Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Trzeba trochę popracować, żeby zarobić na te wszystkie luksusowe hoteliki, nie? [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG][/quote]
No właśnie

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patosiku dla Ciebie :loveu:

a cioteczki prosze o podnoszenie
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/_expresowy-bazarek-prezentowy-kremiki-czekolady-na-patosa-do-20-05_-137917/"][COLOR=#000000]_expresowy bazarek prezentowy(kremiki*czekolady)na Patosa-do 20.05_.[/COLOR][/URL]

Posted

Bardzo Was wszystkich przepraszam, ale nie byłam wczoraj w Niepołomicach:oops:. Czuję sie z tym fatalnie, ale czasowo w żaden sposób nie byłam w stanie tak tego zorganizować, żeby być w Niepołomicach i aby Diana bezpieczna. Mój TZ nawalił a Romek też wczoraj był zajęty.
Mam nadzieję, że mi wybaczycie i psiaki też:shake:.
Jutro się odezwę, bo zrobiłam rozliczenie Patoska z Bożeną.

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]Całość rozliczeń od momentu powrotu Patosa do Niepołomic:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wpłaty:
Zofia P. Warszawa 50,00
Iwona P. Warszawa 100,00
Magda M. Kraków 50,00
Bolesław M. Łódź 50,00
Justyna K. Dąbrowa Górnicza 100,00
Ewa G. Warszawa 200,00
Małgorzata K. 30,00

Razem wpłaty: 580,00

Wydatki:
Pobyt Patosa 3x15=45,00
Badanie krwi 100,00
Relfed 10,00
Razem wydatki : 155,00

Stan konta Patoska na dzień 11.05. 425,00 [/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pobyt Patosa w klinice Arka 504,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Wpłaty do dnia 15.05[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Maria D. 50,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Andrzej S. 80,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bolesław M. 50,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Razem wpłaty : 180,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]425,00 +180,00= 605,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Rozliczenie pobytu Patosa.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ponieważ w momencie przyjazdu Patosa z Wrocławia do momentu zabrania do kliniki Bożenka policzyła trzy dni, w tej chwili to skorygowałyśmy, ponieważ było równe 48 godzin.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Wobec czego rozliczyłyśmy w tej chwili pobyt Patosa do 31.05[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] uwzględniając korektę o 15,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]20dni x15= 300,00 -15,00 = 285,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Stan kasy na dzień 15.05 320,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ponieważ boję się jak będzie z wpłatami, to 504,00 jeszcze nie rozliczyłam z Bożenką.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Musimy mieć na leki i wizytę weta w tym tygodniu. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Zła wiadomość jest taka, że niestety tak jak uprzedzałam, od 01.06.2009 Patos w hotelu będzie liczony po 20,00. Zwiększa to ogromnie koszty pobytu i dochodzi leczenie:shake:.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pytajcie o DT dla Patosa, może ktoś będzie mógł zrobić nowy banerek z informacją o Patosie i szukaniu DT?[/FONT][/COLOR]

Posted

Mam jeszcze pytanie. W tej chwili Patos dostaje na wątrobę Heparegen.
Czy polecacie bardziej wpisany na wątku Essentiale?
Ma ktoś jakieś doświadczenia w tych dwóch lekach?
Co lepiej podawać?
A może zostawić decyzję wetowi?
Poradźcie coś:shake:

Posted

[quote name='irenaka']Mam jeszcze pytanie. W tej chwili Patos dostaje na wątrobę Heparegen.
Czy polecacie bardziej wpisany na wątku Essentiale?
Ma ktoś jakieś doświadczenia w tych dwóch lekach?
Co lepiej podawać?
A może zostawić decyzję wetowi?
Poradźcie coś:shake:[/quote]

Moi weci polecają Essentiale ale jest drogie. Odpowiedenikiem Essentiale jest Esseliv, duzo tanszy.

Posted

Irenko, proszę, podawajcie Patosowi Essentiale! Sprawdzone! 50 kapsułek - ok 25 zł. Zapytaj weta o dzienną dawkę.

Z finansami Patosa trochę się porobiło. Może trzeba wrócić do miesięcznych deklaracji? Swoją podtrzymuję.

Ja nie umiem robić ogłoszeń. Ale są specjalistki - Brysio, Isadora7, Ola_la, Marinka. Na pewno pomogą.

Rozumiem, że druga wpłata od Bolesława M. doszła? Mam na myśli nowe rozdanie.

Posted

Ok. Będzie Essentiale.
Mój ulubieniec Bolesław M:loveu:. jest oczywiście dwa razy na liście darczyńców. Czy ten facet wie, że wpłaca na psiaki, czy tylko udziela łaskawie konta i pod koniec miesiąca zastanawia sie gdzie mu się podziała kaska?:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Ok. Będzie Essentiale.
Mój ulubieniec Bolesław M:loveu:. jest oczywiście dwa razy na liście darczyńców. Czy ten facet wie, że wpłaca na psiaki, czy tylko udziela łaskawie konta i pod koniec miesiąca zastanawia sie gdzie mu się podziała kaska?:evil_lol:[/quote]

Matce się nie odmawia. Spróbowałby! :mad:

[SIZE=1][COLOR=gray]To jest nasze wspólne, firmowe konto.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='majka50']Jeżeli moge wtrącić swoje trzy grosze to ja też jestem za Essentiale:oops:[/QUOTE]

Mój psiak bierze Essentiale i je pokarm Hepatic (Royal Canin), specjalny pokarm dla "wątrobowców"

Posted

[quote name='irenaka']Bardzo też dziękuję za bazarki dla Patoska:loveu:.
Zaraz tam pobuszuję, mam nadzieję, że dla mnie też coś macie;)[/QUOTE]

jak obiecała tak i pobuszowała :evil_lol::evil_lol: jakby miała za duzo czasu kurcze blade :diabloti::diabloti::diabloti: