Miki Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Prześliczny, widać, że mu jest dobrze:loveu::loveu::loveu: Quote
Romi Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='gusia0106']Ale ma fajną puchatą sierść :razz:[/quote] Patos Puchatek Uszatek ... bo klapnięte uszka ma ;) Quote
marysia55 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a gdzie zdjęcia najmłodszego dogomaniaka na świecie?? :p:p Quote
Miki Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='marysia55']a gdzie zdjęcia najmłodszego dogomaniaka na świecie?? :p:p[/quote] No właśnie? Ale Patos ma fajny ogon!!! Quote
marysia55 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Miki']No właśnie? Ale Patos ma fajny ogon!!![/QUOTE] Miki, cos ostatnio sie tutaj spotykamy nocną porą. Patos to w ogóle świetny facet, tylko ma pecha do ludzi. Quote
marysia55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 dzisiaj jestem u Patosa przed Miki :loveu:, udało się :p , bo zawsze byłam z tyłu :evil_lol:. Ciotka agatka51 jak wróci z 'wywczasów' to pewnie mnie pochwali, że tak dzielnie ją zastępowałam nocną porą :diabloti: Patosek i znowu razem idziemy na nocny obchód po dogomani :lol: Quote
Miki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Oj, trochę mi się później poszło z moimi ogonami;), ale zaglądałam dzisiaj do Patosa i ubolewałam, że taka tu cisza. Quote
Miki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='marysia55'] Patos to w ogóle świetny facet, tylko ma pecha do ludzi.[/quote] A ja tak sobie patrzę na Patosa zdjęcia i myślę, że on jednak ma szczęście do ludzi i to ogromne. Beba go znalazła w stanie kompletnego wyczerpania, wywiozła go, by nie trafił znowu do Krzyczek, był w schronie, w którym marniał z dnia na dzień, nie docierały żadne wieści, nie wiadomo było czy żyje, Beba pojechała go szukać i nie znalazła. Ale wątek dalej funkcjonował i swoją rolę spelnił. Tak mało brakowało, aby już Patosa nie było. A jest - piękny i kochany:loveu: I jak tu nie mówić o szczęściu do ludzi. Nie miałam pojęcia, że mój biedak trafi do ludzi o tak wielkich sercach. Nawet o tym nie marzyłam.:loveu: Quote
PaulinaB Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6096/paton.jpg[/IMG] Quote
Miki Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [IMG]http://images33.fotosik.pl/236/a53c7e9ce5b451a8.jpg[/IMG] Pamiętacie -tak wyglądałem Quote
majku33krakow Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 idziemy na spacerek wirtualny patosku Quote
irenaka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Jak wejdzie na ten wątek Marysia55:loveu:, to się zakocha. Robię to celowo, bo jak pamiętacie Marysię trzeba dopsić:evil_lol:. Oto jakie CUDO czeka w DT u mojej sąsiadki na DS. Jak Marysia nie może zabrać Łatki, to chociaż zaproszę Was na jej wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-pudelek-latka-pilnie-szuka-domu-146858/[/URL] Quote
magda222 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jeszcze za wczesna pora na Marysię ;) Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Marysia wczoraj nie wchodziła na Dogo bo się imprezowała na urodzinach u koleżanki :p . Było długo, bosko i alkoholowo ;). Irenka :loveu: Ty mnie nie torturuj takimi zdjęciami. Już się zdążyłam zakochać. Przepiękna psiunka i pasowałaby do mojego czarnucha, ale dopóki nie doczekam się emerytury nie dam rady wziąć żadnego psiaka :shake:. Mam już wydany na siebie wyrok :cool3: przez męża " drugi pies do domu, ja śpię na wycieraczce". Życie mnie nie rozpieszcza, ale na emeryturze mogę zostać nawet domem stałym dla psiaków dogomaniackich ( takie są moje plany) i wtedy sie 'dopsiem' ile sie da :lol: Quote
magda222 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A przepraszam ... kiedy ta emeryturka? ;) Może zaczniemy masowo postulować w ZUSie,żeby wcześniej przyznali? ;) Quote
irenaka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='marysia55']Marysia wczoraj nie wchodziła na Dogo bo się imprezowała na urodzinach u koleżanki :p . Było długo, bosko i alkoholowo ;). [/quote] Ładnie to tak?:placz:;) Wchodzę dzisiaj skoro świt na wątek i widzę, że Cię nie było:shake:. Natychmiast zaczynam się zamartwiać a okazuje się, że Ty imprezujesz?:crazyeye: Dzisiaj kolej na mnie, też mam nadzieję, na dobrą zabawę:multi:. [quote name='magda222']A przepraszam ... kiedy ta emeryturka? ;) Może zaczniemy masowo postulować w ZUSie,żeby wcześniej przyznali? ;)[/quote] Najpierw Madziu:loveu: musimy wychować szefa Marysi:evil_lol:, żeby mogła w spokoju dotrwać do tej emeryturki. Facet podobno nie po przejścia i nie do życia:mad:. Quote
Neigh Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Z doświadczenia mówię : facetów stawiających ultimatum dot. psów sie wystawia za drzwi:-) Po jakimś czasie zaczyna sie zauważać plusy takiej sytuacji, Nie tak dawno też mi postawiono takie ultimatum - albo ja albo zwierzyniec. Po dniu namysłu odpowiedziałam "zwierzyniec". Tyle tytułem przypowieści:-) A morał z tego taki : żebyście nie wiem co pisały, nigdy w życiu nie znajdziecie faceta, który będzie wami zachwycony przez całe swoje życie. Niezmiennie każdego dnia tak samo. Mój zwierzyniec mną jest. Nie wiem co we mnie widzi....ale widzi.:-) Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='magda222']A przepraszam ... kiedy ta emeryturka? ;) Może zaczniemy masowo postulować w ZUSie,żeby wcześniej przyznali? ;)[/QUOTE] bardzo dobry pomysł, jestem jak najbardziej [B]ZA[/B] [quote name='irenaka']Dzisiaj kolej na mnie, też mam nadzieję, na dobrą zabawę:multi:.[/QUOTE] nawet wiem Irenko co to za impreza, Jesteś inwigilowana kochana :evil_lol:. Wiem z kim i co będziesz piła :diabloti: [QUOTE]Najpierw Madziu:loveu: [B]musimy wychować szefa Marysi:evil_lol:, żeby mogła w spokoju dotrwać do tej emeryturki.[/B] Facet podobno nie po przejścia i nie do życia:mad:.[/QUOTE] same mądre rzeczy tu kobietki wypisujecie, aż miło sie Was słucha :lol::lol: zawsze sie zastanawiam czy uda mi się dozyć emerytury. Tyle jeszcze rzeczy mam do załatwienia na tym padole :p:p Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Neigh']Z doświadczenia mówię : facetów stawiających ultimatum dot. psów sie wystawia za drzwi:-)[/QUOTE] a jak facet większy niż drzwi ???? musiałabym chyba spychacz zamówić :evil_lol: Quote
Miki Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Oj z tymi facetami to same problemy: a to trzeba za drzwi wystawić, a to się nie mieszczą. Chodź Patosku na spacer, Ty jesteś fajny facet - wiadomo dlaczego :evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Miki']Oj z tymi facetami to same problemy: a to trzeba za drzwi wystawić, a to się nie mieszczą. Chodź Patosku na spacer, Ty jesteś fajny facet - wiadomo dlaczego :evil_lol:[/QUOTE] tak czułam :evil_lol:, że jak sie tylko [B]godzina duchów[/B] zblizy to Miki sie tutaj pokaże :cool1: Quote
Miki Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='marysia55']tak czułam :evil_lol:, że jak sie tylko [B]godzina duchów[/B] zblizy to Miki sie tutaj pokaże :cool1:[/quote] Oj, przy świetle dziennym też zaglądam:evil_lol:. Co ja poradzę, że mam chwilę po wieczornych spacerach z psami, kiedy moje młodsze dziecię pójdzie spać a starsze zagłębi się bez reszty w swoje matexowe wzorki. Chyba, że jest tz. O, wtedy nie ma wolnego, muszę się starać, aby stosunki ze zwierzyńcem układały się pomyślnie. Wolę trochę zabiegów dyplomatycznych niż wystawianie:razz:. Zreszta muszę go pochwalić - psiarz się z niego zrobił. Uf:lol: Quote
marysia55 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Miki']Śpij dobrze Patosku, dobranoc[/QUOTE] czatowałam tu na Ciebie, wiedziałam że zaglądniesz :p:p Patos kolorowych snów pieseczku. My tu z ciotka Miki tak ino na paluszkach . Quote
agata51 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja tylko się melduję i lecę dalej. [IMG]http://www.heathersanimations.com/witches/witch.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts