Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']AAAAaaaaaaaaaaaaaaa...no to ok:) ale wycieczka juz postanowiona, wiec szybko wracaj [B]i pojedziemy daleko:):):)[/QUOTE][/B] daleko .... tzn. gdzie ???? Hawaje .... Tajwan.... a może Egipt :-). Rozumiem, że zabierasz mnie ze sobą :roll:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Gonia , ja tylko jadę parę kilometrów za Kraków do rodziny mojego męża. Zaległości ma juz kilkuletnie, aż wstyd sie przyznać:oops::oops::oops:[/QUOTE]
Odwiedź moje strony i przywieź trochę odżywczego "górskiego" powietrza. " Chuchniesz" nam jutro na dogo.

Posted

[quote name='danka4u1']Odwiedź moje strony i przywieź trochę odżywczego "górskiego" powietrza. " Chuchniesz" nam jutro na dogo.[/QUOTE] Danusia, Ty się tak nie proś o to 'chuchnięcie' przecież wiesz , że popalam co nieco:sg168:

Posted

No to juz teraz wiem, dlaczego czuję taki sentyment do Ciebie z wskakiwaniem na plecy włącznie. Ja popalam więcej niż co nieco...stety albo niestety. Zależy jak na to spojrzeć

Posted

[quote name='danka4u1']No to juz teraz wiem, dlaczego czuję taki sentyment do Ciebie z wskakiwaniem na plecy włącznie. Ja popalam więcej niż co nieco...stety albo niestety. Zależy jak na to spojrzeć[/QUOTE] Danusia :-) przede wszystkim jakiś nałóg w życiu trzeba mieć i przede wszystkim będziemy wiedzieć na co umieramy :-). Nie wszystkim jest to dane. [B]Przede wszystkim świadomość :-)[/B]

Posted

[quote name='marysia55']Danusia :-) przede wszystkim jakiś nałóg w życiu trzeba mieć i przede wszystkim będziemy wiedzieć na co umieramy :-). Nie wszystkim jest to dane. [B]Przede wszystkim świadomość :-)[/B][/QUOTE]
To moje słowa! SKĄD TO ZNASZ????

Posted

[quote name='danka4u1']To moje słowa! SKĄD TO ZNASZ????[/QUOTE] Kochana, od tak długiego czasu siedzisz mi na plecach, że wszystkie Twoje 'przemyślenia' wnikają we mnie :-)

Posted

Helooo Patosku tutaj Rambo pozdrawiam ciebie - ty wiesz i ja wiem że jesteśmy szczególnymi psami :). Patosku nichaj dla nas zawsze świeci słońce.

Twój kumpel Rambo :)

[video=youtube;Dn5D4GbxBGA]http://www.youtube.com/watch?v=Dn5D4GbxBGA[/video]

Posted

[quote name='irenaka']Ciekawa jestem, gdzie te ciotki się podziały Patosku:shake:[/QUOTE]

Jak to gdzie, spełniały obywatelski obowiązek i powQrwiały grupę ojca dyrektora na podwórku. W kwestii głosowania ma się rozumieć :D:D:D

Posted

[quote name='Isadora7']Jak to gdzie, spełniały obywatelski obowiązek i powQrwiały grupę ojca dyrektora na podwórku. W kwestii głosowania ma się rozumieć :D:D:D[/QUOTE]

O rany, to ja też to nieświadomie zrobiłam:oops::evil_lol:. Będzie na mnie zły;).

Posted

[quote name='irenaka']O rany, to ja też to nieświadomie zrobiłam:oops::evil_lol:. Będzie na mnie zły;).[/QUOTE]

Już widzę jak się tym przejmujesz:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Isadora7']Już widzę jak się tym przejmujesz:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Jak Ty mnie dobrze znasz, gorsza jesteś niż Sztirlic:wallbash:.
Przecież to oczywiste, że na kolana padnę i doczołgam się do Torunia:jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

[quote name='irenaka']Jak Ty mnie dobrze znasz, gorsza jesteś niż Sztirlic:wallbash:.
Przecież to oczywiste, że na kolana padnę i doczołgam się do Torunia:jumpie::jumpie::jumpie:[/QUOTE]

