Lionees Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [B]Temidko[/B]-kolejny,wzruszający,przepiękny filmik:loveu: [B]Isadorko[/B] dla Ciebie w dniu urodzin:loveu: [IMG]http://moje.glitery.pl/obrazki/218/70/3-WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGOISA-7326.jpg[/IMG] I kwiatuszki:) [IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/35/35883__konwalie9.jpg[/IMG] A czy Ty nie masz dzisiaj imienin? Bo są....czy we wrzesniu obchodzisz Quote
irenaka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Isadora7'] [IMG]http://img714.imageshack.us/img714/4371/32236127791618421411192.jpg[/IMG] J[I].[/I][/QUOTE] Muszę zacytować w drodze wyjątku cały obrazek, żeby mój post miał sens. Zgadzam się z Tobą Isadoro prawie w 100%. Wyjątek stanowi podpis pod tym zdjęciem. Ja bym napisała dzisiaj tak : Jak nie wiesz, co Twoi przyjaciele robią za Twoimi plecami, to ich sprawdź. Ja to zrobiłam, wrzuciłam w eter fałszywą informację jako tajną/ poufną i czekałam na odzew. Niestety, czekałam tylko 24- godziny a jeszcze później panna;) S. wywaliła jeszcze tą informację na jednym z wątków krakowskim:evil_lol:. Nie jestem z powodu tego sprawdzania szczęśliwa, bo nadal jestem człowiekiem, który chce wierzyć i ufać ludziom, ale było tak wiele plotek na mój temat, że postanowiłam odszukać ich źródło. I okazało się, że moje podejrzenia się potwierdziły. Isadoro:loveu:, Asiorku:loveu:, jeszcze raz wszystkiego co najlepsze w życiu, uśmiechu, spokoju wewnętrznego i grona przyjaciół, ale prawdziwych:cunao::tort::buzi::drinking: Isadoro, mam nadzieję, że Twój brat ma poczucie humoru i nie zepsułyśmy Wam wczoraj imprezy bełkoczącym;) odśpiewaniem 100LAT!!!!:evil_lol: Quote
irenaka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Temida']To tak na szybko od Cioci Temidki. [[URL="http://www.youtube.com/watch?v=7PD4dWsecLw"]www.youtube.com/watch?v=7PD4dWsecLw[/URL][/video][/QUOTE] Temido:loveu:, nie mam słów, aby wyrazić moją radość i wdzięczność za to kolejne CUDO, które zrobiłaś:multi:. Przyznam Ci się do czegoś;). Po naszej ostatniej wymianie korespondencji doszłam do wniosku, że dobry los wynagradza mi zawsze przykrości i rozczarowania. Po każdej zołzie stawia na mojej drodze tak cudownych, ciepłych i wrażliwych ludzi jak TY:loveu:!!!! Nigdy się nie zmieniaj i oby świat Cię oszczędził:shake: Dziękuję za filmik z Sonią i Patoskiem. To wręcz niewiarygodne, jakie pokłady wrażliwości są w Tobie Amando:loveu:. Quote
Asior Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Temido!!! Filmik kolejny Twojego autorstwa :loveu: i znów powalił mnie na kolana!!! Masz dar babo!!! PIĘKNY!!!! A i chciałam tym dwóm babom z Krakowa podziękować za wspaniałą imprezę ;) Quote
Temida Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Kochane moje Cioteczki jak się cieszę, że jesteście. Irenko a co do naszej korespondencji to muszę Ci powiedzieć, że wiele mi to dało. Dobrze mieć przy sobie takie Anioły jak Ty. Twoje wszystkie słowa Irenko bardzo mnie podniosły na duchu. Asiu, Tobie też dziękuję za wszystko. Wszystkie jesteście wspaniałe. Miło mi, że filmik Wam się podoba. Muszę powiedzieć że to jest praca w ciężkich warunkach, bo co się naryczę przy tym, ale najważniejsze by pomogło. Quote
marysia55 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Temida']To tak na szybko od Cioci Temidki. [video=youtube;7PD4dWsecLw]http://www.youtube.com/watch?v=7PD4dWsecLw[/video][/QUOTE] Trudno coś nowego i oryginalnego napisać tym bardziej jeśli po jego odsłuchaniu ma się mokre oczy. Po prostu : cudowny, ciepły, wzruszający film z przepięknym podkładem muzycznym. Patos zabieraj dupsko w końcu do własnego domu bo jeszcze parę takich filmów [B]Temidy[/B], a serce mi się rozleci. [quote name='Isadora7']Hallo balangowiczki wyłazić spod stołu[/QUOTE] [B]Isadora[/B], nie można kobieto wyłazić z pod czegoś pod czym się nie było. To my Ci wczoraj 'serce na tacy' podały. Nasz chóralny śpiew doleciał aż do Warszawy,m a Ty nam tu 'imputujesz' takie rzeczy. A odnośnie tej hurtowni kremów to pewnie [B]prawda jest[/B] bo niby skąd byś miała taką piękną cerę (patrz awatarek):eviltong: [B]Asiorek[/B], jak samopoczucie ?? :p:p kiedy przychodzisz sprzątać mieszkanie ?? :razz: Quote
irenaka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Temida']Kochane moje Cioteczki jak się cieszę, że jesteście. Irenko a co do naszej korespondencji to muszę Ci powiedzieć, że wiele mi to dało. Dobrze mieć przy sobie takie Anioły jak Ty. Twoje wszystkie słowa Irenko bardzo mnie podniosły na duchu. Asiu, Tobie też dziękuję za wszystko. Wszystkie jesteście wspaniałe. Miło mi, że filmik Wam się podoba. Muszę powiedzieć że to jest praca w ciężkich warunkach, bo co się naryczę przy tym, ale najważniejsze by pomogło.[/QUOTE] O tym, że i Ty płaczesz, to nie pomyślałam:oops:. Ale mam coś ;)( wprawdzie wirtualnego), co powinno pomóc Ci w odzyskaniu dobrego humoru: Oczywiście zawsze dobre, poprawiające nastrój goferki ( tym razem podwójne);): [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/2498/18994031.jpg[/IMG] A to na wieczór;): [IMG]http://img85.imageshack.us/img85/2528/44515286.jpg[/IMG] [quote name='marysia55'] A odnośnie tej hurtowni kremów to pewnie prawda jest bo niby skąd byś miała taką piękną cerę (patrz awatarek):eviltong: [/QUOTE] Dobra jesteś Marysiu:evil_lol:. Masz rację, po co się tłumaczy, przecież widać:roflt::roflt::roflt: [quote name='marysia55'] [B]Asiorek[/B], jak samopoczucie ?? :p:p kiedy przychodzisz sprzątać mieszkanie ?? :razz:[/QUOTE] Śmiem twierdzić Marysiu, że jeżeli do tej pory Asiorek nie posprzątała, to musisz to zrobić sama :evil_lol: Dziękuję dziewczyny:loveu: za super imprezę!!! Oby jak najszybciej trafiła się następna.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Coś mi ciasno się zrobiło i ciężko na grzbiecie:wink::wink::wink::wink: Quote
Freya73 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A jakas fotorelacja z imprezki jest? Posprzatac mieszkanie, hmmm .... co tam sie musialo dziac?!? [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/brzydal.gif[/IMG] Quote
Freya73 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Czemu kurde ten KrakuFFek tak daleko?[/B][/QUOTE] Ja rowniez nad tym ubolewam. Quote
Freya73 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Film o Patosie, bardzo mnie poruszyl, swietnie zaaranzowany, ale przeciez najbardziej chodzi o tresc. Quote
marysia55 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='irenaka'] Śmiem twierdzić Marysiu, że jeżeli do tej pory Asiorek nie posprzątała, to musisz to zrobić sama :evil_lol: Dziękuję dziewczyny:loveu: za super imprezę!!! [B]Oby jak najszybciej trafiła się następna[/B].:evil_lol:[/QUOTE] żartowałam Irenko :-) posprzątała ... ale 'szkła' z suszarki nie pozbierała, ale to może i lepiej .... coś mi jeszcze z niego dzięki temu zostało:evil_lol:. Odnośnie imprezek to może jakiś grafik z ważnymi datami na dogo (urodziny, imieniny), bo mnie jakoś przychodzi na myśl impreza u Ciebie, ale jeśli dobrze pamiętam to to chyba dopiero październik, a do tego czasu uschniemy na amen :diabloti: [quote name='Isadora7']Coś mi ciasno się zrobiło i ciężko na grzbiecie:wink::wink::wink::wink:[/QUOTE]ale musisz przyznać, że to był słodki ciężar:mdrmed::mdrmed::mdrmed: [quote name='Freya73'][B]A jakas fotorelacja z imprezki jest?[/B] Posprzatac mieszkanie, hmmm .... co tam sie musialo dziac?!? [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/brzydal.gif[/IMG][/QUOTE] o co to to nie :nono::nono: jak w końcu Madziu wybierzesz się na taką imprezę do Krakowa (Isadora Ciebie złociutka też to dotyczy) to będziesz mogła sie przekonać w realu :lol: Quote
