gusia0106 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 paros napisał(a):Jak wygląda fundusz na kastrację? Czy jeszcze coś brakuje? Na kastrację i hotel łącznie brakuje 138 zł. Quote
paros Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='gusia0106']Na kastrację i hotel łącznie brakuje 138 zł. To ja wpłacę :lol: tylko podaj gdzie, bo ja jeszcze tydzień taka zabiegana, że tylko wpadam na Dogo ...... :cool3: I jeszcze w środę mój Parosek będzie miał operację Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kocurku, nie ma obawy - Patos was pokocha. Nad życie! Quote
gusia0106 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='paros']To ja wpłacę :lol: tylko podaj gdzie, bo ja jeszcze tydzień taka zabiegana, że tylko wpadam na Dogo ...... :cool3: I jeszcze w środę mój Parosek będzie miał operację Paros, ja Ci chyba jeszcze nie mówiłam, że jesteś boska. No to mówię. Jesteś boska. Konto Niepołomic jest w pierwszym poście. Wysłać Ci mimo to na Pw? Quote
paros Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 gusia0106 napisał(a):............. Konto Niepołomic jest w pierwszym poście. Wysłać Ci mimo to na Pw? Nie wysyłaj, skopiowałam z pierwszego postu :lol: Quote
gusia0106 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 paros napisał(a):Nie wysyłaj, skopiowałam z pierwszego postu :lol: A za Parosa to trzymam kciuki Quote
beba Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='paros']To ja wpłacę :lol: tylko podaj gdzie, bo ja jeszcze tydzień taka zabiegana, że tylko wpadam na Dogo ...... :cool3: I jeszcze w środę mój Parosek będzie miał operację :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kocurek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Irenko napisz mi prosze czy pieniadze mam zez wyslac na konto Niepolomic czy dac Ci juz na miejscu bo nie wiem jak to wyglada Quote
irenaka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Kocurek napisał(a):Irenko napisz mi prosze czy pieniadze mam zez wyslac na konto Niepolomic czy dac Ci juz na miejscu bo nie wiem jak to wyglada Najlepiej na Niepołomice. Bożenka rozliczy się z naszą wetką a faktura będzie czekać na Ciebie. Quote
paros Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Już wpłaciłam brakującą kwotę na konto Niepołomnic :lol: Quote
irenaka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Szalejecie finansowo na tym wątku, jak na mało którym:evil_lol:. Kocurku:loveu: Widzę na swoim wyświetlaczu, że dzwoniłaś:shake:. Najlepiej mnie łapać wieczorami, jest pewne, że waruję w domciu. Quote
gusia0106 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kocurek napisał(a):Aaaaaa,tak dzwonilam na ploteczki:))))I chcialam sie dowiedziec jak z ta kasiorka.Juz wyslane. Dzis Andrzej powiedzial swojej mamie,ze przybedzie nam nowy czlonek rodziny,a ona oczy jak 5 zloty(co prawda nie widzialam tego przez telefon ale domyslam sie,ze tak bylo:evil_lol: :crazyeye: I MOWI:Strasznie sie ciesze z Patosika,ale jeszcze do kompletu zrobcie jakiegos"szwendacza"CZYLI BOBASKA;A MY JEJ WSZYSTKO BEDZIE W SWOIM CZASIE:loveu: Po Patoska jade z moja przyjaciolka i jej chlopakiem 18 kwietnia tj.w sobote.W piatek 17 kwietnia o 20 mam autobus z Hamburga,we Wroclawiu bede tak na 4.Pospie ze 3 godzinki i w drooooge po naszego KSIECIA:loveu: Asia....bosko...... Jakoś tak czuję, że będzie dobrze. Czasem się po prostu wie. Quote
Kocurek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Aaaaaa,tak dzwonilam na ploteczki:))))I chcialam sie dowiedziec jak z ta kasiorka.Juz wyslane. Dzis Andrzej powiedzial swojej mamie,ze przybedzie nam nowy czlonek rodziny,a ona oczy jak 5 zloty(co prawda nie widzialam tego przez telefon ale domyslam sie,ze tak bylo:evil_lol: :crazyeye: I MOWI:Strasznie sie ciesze z Patosika,ale jeszcze do kompletu zrobcie jakiegos"szwendacza"CZYLI BOBASKA;A MY JEJ WSZYSTKO BEDZIE W SWOIM CZASIE:loveu: Po Patoska jade z moja przyjaciolka i jej chlopakiem 18 kwietnia tj.w sobote.W piatek 17 kwietnia o 20 mam autobus z Hamburga,we Wroclawiu bede tak na 4.Pospie ze 3 godzinki i w drooooge po naszego KSIECIA:loveu: Quote
Kocurek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Gusiu my tez wierzymy,ze bedzie dobrze.Po prostu musi byc:)) Milo mi ,ze wierzysz w nas i w to ,ze chcemy zapewnic Patoskowi kochajacy domek i szczesliwe zycie:loveu: Buziaki:loveu: Quote
irenaka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 A to dla Kocurka:loveu: Tak kocha Patos:loveu: Quote
irenaka Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Dowód rzeczowy- umiemy sikać na spacerkach Quote
paros Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='agata51']Pozwolisz, Patosku? Jak dobrze być babcią! Śliczna, gratuluję :lol: czyli masz wnuczkę :multi: Quote
Kocurek Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Irenko no te zdjecia nas oslabily:loveu:Cud,miod,orzeszki.Przepiekny nasz ksiaze:eviltong:I taki "calusny".I jak juz fajnie siusia na dworze.Oj kiedy wreszcie bedzie ten 18:placz::)) Quote
Recommended Posts