No jak mogę nie znać jak na tych samych Sabatach bywamy :evilbat::evilbat::evilbat:

A te klęczki to ja muszę zobaczyć, żebym się miała urwać z pracy na wagary, ale obejrzeć muszę:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='Isadora7']No jak mogę nie znać jak na tych samych Sabatach bywamy :evilbat::evilbat::evilbat:

A te klęczki to ja muszę zobaczyć, żebym się miała urwać z pracy na wagary, ale obejrzeć muszę:grins::grins::grins:[/QUOTE]

Taka jesteś:obrazic:
To ja idę w ślady Izy, przez dwa kolejne wcielenia nie odbieram od Ciebie telefonów i sama nie zadzwonię:evil_lol:.
A teraz bardzo poważnie, wygoń mnie do pracy:mdleje:, imprezkę mężusia miałam, urodzinki miał przystojniak:-). Muszę spadać i choć trochę poudawać, że mi się chce pracować:oops:.

Posted

[quote name='irenaka']Taka jesteś:obrazic:
[B]To ja idę w ślady Izy, przez dwa kolejne wcielenia nie odbieram od Ciebie telefonów i sama nie zadzwonię[/B]:evil_lol:.
A teraz bardzo poważnie, wygoń mnie do pracy:mdleje:, imprezkę mężusia miałam, urodzinki miał przystojniak:-). Muszę spadać i choć trochę poudawać, że mi się chce pracować:oops:.[/QUOTE]

Kolejna ściemniara. Albo już w trzecim wcieleniu. Dzwoniłam, odebrała.
Marsz do roboty :):):)

Posted

mam link do filmiku o ewakuacji schroniska :diabloti:

[url]http://www.megavideo.com/?v=VIWUBDSK[/url]

można oglądnąć , bądź ściągnąć :eviltong:

Posted

[quote name='Isadora7']Kolejna ściemniara. Albo już w trzecim wcieleniu. Dzwoniłam, odebrała.
Marsz do roboty :):):)[/QUOTE]

Odebrałam, bo mi szybko złość;) przeszła a na dodatek mężuś drinka serwował, żeby mi się lepiej pracowało:evil_lol:.Robota poszła mi znakomicie:multi:.

[quote name='marysia55']Isadora, wygoniła Irenkę do roboty to może ja teraz trochę posiedzę u Patoska :-) W końcu się wybyczyłam przez weekend :-)[/QUOTE]

Zbyt krótki ten wyjazd Marysiu:shake: Tak na moje oko, to przynajmniej ze dwa tygodnie powinnaś leżeć plackiem, patrzeć w niebo i słuchać koników polnych:-).

[quote name='Asior']mam link do filmiku o ewakuacji schroniska :diabloti:

[URL]http://www.megavideo.com/?v=VIWUBDSK[/URL]

można oglądnąć , bądź ściągnąć :eviltong:[/QUOTE]

Dziewczyny, Asiorek:loveu: to ta dziewczyna na początku relacji.
Dlaczego Asiu nie występujesz z Panem Andrzejem, ramię w ramię;)

Posted

[quote name='irenaka']
Dziewczyny, Asiorek:loveu: to ta dziewczyna na początku relacji.
Dlaczego Asiu nie występujesz z Panem Andrzejem, ramię w ramię;)[/QUOTE]

No jakby powiedzieć - Asiorku niezła laska jesteś :)

Posted

[quote name='Bazyliszek']Zapraszam do wklejenia pieska na wątek
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187840-Owczarki-i-owczarkowate-w-potrzebie-w%C4%85tek-zbiorowy?p=14908798#post14908798[/URL][/QUOTE]

Zrobione, dziękuję za zaproszenie.:loveu:

Posted

[quote name='Asior']mam link do filmiku o ewakuacji schroniska :diabloti:

[URL]http://www.megavideo.com/?v=VIWUBDSK[/URL]

można oglądnąć , bądź ściągnąć :eviltong:[/QUOTE]

I znów się spłakałam...

Miło cię poznać, Asiorku :lol: