gusia0106 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No nie mogę napatrzeć się na ten jego śmiejący się pysk. Quote
agata51 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='paros'][B][COLOR=purple]Śliczna, gratuluję :lol: czyli masz wnuczkę :multi:[/COLOR][/B][/quote] Dziękuję! A skąd wiesz, że to dziewczynka? Widać? :evil_lol: Patosku, ale do 18. to chyba nauczysz się łąpkę podnosić. Masz tam tyle pięknych drzew do podsikania! ;) Quote
paros Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='agata51']Dziękuję! A skąd wiesz, że to dziewczynka? Widać? :evil_lol: ...................... ;)[/QUOTE] Zgadłam!! :multi: Ktoś mi kiedyś tak powiedział: kiedy jest dziewczynka to babcia jest babcią, ale dziadek nie jest dziadkiem:evil_lol: dziadek będzie dziadkiem kiedy urodzi się chłopak ;) Quote
Kocurek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dzis mialam telefon od pewnej pani z innego miasta,jest ktos w Hamburgu kto do nas niebawem przyjdzie.Czekamy na telefon:multi: Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='paros']Zgadłam!! :multi: Ktoś mi kiedyś tak powiedział: kiedy jest dziewczynka to babcia jest babcią, ale dziadek nie jest dziadkiem:evil_lol: dziadek będzie dziadkiem kiedy urodzi się chłopak ;)[/quote] Nieprawda! [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/7255/dsc04266p.jpg[/IMG] Quote
Kocurek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Przyjdzie do nas pani w czwartek na wizyte przedadopcyjna.Tylko jestem ciekawa czy to bedzie Niemka bo rozmawiala po niemiecku:crazyeye:Dobrze,ze moj Andrzej byl w domu,on z nia rozmawial,gdyz plynnie rozmawia w tym jezyku.Ja to niestety caly czas narazie na zasadzie"Kali musiec,Kali chciec":))):oops: Nic na to nie poradze,ze jakos ten jezyk do glowy mi nie chce wejsc:roll::evil_lol: Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cholera, planowałam wyjazd do Paryża. Co tam Paryż! Hamburg - pamiętam. To coś portowe, czego Paryż nie ma. Mogę wpaść? Żartuję. Quote
Kocurek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Tak dokladnie,Hamburg to miasto portowe,no i fajnie bo niedaleko do morza.Bedziemy jezdzic sie opalac i kapac z Patoskiem.Pewno przystojniak jeszcze morza nie widzial:evil_lol: Tak sobie myslalam wczoraj wieczorem i dzis czy bedzie wszystko ok z ta wizyta.Przyznam,ze jestesmy bardzo zaskoczeni,ze bedzie to Niemka.Prawie nic nie bede mogla porozmawiac no bo u mnie ciezko z tym jezykiem:placz:a chcialabym tez uczestniczyc w rozmowie:shake: Niemcy maja ogromne serce do zwierzat i oczywiscie chwala im za to:loveu:ale boje sie,ze ona np stwierdzi ,ze mamy za male mieszkanie na Patosa,albo zacznie chodzic po sasiadach i i ch pytac czy nie maja nic przeciwko psom(a na gorze mieszka taki jeden wredota:mad::angryy:co nienawidzi Polakow i wcale sie z tym nie kryje:Kiedys stalismy ,na klatce i otwieralismy drzwi,a on szedl akurat z psem i mruczy po nosem:ze sie dusi i brak mu tlenu bo Polacy na klatce:angryy::angryy::angryy:.Jego zonka mila kobieta tylko on jakis popapraniec.Jak znajomi sie urlopuja to u nas zawsze sa w tym czasie ich psiaki i ona zawsze pyta.a kiedy wreszczie bedzie wasz wlasny? :multi: No i mam leki przed czwartkiem i ta wizyta.Jestem tylko ciekawa dlaczego to bedzie Niemka,no ale nic :Przezyjemy ,no i mam nadzieje,ze z pozytywna opinia:roll: Pozdrawiam fanow naszego Patoska:loveu::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bedzie dobrze ,nie martw sie:loveu: kurcze ja tak chcialam Was spotkac we wrocku ,ale bedziemy w niedziele -19 wracac .. a Ty na jakiej dzielnicy bedziesz ??? A sasiadami sie nie przejmuj..wszedzie znajdzie sie jakis ss :diabloti: Quote
irenaka Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Kocurku:loveu: Proszę, żebyś się tak nie denerwowała:mad:;). Będzie dobrze, jestem pewna. Zapewniam Cię, że dla mnie najważniejsze jest, jak będziecie się zachowywać i starać dla Patoska po adopcji. A teraz jeżeli ktoś uzna, że masz dwa pokoje i to zbyt mało, nie będzie miało dla mnie znaczenia. Nie ma też znaczenia opinia sąsiadów, jeżeli tylko Ty i Andrzej nie katujecie się nawzajem:evil_lol:. Buziaki na uspokojenie:calus:. Quote
Kocurek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No to dziewczyny jestem spokojniejsza:loveu:Dodalyscie mi otuchy.Obiecuje ,ze nie bede sie denerwowac:evil_lol:. Ja mieszkam bardzo blisko placu Grunwaldzkiego,a o ktorej Wy wyjezdzacie z Wroclawia?:razz: Irenko dziekuje za buziaki:loveu: A czemu ja nie mam takich ladnych emotionek:placz: Quote
Kocurek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A z Andrzejem tylko czasami sie pobijemy,dla rozladowania niemilej atmosfery:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Miki Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Patos, jaki Ty teraz ważny jesteś, jak tu u Ciebie głośno :multi::multi::multi: Łzy mi lecą, kiedy przypomnę sobie tę chudzinę długonogą tam pod drzewem. Quote
Kocurek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu:Juz dzis 7:multi:coraz blizej:multi::multi: Quote
monika083 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Kocurek']:loveu::loveu::loveu::loveu:Juz dzis 7:multi:coraz blizej:multi::multi:[/quote] jeszcze kilka dni ..zleci migiem i bedziesz mogla wymiziac Patoska:loveu: ja tez tak odliczalam dni do adopcji naszego Bruna ,bo tez jechalismy na swieta a on byl w schronisku.. Quote
gusia0106 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Asiaaaaaaaaaaaaaa Ale obiecujesz, że będziecie wstawiać Patosowe zdjęcia? ;) Quote
Kocurek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No pewnie,ze bedziemy wstawiac foteczki:loveu::multi: Quote
Kocurek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Pewnie na poczatku bede przesylac Irence ma maila bo nie bede umiala i ona bedzie wstawiac.Oczywiscie jak bedzie chciala:evil_lol: Quote
Miki Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Śpisz Patosku? A może śni Ci się Twój domek? A to nie sen piesku, domek jest, czeka na Ciebie.:loveu: Quote
Recommended Posts