Kocurek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czesc Patosku,paczuszka ze smrodkami(smaczkami:) w drodze do Ciebie... Miziam za uszyskiem. Quote
irenaka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='marysia55']normalnie dostałam 'ślinotoku' oczywiście na słowo 'teqilka' bo Artura nie miałam jeszcze przyjemność poznać osobiście. Irenka to jeszcze jeden dowód na to , że "na pochyłe drzewo wszystkie [B]żaby[/B] skaczą":evil_lol: (to jest interpretacja tego przysłowia przez moja koleżankę z pracy- zawsze coś przekręca:lol:).[/QUOTE] A to było tak:evil_lol:: rano, jak przeczytałam, że w końcu się na dogo pojawiłaś, to rzekłam głośno: Kurna noga w końcu JEST!!! Na co mój Artur: Dawaj, zabieramy kobitkę na obiad i teqilkę, zawiozę i odwiozę, dzwoń do Marysi!! No to dzwoniłam i nic z tego. Następna taka okazja będzie chyba w następnym dziesięcioleciu, bo Artur nie jest zbyt chętny to wożenia wstawionych;) babek, zwłaszcza takich rozrabiających jak ja:oops: Trzeba mieć Maryś pecha:shake: Quote
irenaka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Kocurek']Czesc Patosku,paczuszka ze smrodkami(smaczkami:) w drodze do Ciebie... Miziam za uszyskiem.[/QUOTE] Będzie mizianko jak tylko ciotka Irena stanie na nogi ( jak wcześniej nie padnie;)). Dziękuję za śmierdziele;) w imieniu Patoska:calus:. Quote
marysia55 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='irenaka']A to było tak:evil_lol:: rano, jak przeczytałam, że w końcu się na dogo pojawiłaś, to rzekłam głośno: Kurna noga w końcu JEST!!! Na co mój Artur: Dawaj, zabieramy kobitkę na obiad i teqilkę, zawiozę i odwiozę, dzwoń do Marysi!! No to dzwoniłam i nic z tego. Następna taka okazja będzie chyba w następnym dziesięcioleciu, bo Artur nie jest zbyt chętny to wożenia wstawionych;) babek, zwłaszcza takich rozrabiających jak ja:oops: [B]Trzeba mieć Maryś pecha[/B]:shake:[/QUOTE] no widzisz ja ciągle pochyła jak to drzewo :placz::placz::placz: Irenka to Ty nawet we własnym samochodzie rozrabiasz :crazyeye:, bo że w taksówkach to wiem :p:p:p Quote
gonia66 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='marysia55']normalnie dostałam 'ślinotoku' oczywiście na słowo 'teqilka' bo Artura nie miałam jeszcze przyjemność poznać osobiście. Irenka to jeszcze jeden dowód na to , że "na pochyłe drzewo wszystkie [B]żaby[/B] skaczą":evil_lol: (to jest interpretacja tego przysłowia przez moja koleżankę z pracy- zawsze coś przekręca:lol:).[/QUOTE]To ja dorzuce swoje "przekrecanie":) Słyszałyście o "dzwonniku z Rotterdamu"..??Bo ja tak;):D MOje dziecko prywatne mnie wyśmiało, mało nie pekło:) A tak w ogole, to rzeczywiscie- zaluj Maryś, ze się na teqilke nie załapałaś...a jeszcze w takim towarzystwie, to juz w ogole;) NA szczescie podobno, co się odwlecze, to nie uciecze:) CIekawe tak poza tym wszystkim, co u Patoska;):D Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Asior']piękne mamciu, piękne Ja też nie raz już się przekonałam, że na wiele osób można liczyć.. i to nawet na osoby które potencjalnie miały prawo mieć do mnie jakiś uraz czy niechęć ... Dobrze, ze wróciłaś.. Irenka się ucieszy :) Dogo bez Ciebie nie jest takie samo :loveu:[/QUOTE] Ja tez witam Marysie serdecznie...i odrazu taki piekny wiersz...Marysiu jestes utalentowana, chyba wiesz o tym? Jak Patosek? Quote
irenaka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='gonia66'] CIekawe tak poza tym wszystkim, co u Patoska;):D[/QUOTE] [quote name='coronaaj'] Jak Patosek?[/QUOTE] Musicie poczekać dziewczyny na moją wizytę w Niepołomicach, wtedy odpowiem na te pytania. Muszę sama pogłaskać, sprawdzić jak się czuje i czy pupa nie urosła;) Bożena twierdzi, że jest OK, ale jak nie dotknę to nie uwierzę. Taki niedowiarek ze mnie;). Chciałabym szybko jechać, bo dawno nie byłam, ale nie będę planować, bo mój Marcyś ledwo chodzi, w środę już myślałam, że będziemy się musieli pożegnać:-(, noce mam zarwane a dni to albo praca, albo tzw. fachowcy, których muszę przypilnować. Jednym słowem sajgon:shake:. [quote name='marysia55']no widzisz ja ciągle pochyła jak to drzewo :placz::placz::placz: Irenka to Ty nawet we własnym samochodzie rozrabiasz :crazyeye:, bo że w taksówkach to wiem :p:p:p[/QUOTE] Powidzmy;), że powimy;), że lekko spoważniałam. Nie będę Cię przecież straszyć:evil_lol:. Quote
irenaka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Zaczynamy nowy tydzień Patosku:loveu:, oby był lepszy od poprzedniego:shake:. Może ktoś w końcu Cię wypatrzy i pokocha:-) Quote
AMIGA Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ja już nic nie rozumiem - Patosiątko ma takie fantastyczne zdjęcia, tyle ogłoszeń! Co z tymi ludźmi jest? Ja mam pomyśł - jakby na zdjeciach dorobić Patoskowi np jednego złotego zęba! Na pewno zaraz by sie ktoś takim skarbem zainteresował. A potem zawsze można się wytłumaczyć, że to się jakiś paproch na aparacie przykleił :oops: Quote
irenaka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='AMIGA']Ja już nic nie rozumiem - Patosiątko ma takie fantastyczne zdjęcia, tyle ogłoszeń! Co z tymi ludźmi jest? Ja mam pomyśł - jakby na zdjeciach dorobić Patoskowi np jednego złotego zęba! Na pewno zaraz by sie ktoś takim skarbem zainteresował. A potem zawsze można się wytłumaczyć, że to się jakiś paproch na aparacie przykleił :oops:[/QUOTE] Zawyłam jak przeczytałam:evil_lol:. Może dorobić dwa złote zęby- symetrycznie po dwóch stronach górnej szczęki?;) Oj Patula:loveu:, dobrze, że czytać nie będziesz jak ciotki chcą Ci buźkę przyozdobić:evil_lol: Quote
irenaka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Mam trzy wiadomości, w tym dwie dobre;). Po pierwsze doszła paczka od Kocurka do Niepołomic z przysmakami dla Patoska. Pięknie dziękuję Asiu za pamięć o przystojniaczku:calus:. Druga wiadomość : doszła przesyłka z perfumami od Madzi, czyli Freyi.:calus: Trzecia wiadomość jest zła:evil_lol:, zapomnijcie o bazarku z tymi perfumami, są boskie:loveu:, idę się w nich wykąpać;). Jak któraś z Was ostrzyła sobie pazurki na zakupy to musi się obejść smakiem:evil_lol:. ŻARTUJĘ!!! Quote
marysia55 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witaj wieczorową porą Patosińki. Widziałeś kochany jakie żarty się trzymają cioteczkę Irenkę:lol:. Kąpieli w perfumach się jej zachciewa. [COLOR="#afeeee"]Zmanierowana kobitka[/COLOR] Quote
_ogonek_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [LEFT]Sory że się na wątek wpierniczam , kiedyś tu byłam, może A&S pamiętacie :P, ale chcę was na bazarek zaprosić, i o hopkanie poprosić :) [/LEFT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191767-ADOPTUJ-GO-ZA-5Z%C5%81-PLUS-VAT.na-szil%C4%99-rozi-kropk%C4%99-bez-oka-i-uciech%C3%B3w-do-30.09.10"][IMG]http://i34.tinypic.com/11hte6h.jpg[/IMG][/URL] Quote
irenaka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='marysia55']Witaj wieczorową porą Patosińki. Widziałeś kochany jakie żarty się trzymają cioteczkę Irenkę:lol:. Kąpieli w perfumach się jej zachciewa. [COLOR=#afeeee]Zmanierowana kobitka[/COLOR][/QUOTE] Nie dość, że zmanierowana, to jeszcze humorzasta. Teraz żyć mi się nie chce, wszystkiego trzeba pilnować, kontrolować i sprawdzać:shake:. Nic nie może być normalnie, jestem zmęczona i wykończona:shake:. Quote
marysia55 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='irenaka']Nie dość, że zmanierowana, to jeszcze humorzasta. Teraz żyć mi się nie chce, wszystkiego trzeba pilnować, kontrolować i sprawdzać:shake:. [B]Nic nie może być normalnie, jestem zmęczona i wykończona:shake:.[/QUOTE][/B]no to witaj w klubie. Może w takim razie 'masaż tybetański' by pomógł. Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='irenaka']Nie dość, że zmanierowana, to jeszcze humorzasta. Teraz żyć mi się nie chce, wszystkiego trzeba pilnować, kontrolować i sprawdzać:shake:. Nic nie może być normalnie, jestem zmęczona i wykończona:shake:.[/QUOTE]NO...no uważaj, bo zadzwonie..i natychmiast Cie ciociuńciu podniosę;):D A, ze humorzasta powiadasz..?? hheheheh....na dogo takie humory to "pikuś":):):) Damy rade...prawda Maryś..??:) Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='marysia55'][/B]no to witaj w klubie. Może w takim razie 'masaż tybetański' by pomógł.[/QUOTE] HHmmm....nie masaż, nie masaż a....hhmmmm...dobry drinkuś albo piwesio z soczkiem:) Quote
