Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']
Opiekunkę do Marcepanka zarezerwowałam na siódmego, więc mi czasem nie zmieniaj terminu imprezy,a po drugie ćwicz kobieto, bo wymiękniesz i będzie duży wstyd. [/QUOTE]
pfffff ja wymiękne??? nigdy w życiu :eviltong:

[quote name='irenaka']Terapia cytrynkowa jest nie po przejścia i Artur się poddał:evil_lol:.
[/QUOTE]

ehehehehhe cienias :eviltong:

[quote name='marysia55']no to trzeba chyba Asiorowi kartę do Selgrossa załatwić. Tam ponoć alkohol tańszy:evil_lol:. No i zacznij się Asior uczyć gotować bo 'nadworny kucharz' będzie ciągnął 3 dniówki pod rząd po 16 godz. i na gotowanie w nocy na pewno nie da się namówić :cool3:[/QUOTE]

a po co gotowanie... będziem pić , nie jeść :diabloti:

[quote name='Renata5']

Ja chyba też niedługo zmienię nick z Renata5 na "Renatka pińć-Anioł miłosierdzia",albo "Największa bizneswoman na dogo",albo na jeszcze inny,bo różnych przydomków nadanych mi przez tą osobę mam dostatek i żaden nie jest pochlebny:diabloti:
[/QUOTE]

największa powiadasz :razz: ??

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']
największa powiadasz :razz: ??[/QUOTE]
No:)Tylko,ze nie sprecyzowała,czy największa w sensie gabarytowym,czy pieniężnym:hmmmm:Bo o ile mi wiadomo,to ani w jednum,ani w drugim nie jestem największa na dogo:evil_lol:No ale tamta osoba i tak wszystko wie najlepiej,przeca jest baaardzo inteligentna,jak pisze sama o sobie:diabloti:

Posted

[quote name='Asior']a po co gotowanie... będziem pić , nie jeść :diabloti:[/QUOTE] ... a to co innego czyli uchlejemy sie na 'amen':evil_lol: dobrze , że mam sporo wolnych łóżek w domu :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']... a to co innego czyli uchlejemy sie na 'amen':evil_lol: dobrze , że mam sporo wolnych łóżek w domu :diabloti:[/QUOTE]

ew. mogiem placuszki ziemniaczane upichcić :p

Posted

[quote name='marysia55']... a to co innego czyli uchlejemy sie na 'amen':evil_lol: dobrze , że mam sporo wolnych łóżek w domu :diabloti:[/QUOTE]
Marys,Asior wyraźnie napisała,że będziecie pić,a nie spać:cool3:

Posted

[quote name='Renata5']Marys,Asior wyraźnie napisała,że będziecie pić,a nie spać:cool3:[/QUOTE]

noo Marysia tylko na to czeka, żebym spoczęła w jej małżeńskim łożu....
Ona od dawna mi powtarza.. Nie ważna płeć, ważne uczucia :razz:

Posted

[quote name='Asior']noo Marysia tylko na to czeka, żebym spoczęła w jej małżeńskim łożu....
Ona od dawna mi powtarza.. Nie ważna płeć, ważne uczucia :razz:[/QUOTE]
Hahahaha,żeby zycie miało smaczek,raz dziewczynka,raz chłopaczek:-D
Chyba jednak do Was przyjadę:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Marys,Asior wyraźnie napisała,że będziecie pić,a nie spać:cool3:[/QUOTE]
[quote name='Asior']noo Marysia tylko na to czeka, żebym spoczęła w jej małżeńskim łożu....
Ona od dawna mi powtarza.. Nie ważna płeć, ważne uczucia :razz:[/QUOTE]
[quote name='Renata5']Hahahaha,żeby zycie miało smaczek,raz dziewczynka,raz chłopaczek:-D
Chyba jednak do Was przyjadę:diabloti:[/QUOTE] przyjeżdżaj, przyjeżdżaj:lol: Asior wie co mówi :evil_lol:. Zapomniała tylko zacytować moje drugie ulubione powiedzenie " nie ważne kto z kim śpi, byle się wyspał":diabloti:

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, pamiętaj - "[I]Diabeł nie śpi z byle kim[/I]." (S.J.Lec)[/QUOTE]
A tak w ogóle,pomijając kto z kim,to prawda jest taka,ze śpi to się samemu:grins:

Posted

[quote name='Asior']bo mnie interesuje bardziej "byle kto" :p[/QUOTE]

Ale się uparłaś! Ciotka, skoro "diabeł nie śpi z byle kim", to znaczy, że ktoś, z kim diabeł się prześpi musi być KIMŚ! Więc nie wymachuj bejsbolem - to komplement!

Posted

[quote name='agata51']Marysiu, pamiętaj - "[I]Diabeł nie śpi z byle kim[/I]." (S.J.Lec)[/QUOTE] dlatego Agatko dobieram szczególnie dokładnie partnera do swojego ' łoża małżeńskiego'. Zaproszenie jest wyróżnieniem:diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']dlatego Agatko dobieram szczególnie dokładnie partnera do swojego ' łoża małżeńskiego'. Zaproszenie jest wyróżnieniem:diabloti:[/QUOTE]
A partner jest zaproszony tylko jeden? bo zobacz..."(****) między dwójką ludzi jest rzeczą piękną. Między piątką jest fantastyczną."([URL="http://cytaty.eu/autor/woodyallen.html"]Woody Allen[/URL]):cooldevi:

Posted

[quote name='Renata5']A partner jest zaproszony tylko jeden? bo zobacz..."(****) między dwójką ludzi jest rzeczą piękną. Między piątką jest fantastyczną."([URL="http://cytaty.eu/autor/woodyallen.html"]Woody Allen[/URL]):cooldevi:[/QUOTE] Renatko:lol:, podam wymiary łożka . [B]200x220[/B]. Jak widać wyrko pomieści kilka osób. Do tej pory dzieliłam łoże między 2 koty i jednego psa. Jęsli będzie taka potrzeba to wpuszczę dodatkowo jeszcze kilka ludzkich istnień:diabloti:, a w ogóle dawno z Toba nie rozmawiałam. Chyba muszę jednak zadzwonić:p:p

Posted

[quote name='Renata5']A partner jest zaproszony tylko jeden? bo zobacz..."(****) między dwójką ludzi jest rzeczą piękną. Między piątką jest fantastyczną."([URL="http://cytaty.eu/autor/woodyallen.html"]Woody Allen[/URL]):cooldevi:[/QUOTE]

Renatko, a ten wygwiazdkowany wyraz na 4 litery to co? Niech zgadnę - "boks"?

Posted

[quote name='marysia55']Renatko:lol:, podam wymiary łożka . [B]200x220[/B]. Jak widać wyrko pomieści kilka osób. Do tej pory dzieliłam łoże między 2 koty i jednego psa. Jęsli będzie taka potrzeba to wpuszczę dodatkowo jeszcze kilka ludzkich istnień:diabloti:, a w ogóle dawno z Toba nie rozmawiałam. Chyba muszę jednak zadzwonić:p:p[/QUOTE]
O Maryś,to masz wieeelkie łoże,można się poganiać:razz:.
Daj no mi Kochana na pw swój nr,bo ja mam inny i nie mam Twojego już:shake:
[quote name='agata51']Renatko, a ten wygwiazdkowany wyraz na 4 litery to co? Niech zgadnę - "boks"?[/QUOTE]
No prawie trafiłas Agatko,bo wygwiazdkowany wyraz tez kończy się na "ks":evil_lol:.No ale wiesz,przy piątce ludzi to i pewnie boks się zdarzy,szczególnie jak są to SM:diabloti:

Posted

Ale tu cichutko...pospały się kobitki w niedzielny ranek:razz:
Przez pół nocy gadalim o dupie maryni,a nie pochwaliłam Patoska:loveu:Śliczny jest,ma piękny uśmiech i takie mądre oczy.Sierść piękna,błyszcząca,wyczesana,widać,że psiak zadbany:)Tylko domku brak...:shake:

Posted

Zapraszam Was dziewczyny na wątek Sonieczki, Temida zrobiła filmik, chusteczki przygotować:-(:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-%E2%80%93-strach-i-przera%C5%BCenie?p=15117590#post15117590"]http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie?p=15117590#post15117590[/URL]
Czy ktoś widział coś piękniejszego niż ten film?

Posted

[quote name='agata51']Ale się uparłaś! Ciotka, skoro "diabeł nie śpi z byle kim", to znaczy, że ktoś, z kim diabeł się prześpi musi być KIMŚ! Więc nie wymachuj bejsbolem - to komplement![/QUOTE]

no dobra, już dobra :p
skoro to komplement :roll:

[quote name='marysia55']dlatego Agatko dobieram szczególnie dokładnie partnera do swojego ' łoża małżeńskiego'. Zaproszenie jest wyróżnieniem:diabloti:[/QUOTE]

ooo toż mnie zaszczyt kopnął :razz:

[quote name='marysia55']Jęsli będzie taka potrzeba to wpuszczę dodatkowo jeszcze kilka ludzkich istnień:diabloti:, a w ogóle dawno z Toba nie rozmawiałam. Chyba muszę jednak zadzwonić:p:p[/QUOTE]

o przepraszam... TA noc jest moja :mad: :evil_lol: