool3: jakos tak dziwnie zaczyna wygladac bez czuprynki:razz: Quote
Recommended Posts