_ogonek_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='gonia66']HHmmm....nie masaż, nie masaż a....hhmmmm...dobry drinkuś albo piwesio z soczkiem:)[/QUOTE] Taki maaaaasaż, kurczę, krzywo dzisiaj spałam i tak mnie kark boli że orła wywinę.,.. a tak w ogóle, widziałam w którymś z ostatnich numerów mojego psa ogłoszenia pozostałych krzyczkowskich psiaków, powiem wam że bardzo ładne. pamięam że każdy tekst był niesamowity. irenaka, czy któryś z psiaków znalazł dzięki mp dom? Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='_ogonek_']Taki maaaaasaż, kurczę, krzywo dzisiaj spałam i tak mnie kark boli że orła wywinę.,.. a tak w ogóle, widziałam w którymś z ostatnich numerów mojego psa ogłoszenia pozostałych krzyczkowskich psiaków, powiem wam że bardzo ładne. pamięam że każdy tekst był niesamowity. irenaka, czy któryś z psiaków znalazł dzięki mp dom?[/QUOTE]Hihihiih:) Irenka uciekła..przestraszyla sie, ze zadzwonie;):D I od razu sie ciociuncia podniosla:) Quote
marysia55 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='gonia66']NO...no uważaj, bo zadzwonie..i natychmiast Cie ciociuńciu podniosę;):D A, ze humorzasta powiadasz..??hheheheh....na dogo takie humory to "pikuś":):):) Damy rade...prawda Maryś..??:)[/QUOTE] oczywista oczywistość, że damy radę :lol::lol: [quote name='gonia66']Hihihiih:) Irenka uciekła..[B]przestraszyla sie, ze zadzwonie[/B];):D I od razu sie ciociuncia podniosla:)[/QUOTE] ... czyli na każdego jest sposób :diabloti: Irenka wracaj :loveu:, Gonia tylko żartowała :cool3::cool3: Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='marysia55']oczywista oczywistość, że damy radę :lol::lol: ... czyli na każdego jest sposób :diabloti: Irenka wracaj :loveu:, Gonia tylko żartowała :cool3::cool3:[/QUOTE]Hehehe..nie żartowałam,...do Irenki (do Ciebie zreszta tez Marys) mam darmowe 24/h:D:D Quote
marysia55 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='gonia66']Hehehe..nie żartowałam,...do Irenki (do Ciebie zreszta tez Marys) [B]mam darmowe 24/h[/B]:D:D[/QUOTE] łooo matko ...... Irenka powiedz gdzie masz ten schron ( bez zasięgu) ..... jadę do Ciebie:evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='marysia55']łooo matko ...... Irenka powiedz gdzie masz ten schron ( bez zasięgu) ..... jadę do Ciebie:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hihihihi:) I następna cioteczka "postawiona do pionu";):D..no..i o to chodzi...:) Quote
irenaka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='AMIGA']Poka, poka, poka !![/QUOTE] Olu, czy to miało być : pokaż? Bo wczoraj przeoczyłam Twój wpis a dzisiaj już nie pokazuję;) [quote name='_ogonek_']Taki maaaaasaż, kurczę, krzywo dzisiaj spałam i tak mnie kark boli że orła wywinę.,.. a tak w ogóle, widziałam w którymś z ostatnich numerów mojego psa ogłoszenia pozostałych krzyczkowskich psiaków, powiem wam że bardzo ładne. pamięam że każdy tekst był niesamowity. irenaka, czy któryś z psiaków znalazł dzięki mp dom?[/QUOTE] Jeżeli widziałaś psy z Krzyczek w którymś z ostatnich numerów MP, to nie były moje psy, bo mam wstrzymane ogłoszenia do czasu wyjaśnienia i dostarczenia faktur do Fundacji. Może któraś dziewczyn z Warszawy puszczała ogłoszenia? Ja mam pod opieką te niepołomickie psy, czyli Sonię, Amorka i Patoska. Odzew na te ogłoszenia które były wcześniej był niewielki, raczej ludzie sugerowali się zdjęciem psa, jak przychodziło do rozmowy, to rezygnowali. A Ty byłaś na jakimś wygnaniu;)? Czemu to koleżanka:loveu: nas opuściła, skoro była fanką Krzyczek? Postawisz goferki z bitą śmietaną:eviltong: i zostanie Ci wybaczone:evil_lol: [quote name='gonia66']Hihihiih:) Irenka uciekła..przestraszyla sie, ze zadzwonie;):D I od razu sie ciociuncia podniosla:)[/QUOTE] Tym razem Gonieczko, telefon by nie pomógł, musiałam sobie w głowie poukładać i zastanowić się co źle robię. A z najnowszych doniesień z podwórka Patoska: udało mi się wczoraj wieczorem dodzwonić do Pana Doktora. Jutro będzie sądny dzień i krew się będzie lała;) Pan Doktor obiecał, że podjedzie do hotelu i pobierze krew, robimy mały zestawik badań kontrolnych Patoskowi. Mam nadzieję, że nasz przystojniaczek :loveu: będzie dzielny, jak zawsze. Oczywiście, jak będę mieć wyniki to dam znać. Quote
Recommended Posts