Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Podesle jakies pieniazki na Patosa, nie bedzie to jednak zawrotna kwota.:oops:[/QUOTE]

Serdecznie dziękuję:Rose:, wszystkie wydatki pod kontrolą, zapomniałam tylko o szczepieniach.
I tak masz masę deklaracji a ja finanse mam. Będę na wątku płakać gdyby kiedyś zabrakło;).

Posted

[quote name='irenaka']Serdecznie dziękuję:Rose:, wszystkie wydatki pod kontrolą, zapomniałam tylko o szczepieniach.
I tak masz masę deklaracji a ja finanse mam. Będę na wątku płakać gdyby kiedyś zabrakło;).[/QUOTE] bazarek rób kobieto :evil_lol: pamiętasz lipiec'2009 :cool3:
[quote name='Freya73']Czesc Patos.
[COLOR=gray]Cos [B]Marysi[/B] dawno nie widziałam, dziewczyna pracuje od switu do nocy, eh, co za czasy ...[/COLOR][/QUOTE]Freya:loveu:, jak Ty mnie dobrze rozumiesz:lol:. Praca prawie 12 godzin dziennie i kilka godzin dla psiaków w potrzebie (czytaj teksty do ogłoszeń) dlatego zdarza mi się zaniedbywać moich ulubionych pupilków :loveu:
Patosik , ty oczywiście do nich należysz.
Buziaki w ten słodki i kochany nosek :calus:

Posted

[quote name='agata51']To nie to samo, Irenko. To tak, jakby na dogo to co najgłośniejsze wysłuchać, a potem skrót wiadomości o Patosie i jest się na bieżąco. Patos, umówmy się, Irenka jest głucha na sport, nie rajcujej jej to i niech już tak zostanie, w końcu ma prawo. Ale tak między nami, nie masz ochoty pokibicowć Małyszowi?

[/QUOTE]

Muszę Ci Agatko donieść;), że w sobotę zastosowałam się do uwagi i oglądałam Justynkę w akcji. Emocje u mnie i sąsiada sięgały zenitu, cud że lampa przetrwała:oops:.
Miałam szczęście, trafiłam na złoto a Justynka zrobiła na mnie piorunujące wrażenie, już nie wspomnę o Mazurku Dąbrowskiego, bo zawsze beczę ze wzruszenia w takich momentach:multi:.

[quote name='marysia55']bazarek rób kobieto :evil_lol: pamiętasz lipiec'2009 :cool3:
[/QUOTE]
Chyba pamiętam Marysiu, tylko Ty nie pamiętasz co wtedy proponowałam.
Zadzwonię do Ciebie w tej sprawie, żebyś mi czasem główki nie urwała;).
A bazarku fizycznie nie miałam kiedy zrobić:oops:, jak mam opcję robić ogłoszenia dla psów czy bazarek, to wybieram ogłoszenia. Mam jeszcze czwartego, dodatkowego psa do ogłoszeń na dzisiaj i mówię stop, bo nie wyrabiam.
Rachunek od Pana Doktora dostałam wczoraj na łączną kwotę 280,00 więc dopłacam tylko 80,00.
Rozpiskę do faktury zrobię chyba dopiero przy wynikach, bo nie wiem ile każde z badań kosztowało, mam tylko ogólną sumę.

Posted

I teraz ekstra post z prośbą o zaciskanie kciuków.
Wczoraj dzwonił Krzyś B. Ma już potwierdzenie, że Sonia i Patosek będą mieć ogłoszenia w Super Expressie. Jeszcze nie znam konkretnej daty, ale jak będę znać, to natychmiast Was zawiadomię, żebyście cały tydzień nie trzymały zaciśniętych rączek, bo będzie później na mnie;), że pracować nikt nie mógł.
Serdecznie dziękuję Krzysiowi:Rose:, bo to jemu zawdzięczam kolejną szansę dla Patoska i Sonieczki.
Oby się tym razem udało.
Do Mojego Psa też już wysłałam teksty wszystkich czterech psów z prośbą o wycenę i czekam na potwierdzenie, że ich ogłoszenia ukażą się w następnym numerze. Dam znać, jak wszystko już będzie dograne.

Posted

No i co, Irenko, jest różnica :eviltong:

I po Olimpiadzie :-( Oby do Mundialu [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_100.gif[/IMG] Patos, ty już ze swojego domku masz kibicować [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/993.gif[/IMG]

Posted

Zasadnicza różnica i sama sobie się dziwię, że unikałam tych emocji.
Na Mundial jednak mnie chyba nie namówisz;). Za dużo agresji między tymi facetami na boisku, kopią się gdzie popadnie:shake:.

Posted

Dziewczyny!! Błagam, zajrzyjcie na ten bazarek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180967-obrazy-Opalik-i-Lenon-na-DT-do-10-marca-do-24-00[/URL]

Dziewczyny ratują dwa staruszki:-( i brakuje ich kasy. Może ktoś się skusi?
Z całą pewnością żadna z Was nie ma jeszcze takiego pięknego obrazka!!!
A może ktoś powalczy ze mną i przebije nr 3?:diabloti:

Posted

[quote name='irenaka']Dziewczyny!! Błagam, zajrzyjcie na ten bazarek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180967-obrazy-Opalik-i-Lenon-na-DT-do-10-marca-do-24-00[/URL]

Dziewczyny ratują dwa staruszki:-( i brakuje ich kasy. Może ktoś się skusi?
Z całą pewnością żadna z Was nie ma jeszcze takiego pięknego obrazka!!!
[B]A może ktoś powalczy ze mną i przebije nr 3?:[/B]diabloti:[/QUOTE]

Innym razem, Irenko. Przebiję cię z przyjemnością :eviltong:

Posted

[quote name='agata51']Ot. tak zajrzałam sobie do twoich podpisów. Cudowności.[/QUOTE]

Widziałam, dziękuję za odwiedzinki:loveu:. Cała czwórka czeka a telefon milczy:shake:.

Posted

[LEFT]Przepraszam z OT, ale...
[/LEFT]

[CENTER][B]...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc :-([/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl[/url]

[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/617/95923743.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='irenaka']O gdzie tym razem była nocna zmiana?
[/QUOTE]

Ja zaglądam jak zawsze. Niestety nie mam nic do napisania, zbyt jestem przytłoczona własnymi problemami.:roll:

Posted

[quote name='irenaka']O gdzie tym razem była nocna zmiana?
[/QUOTE]

Ja zaglądam jak zawsze. Niestety nie mam nic do napisania, zbyt jestem przytłoczona własnymi problemami.

Posted

[quote name='Cantadorra']Miki, smutno to zabrzmialo. Mozna jakos ci pomoc?[/QUOTE]

Dziękuję za dobre słowo i chęć pomocy. Niestety czeka mnie operacja córki i kosztowna rehabilitacja przed i po zabiegu. A miało być tak pięknie - kadra narodowa i takie tam. Ale z Patoskiem będę zawsze.