Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Coś w tym jest, psy nam rosną na obraz i podobieństwo nasze;). Patrz : moja Diana:evil_lol:[/QUOTE]
No...a patrząc na twój nowy,notabene cudny:loveu: avatarek nie mam co do tego żadnych wątpliwości-charakterek to Dianka ma,oj ma:evil_lol:

[B]Isadorko[/B]! Znalazłam zdjęcie siostry Twojego avatarka:diabloti:
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREMG033Fe5qa0KL-ogXn54t9yQnjuxNkfDEcUYSFV2iB5c0Wo&t=1&usg=__BfmTGDSGPxX7gz62_MkZ9P6SGOM=[/IMG]

Być może już widziałaś tę fotkę,ale tak mi sie spodobała,że aż ją tu wkleiłam:mdrmed:

Posted

[quote name='marysia55']
Renatko to Isadora wpadła w ten zgubny nałóg papierosowy ?? ( [B]co poniektóre ciotki również[/B])??.[/QUOTE]

ojtam ojtam :p

Posted

[quote name='Renata5']No...a patrząc na twój nowy,notabene cudny:loveu: avatarek nie mam co do tego żadnych wątpliwości-charakterek to Dianka ma,oj ma:evil_lol:

[B]Isadorko[/B]! Znalazłam zdjęcie siostry Twojego avatarka:diabloti:

Być może już widziałaś tę fotkę,ale tak mi sie spodobała,że aż ją tu wkleiłam:mdrmed:[/QUOTE]

[B]Dziękuję Renatko :):):)[/B]

[quote name='marysia55']Witaj Patosiński :-) i jego cały fan-klub :-)
Renatko to Isadora wpadła w ten zgubny nałóg papierosowy ?? ( co poniektóre ciotki również)??.[/QUOTE]

[B]Oj tam od razu zgubny, na coś trzeba umrzeć prawda?[/B]

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Dziękuję Renatko :):):)[/B]

[B]Oj tam od razu zgubny, na coś trzeba umrzeć prawda?[/B][/QUOTE]
Widzę,że Ci sie spodobała fotka:sg168::-D
No masz rację,na cos trzeba umrzeć,bo to obciach umrzeć zdrowemu:pA wędzone dłużej poleży w piachu:grins:

Posted

[quote name='irenaka']To ja poleżę chyba całe stulecia:evil_lol:[/QUOTE]
No:) A jak się do tego jeszcze pije napoje procentowe,to nie ma bata,za 1000 lat będziesz wyglądała jakby Cię dopiero zakopali,bo będziesz uwędzona i zakonserwowana od środka:diabloti:
A propos wędzenia i konserwowania-jutro imprezka u Asiorka? Oj to chyba będzie się działo:cool3:.Nawet nie liczę na to,ze w niedziele któraś z imprezowiczek odwiedzi Patoska na wątku:-D

Posted

[quote name='Renata5']No:) A jak się do tego jeszcze pije napoje procentowe,to nie ma bata,za 1000 lat będziesz wyglądała jakby Cię dopiero zakopali,bo będziesz uwędzona i zakonserwowana od środka:diabloti:
A propos wędzenia i konserwowania-jutro imprezka u Asiorka? Oj to chyba będzie się działo:cool3:.Nawet nie liczę na to,ze w niedziele któraś z imprezowiczek odwiedzi Patoska na wątku:-D[/QUOTE]

Chyba Cię zaskoczę, bo w niedzielę na 100% będę. Kroi mi się cała dniówka z bazarkami, więc o przedawkowaniu;) nie może być mowy.
A zmieniając temat, to bardzo Cię proszę,żebyś w przyszłości nie wklejała;) zdjęć najbliższej rodzinki Isadory:loveu:, bo za każdym razem, jak zerknę na avaterek, to mam problemy z żuchwą. W moim wieku, muszę uważać na wypadającą szczenę a klej źle działa:placz:;).

Posted

[quote name='Isadora7']aaaaa oooossss chozi ueeeppp ueeeppp[/QUOTE]

Jak to? Jak można sobie taki avatarek zrobić;) i nie kupić mi nowego kleju do szczeny:evil_lol:

Posted

Witam Patoska i cala brygade Patosinskiego.[IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac119/Freya73/2.gif[/IMG]

Co wpadne na watek to impreza - ile ja w zyciu trace.:placz:

Posted

[quote name='Renata5']No:) A jak się do tego jeszcze pije napoje procentowe,to nie ma bata,za 1000 lat będziesz wyglądała jakby Cię dopiero zakopali,bo będziesz uwędzona i zakonserwowana od środka:diabloti:
A propos wędzenia i konserwowania-j[B]utro imprezka u Asiorka?[/B] Oj to chyba będzie się działo:cool3:.Nawet nie liczę na to,ze w niedziele któraś z imprezowiczek odwiedzi Patoska na wątku:-D[/QUOTE]i tu Cię rozczaruję. Imprezka "u Asiorka' odbywa sie u Marysi55:evil_lol:. I będę czuwała, aby się nic zdrożnego nie działo :eviltong:. A odnośnie długiego leżenia w piachu w doskonałym stanie, to ja Irenko poleżę dłużej :lol: ponieważ mam dłuższy staż w używaniu 'używek':diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']i tu Cię rozczaruję. Imprezka "u Asiorka' odbywa sie u Marysi55:evil_lol:. I będę czuwała, aby się nic zdrożnego nie działo :eviltong:. A odnośnie długiego leżenia w piachu w doskonałym stanie, to ja Irenko poleżę dłużej :lol: ponieważ mam dłuższy staż w używaniu 'używek':diabloti:[/QUOTE]

jak zdrożnego?? przecie same baby będą :roll:
ja już mam wszystko popakowane :) alkohol tylko nie schłodzony :)
Będą drinki "sex on the bitch" :D
jeszcze nie piłam, ale na pewno będą dobre :eviltong:

[quote name='Renata5']Ciekawe jak tam dziewczyny po imrezce:diabloti:[/QUOTE]

dopiero dziś impra :)

[CENTER]

[B][COLOR="#ff0000"][SIZE="3"]ISADORKO!!!!!!

Hepi bersdej tu ju, hepi bersdej tu juuuu, hepi bersdej dir isadooora,
hepi bersdej tu juuuuuuuuuuuu[/SIZE][/COLOR][/B] :loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://www.myspacelayoutsupport.com/myspace-graphics/images/flowers/07rose.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

No tak,imprezka dzisiaj dopiero:splat:Już mi się we łbie miesza,bo jestem wk****,bo co nie wejdę na jakis wątek to tamta *** mi dupe obrabia:angryy:.No ale ją trochę usprawiedliwiam,bo znalazłam gdzieś takie fajne powiedzenie..."Kobieta,która nie jęczy w nocy,warczy w dzień",a ona się nawarczy,oj nawarczy:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']No tak,imprezka dzisiaj dopiero:splat:Już mi się we łbie miesza,bo jestem wk****,bo co nie wejdę na jakis wątek to tamta *** mi dupe obrabia:angryy:.No ale ją trochę usprawiedliwiam,bo znalazłam gdzieś takie fajne powiedzenie..."Kobieta,która nie jęczy w nocy,warczy w dzień",a ona się nawarczy,oj nawarczy:diabloti:[/QUOTE]

Witaj w Klubie Renatko. Jakbym ci opowiedziała wersje o mnie to włos na głowie by się zjeżył :):):) - ja nawet mam hurtownie kremów na której majątek zbiłam, a tymczasy biorę i biorę kasę podobno wielką, a tymczasy oddaję komuś. Teraz wiadomo dlaczego już nigdy nie wezmę tymczasa, a ostatni czyli Ganga coraz mniej jest tymczasem ile kasy w nią włożyłam to szok (sterylka, leczenie, szczepienia) grosza nie wzięłam nawet z jamniczej skarpety. No tak ale dorobiłam sie na hurtowni kremów i innych tymczasach.

Olej. Ja to mówię trzy im w cztery (tłumacząc z warszawskiego slangu "ten im w...") i imadło w plecy, tyle ze w tej pierwszej części to uważam ze na przyjemność trzeba sobie zasłużyć :).

Dla mnie te istoty nie mają twarzy, tym bardziej że w dużej mierze są to faryzeusze którzy na co dzień ćwierkają słodko przez telefon, mailami czy osobiście.

[COLOR=Red][B]Pamiętaj, że:[/B][/COLOR]

[I][B]Najwięksi wrogowie wywodzą się ze złych przyjaciół.[/B]
Flavius Gratianus[/I]

a ten obrazek to samo życie jakże często niestety:

[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/4371/32236127791618421411192.jpg[/IMG]

Ja mam świadomość że nie jestem bez wad, najgorsze ze tacy co robią komuś kloakę takowej świadomości nie mają. Oni są kryształowi. Tyle, ze jak już napisałam na jednym watku ten kryształ de facto jest zwykłym szkłem gruboziarnistym i rżniętym na ostro więc i kawałkami niedorżniętym. A to wcześniej czy później się ujawnia. Proste jak konstrukcja cepa.

[U]edit:[/U] [I]jakoś mi zawsze po drodze bardziej z tymi z którymi nieraz zaczynałam i miewam różnice zdań, bywa dyskutowane gorąco, niż ze "słodziakami" którzy leją miodem tyle ze ten miód okazuje się miodem z uszu. Wybaczcie dosadność określeń, ale one są najwłaściwsze.[/I]

Posted

[quote name='Renata5']No tak,imprezka dzisiaj dopiero:splat:Już mi się we łbie miesza,bo jestem wk****,bo co nie wejdę na jakis wątek to tamta *** mi dupe obrabia:angryy:.No ale ją trochę usprawiedliwiam,bo znalazłam gdzieś takie fajne powiedzenie..."Kobieta,która nie jęczy w nocy,warczy w dzień",a ona się nawarczy,oj nawarczy:diabloti:[/QUOTE]

olej babsko!!
ja nauczyłam się zlewać takie chwasty ;)
Co se będziesz humor psuła ;)

ISADORKO.... nie ma sprawy ;)
chciałam po 24 wejść na wątek ale padłam