Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj jestem u Patosa przed Miki :loveu:, udało się :p , bo zawsze byłam z tyłu :evil_lol:. Ciotka agatka51 jak wróci z 'wywczasów' to pewnie mnie pochwali, że tak dzielnie ją zastępowałam nocną porą :diabloti:
Patosek i znowu razem idziemy na nocny obchód po dogomani :lol:

Posted

[quote name='marysia55'] Patos to w ogóle świetny facet, tylko ma pecha do ludzi.[/quote]

A ja tak sobie patrzę na Patosa zdjęcia i myślę, że on jednak ma szczęście do ludzi i to ogromne. Beba go znalazła w stanie kompletnego wyczerpania, wywiozła go, by nie trafił znowu do Krzyczek, był w schronie, w którym marniał z dnia na dzień, nie docierały żadne wieści, nie wiadomo było czy żyje, Beba pojechała go szukać i nie znalazła. Ale wątek dalej funkcjonował i swoją rolę spelnił. Tak mało brakowało, aby już Patosa nie było. A jest - piękny i kochany:loveu: I jak tu nie mówić o szczęściu do ludzi. Nie miałam pojęcia, że mój biedak trafi do ludzi o tak wielkich sercach. Nawet o tym nie marzyłam.:loveu:

Posted

Jak wejdzie na ten wątek Marysia55:loveu:, to się zakocha.
Robię to celowo, bo jak pamiętacie Marysię trzeba dopsić:evil_lol:.
Oto jakie CUDO czeka w DT u mojej sąsiadki na DS.

Jak Marysia nie może zabrać Łatki, to chociaż zaproszę Was na jej wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-pudelek-latka-pilnie-szuka-domu-146858/[/URL]

Posted

Marysia wczoraj nie wchodziła na Dogo bo się imprezowała na urodzinach u koleżanki :p . Było długo, bosko i alkoholowo ;). Irenka :loveu: Ty mnie nie torturuj takimi zdjęciami. Już się zdążyłam zakochać. Przepiękna psiunka i pasowałaby do mojego czarnucha, ale dopóki nie doczekam się emerytury nie dam rady wziąć żadnego psiaka :shake:. Mam już wydany na siebie wyrok :cool3: przez męża " drugi pies do domu, ja śpię na wycieraczce".
Życie mnie nie rozpieszcza, ale na emeryturze mogę zostać nawet domem stałym dla psiaków dogomaniackich ( takie są moje plany) i wtedy sie 'dopsiem' ile sie da :lol:

Posted

[quote name='marysia55']Marysia wczoraj nie wchodziła na Dogo bo się imprezowała na urodzinach u koleżanki :p . Było długo, bosko i alkoholowo ;). [/quote]

Ładnie to tak?:placz:;)
Wchodzę dzisiaj skoro świt na wątek i widzę, że Cię nie było:shake:.
Natychmiast zaczynam się zamartwiać a okazuje się, że Ty imprezujesz?:crazyeye:
Dzisiaj kolej na mnie, też mam nadzieję, na dobrą zabawę:multi:.

[quote name='magda222']A przepraszam ... kiedy ta emeryturka? ;)
Może zaczniemy masowo postulować w ZUSie,żeby wcześniej przyznali? ;)[/quote]
Najpierw Madziu:loveu: musimy wychować szefa Marysi:evil_lol:, żeby mogła w spokoju dotrwać do tej emeryturki.
Facet podobno nie po przejścia i nie do życia:mad:.

Posted

Z doświadczenia mówię : facetów stawiających ultimatum dot. psów sie wystawia za drzwi:-)
Po jakimś czasie zaczyna sie zauważać plusy takiej sytuacji,
Nie tak dawno też mi postawiono takie ultimatum - albo ja albo zwierzyniec. Po dniu namysłu odpowiedziałam "zwierzyniec".

Tyle tytułem przypowieści:-)
A morał z tego taki : żebyście nie wiem co pisały, nigdy w życiu nie znajdziecie faceta, który będzie wami zachwycony przez całe swoje życie. Niezmiennie każdego dnia tak samo. Mój zwierzyniec mną jest. Nie wiem co we mnie widzi....ale widzi.:-)

Posted

[quote name='magda222']A przepraszam ... kiedy ta emeryturka? ;)
Może zaczniemy masowo postulować w ZUSie,żeby wcześniej przyznali? ;)[/QUOTE]
bardzo dobry pomysł, jestem jak najbardziej [B]ZA[/B]
[quote name='irenaka']Dzisiaj kolej na mnie, też mam nadzieję, na dobrą zabawę:multi:.[/QUOTE]
nawet wiem Irenko co to za impreza, Jesteś inwigilowana kochana :evil_lol:. Wiem z kim i co będziesz piła :diabloti:
[QUOTE]Najpierw Madziu:loveu: [B]musimy wychować szefa Marysi:evil_lol:, żeby mogła w spokoju dotrwać do tej emeryturki.[/B]
Facet podobno nie po przejścia i nie do życia:mad:.[/QUOTE]
same mądre rzeczy tu kobietki wypisujecie, aż miło sie Was słucha :lol::lol:
zawsze sie zastanawiam czy uda mi się dozyć emerytury. Tyle jeszcze rzeczy mam do załatwienia na tym padole :p:p

Posted

[quote name='Neigh']Z doświadczenia mówię : facetów stawiających ultimatum dot. psów sie wystawia za drzwi:-)[/QUOTE]
a jak facet większy niż drzwi ???? musiałabym chyba spychacz zamówić :evil_lol:

Posted

Oj z tymi facetami to same problemy: a to trzeba za drzwi wystawić, a to się nie mieszczą.
Chodź Patosku na spacer, Ty jesteś fajny facet - wiadomo dlaczego :evil_lol:

Posted

[quote name='Miki']Oj z tymi facetami to same problemy: a to trzeba za drzwi wystawić, a to się nie mieszczą.
Chodź Patosku na spacer, Ty jesteś fajny facet - wiadomo dlaczego :evil_lol:[/QUOTE]

tak czułam :evil_lol:, że jak sie tylko [B]godzina duchów[/B] zblizy to Miki sie tutaj pokaże :cool1:

Posted

[quote name='marysia55']tak czułam :evil_lol:, że jak sie tylko [B]godzina duchów[/B] zblizy to Miki sie tutaj pokaże :cool1:[/quote]

Oj, przy świetle dziennym też zaglądam:evil_lol:. Co ja poradzę, że mam chwilę po wieczornych spacerach z psami, kiedy moje młodsze dziecię pójdzie spać a starsze zagłębi się bez reszty w swoje matexowe wzorki. Chyba, że jest tz. O, wtedy nie ma wolnego, muszę się starać, aby stosunki ze zwierzyńcem układały się pomyślnie. Wolę trochę zabiegów dyplomatycznych niż wystawianie:razz:. Zreszta muszę go pochwalić - psiarz się z niego zrobił. Uf:lol:

Posted

[quote name='Miki']Śpij dobrze Patosku, dobranoc[/QUOTE]
czatowałam tu na Ciebie, wiedziałam że zaglądniesz :p:p
Patos kolorowych snów pieseczku. My tu z ciotka Miki tak ino na paluszkach .