Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Na kastrację i hotel łącznie brakuje 138 zł.

To ja wpłacę :lol: tylko podaj gdzie, bo ja jeszcze tydzień taka zabiegana, że tylko wpadam na Dogo ...... :cool3:
I jeszcze w środę mój Parosek będzie miał operację

Posted

[quote name='paros']To ja wpłacę :lol: tylko podaj gdzie, bo ja jeszcze tydzień taka zabiegana, że tylko wpadam na Dogo ...... :cool3:

Paros, ja Ci chyba jeszcze nie mówiłam, że jesteś boska.
No to mówię.
Jesteś boska.
Konto Niepołomic jest w pierwszym poście.
Wysłać Ci mimo to na Pw?

Posted

gusia0106 napisał(a):
.............
Konto Niepołomic jest w pierwszym poście.
Wysłać Ci mimo to na Pw?

Nie wysyłaj, skopiowałam z pierwszego postu :lol:

Posted

[quote name='paros']To ja wpłacę :lol: tylko podaj gdzie, bo ja jeszcze tydzień taka zabiegana, że tylko wpadam na Dogo ...... :cool3:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kocurek napisał(a):
Irenko napisz mi prosze czy pieniadze mam zez wyslac na konto Niepolomic czy dac Ci juz na miejscu bo nie wiem jak to wyglada

Najlepiej na Niepołomice. Bożenka rozliczy się z naszą wetką a faktura będzie czekać na Ciebie.

Posted

Szalejecie finansowo na tym wątku, jak na mało którym:evil_lol:.
Kocurku:loveu: Widzę na swoim wyświetlaczu, że dzwoniłaś:shake:.
Najlepiej mnie łapać wieczorami, jest pewne, że waruję w domciu.

Posted

Kocurek napisał(a):
Aaaaaa,tak dzwonilam na ploteczki:))))I chcialam sie dowiedziec jak z ta kasiorka.Juz wyslane.

Dzis Andrzej powiedzial swojej mamie,ze przybedzie nam nowy czlonek rodziny,a ona oczy jak 5 zloty(co prawda nie widzialam tego przez telefon ale domyslam sie,ze tak bylo:evil_lol: :crazyeye: I MOWI:Strasznie sie ciesze z Patosika,ale jeszcze do kompletu zrobcie jakiegos"szwendacza"CZYLI BOBASKA;A MY JEJ WSZYSTKO BEDZIE W SWOIM CZASIE:loveu:

Po Patoska jade z moja przyjaciolka i jej chlopakiem 18 kwietnia tj.w sobote.W piatek 17 kwietnia o 20 mam autobus z Hamburga,we Wroclawiu bede tak na 4.Pospie ze 3 godzinki i w drooooge po naszego KSIECIA:loveu:

Asia....bosko......
Jakoś tak czuję, że będzie dobrze.
Czasem się po prostu wie.

Posted

Aaaaaa,tak dzwonilam na ploteczki:))))I chcialam sie dowiedziec jak z ta kasiorka.Juz wyslane.

Dzis Andrzej powiedzial swojej mamie,ze przybedzie nam nowy czlonek rodziny,a ona oczy jak 5 zloty(co prawda nie widzialam tego przez telefon ale domyslam sie,ze tak bylo:evil_lol: :crazyeye: I MOWI:Strasznie sie ciesze z Patosika,ale jeszcze do kompletu zrobcie jakiegos"szwendacza"CZYLI BOBASKA;A MY JEJ WSZYSTKO BEDZIE W SWOIM CZASIE:loveu:

Po Patoska jade z moja przyjaciolka i jej chlopakiem 18 kwietnia tj.w sobote.W piatek 17 kwietnia o 20 mam autobus z Hamburga,we Wroclawiu bede tak na 4.Pospie ze 3 godzinki i w drooooge po naszego KSIECIA:loveu:

Posted

Gusiu my tez wierzymy,ze bedzie dobrze.Po prostu musi byc:))
Milo mi ,ze wierzysz w nas i w to ,ze chcemy zapewnic Patoskowi kochajacy domek i szczesliwe zycie:loveu:
Buziaki:loveu:

Posted

Irenko no te zdjecia nas oslabily:loveu:Cud,miod,orzeszki.Przepiekny nasz ksiaze:eviltong:I taki "calusny".I jak juz fajnie siusia na dworze.Oj kiedy wreszcie bedzie ten 18:placz::))