Temida Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Irenko dzięki za goferka i to w wersji wieczornej też :) A to dobrze, że sobie popłacze to przynajmniej robię test na wzruszenie. ;) Oj jak tak słucham o tej imprezce to aż pozazdrościć :loveu: Quote
Asior Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='marysia55'] [B]Asiorek[/B], jak samopoczucie ?? :p:p kiedy przychodzisz sprzątać mieszkanie ?? :razz:[/QUOTE] czuję się OK, (jeżeli w mojej sytuacji można w ogóle mówić o dobrym samopoczuciu :roll: Przebudzenie i powrót do rzeczywistości było zbyt szybkie, no ale cóż.... sytuacja nie przewidziana.. Dobrze, ze wszystko skończyło się dobrze... A tak ogólnie to jestem w szoku, nie mam kaca :diabloti: nic a nic ;) Tylko trochę nie wyspana jestem bo te 4 godziny to raczej nie odbudowały moich sił witalnych :razz: [quote name='irenaka'] Śmiem twierdzić Marysiu, że jeżeli do tej pory Asiorek nie posprzątała, to musisz to zrobić sama :evil_lol: [/QUOTE] o przepraszam, posprzątała, pomyła naczynia, więcej nie zdążyła zrobić bo w dużym pośpiechu opuszczała lokal w godzinach wczesno rannych :roll: [quote name='marysia55']żartowałam Irenko :-) posprzątała ... ale 'szkła' z suszarki nie pozbierała, ale to może i lepiej .... coś mi jeszcze z niego dzięki temu zostało:evil_lol:. [/QUOTE] :mad::mad::mad: do końca życia będzie mi to wypominać, nooo [quote name='marysia55'] o co to to nie :nono::nono: jak w końcu Madziu wybierzesz się na taką imprezę do Krakowa (Isadora Ciebie złociutka też to dotyczy) to będziesz mogła sie przekonać w realu :lol:[/QUOTE] no widzicie, zdjęcia mam piękniaste a Ona nie pozwala mi pokazać :eviltong: Quote
Temida Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja tu widzę, że moje dziewczyny przyszalały trochę, co mnie bardzo cieszy :lol: Quote
Asior Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ojtam ojtam, od razu przyszalały :) troszkę tylko śmy zabalowały ;) Quote
irenaka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='Temida']Ja tu widzę, że moje dziewczyny przyszalały trochę, co mnie bardzo cieszy :lol:[/QUOTE] Kto szalał, to szalał;). Ja grzecznie wróciłam na 22 do Marcepanka, dziewczyny zostały i nie miał kto pilnować towarzystwa:) Quote
marysia55 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='irenaka']Kto szalał, to szalał;). Ja grzecznie wróciłam na 22 do Marcepanka, dziewczyny zostały i nie miał kto pilnować towarzystwa:)[/QUOTE] oooo przepraszam :cool3:. Ja 'żem' najstarsza :cool1: i 'żem' pilnowała towarzystwo do końca ... do samego końca :diabloti: Quote
Temida Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Najważniejsze, że się trochę moje serduszka pobawiły :) Quote
Asior Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='marysia55']oooo przepraszam :cool3:. Ja 'żem' najstarsza :cool1: i 'żem' pilnowała towarzystwo do końca ... do samego końca :diabloti:[/QUOTE] ekhm... noo prawie.... :p Quote
Asior Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn181/asior13/2%20lata/DSC04881.jpg[/IMG] najlepsi przyjaciele..... :loveu: Quote
Temida Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Asieńko :loveu: Pieseczek bardzo podobny do mojej Tosi. Scena śliczna. Quote
Asior Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 no widzisz jak wiele mamy do siebie :) i odnalazłyśmy się na dogo.... miło... to już jest normalka, ze najlepszych przyjaciół mam z dogo..... ;) Quote
Temida Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ja też tu mam wspaniałych przyjaciół. :) I właśnie moje kochane imprezowiczki należą do nich. :loveu: Quote
Asior Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 bardzo nam miło ;) Jak dziś pamiętam dzień kiedy dodałaś mnie do znajomych, a ja pytałam czemu, skoro się nie znamy ;) Odpisałaś mi wtedy coś, co pamiętam do dziś ;) Miło usłyszeć takie słowa ;) Quote
Recommended Posts