Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']Ojjjjj, co takie pustki się zrobiły u naszego słodziaka. Cała niedziela minęła i żadnych odwiedzin ????:mad:[/QUOTE]

Za to w poniedziałkową noc czuwa ciotka Miki.:lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Ojjjjj, co takie pustki się zrobiły u naszego słodziaka. Cała niedziela minęła i żadnych odwiedzin ????:mad:[/QUOTE]

Już niedługo Olimpiada się skończy. Strasznie dużo czasu zabiera. Buziaki, Patosie.

Posted

A ciotka Irena ma dobrze;). Nie muszę oglądać ani Olimpiady ani żadnych meczy, bo mam dobrego sąsiada, który przy piwku lubi się emocjonować tym co widzi na ekranie. Ściany ledwo wytrzymują i zawsze wiem, kiedy coś ważnego się dzieje. Później wystarczy oglądnąć skrót wiadomości i jestem na bieżąco z wydarzeniami sportowymi:evil_lol:.

Posted

Witajcie cioteczki Patoskowe. Nie ukrywam, ze meczy mnie, czemu Patosik ciagle bez domu. To naprawde ladny psiak. I meczy mnie jeszcze jedna sprawa, choc juz nie o Patosku. Jest sobie on-ek. Ledwo chodzi, choc mlody. Musi miec uciete obie glowki kosci udowej, bo straszny bol odczuwa przy ruchu. Jest oglaszany, ale nikt go nie chce. I siedzi sobie w hoteliku, dziewczyny panikuja, bo kasy na niego nie ma i..... nie wiem co z tym zrobic. Taka operacja, jak pies sie porusza po tej operacji, jak to jest, nie mam pojecia!!! Tak sie tylko wyzalilam i pozdrawiam cioteczki.

Posted

[quote name='Cantadorra']Witajcie cioteczki Patoskowe. Nie ukrywam, ze meczy mnie, czemu Patosik ciagle bez domu. To naprawde ladny psiak. I meczy mnie jeszcze jedna sprawa, choc juz nie o Patosku. Jest sobie on-ek. Ledwo chodzi, choc mlody. Musi miec uciete obie glowki kosci udowej, bo straszny bol odczuwa przy ruchu. Jest oglaszany, ale nikt go nie chce. I siedzi sobie w hoteliku, dziewczyny panikuja, bo kasy na niego nie ma i..... nie wiem co z tym zrobic. Taka operacja, jak pies sie porusza po tej operacji, jak to jest, nie mam pojecia!!! Tak sie tylko wyzalilam i pozdrawiam cioteczki.[/QUOTE]
A wrzucisz link do wątku tego onka?

Posted

[quote name='gusia0106']Patos jest dzisiaj w Metrze :) Może ktoś go zauważy[/QUOTE]

taaaak, widziałam - trzymam kciuki.
jak chcecie zobaczyć to str. 8
[URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL]

Posted

Jednak Patos ma swojego aniołka:loveu: i ogromnie mu dziękuję za to, że czuwa.
Może tym razem spełnią się słowa Majqi z tekstu Patoska:
"Z ogromną nadzieją czekamy, że w słuchawce telefonu zabrzmi głos, w pełni ludzki, ciepły, tchnący optymizmem, którego właściciel, bez zbędnego patosu za to o Patosie powie: "Chcę dać szansę temu psu!" Czy to zbyt wiele? Czy żywimy się li tylko złudzeniem?:-("

Posted

[quote name='irenaka']Jednak Patos ma swojego aniołka:loveu: i ogromnie mu dziękuję za to, że czuwa.
Może tym razem spełnią się słowa Majqi z tekstu Patoska:
"Z ogromną nadzieją czekamy, że w słuchawce telefonu zabrzmi głos, w pełni ludzki, ciepły, tchnący optymizmem, którego właściciel, bez zbędnego patosu za to o Patosie powie: "Chcę dać szansę temu psu!" Czy to zbyt wiele? Czy żywimy się li tylko złudzeniem?:-("[/QUOTE]

Trzymam ciągle i wciąż kciuki za Patoska.

Posted

[quote name='Freya73']Witam nocnie, Patos bedzie mial dom, musimy byc cierpliwe.[/QUOTE]

Witam też nocnie. Pewnie, że będzie miał dom. Domku, po co ci dni bez Patosa?

Posted

[quote name='irenaka']A ciotka Irena ma dobrze;). Nie muszę oglądać ani Olimpiady ani żadnych meczy, bo mam dobrego sąsiada, który przy piwku lubi się emocjonować tym co widzi na ekranie. Ściany ledwo wytrzymują i zawsze wiem, kiedy coś ważnego się dzieje. Później wystarczy oglądnąć skrót wiadomości i jestem na bieżąco z wydarzeniami sportowymi:evil_lol:.[/QUOTE]

To nie to samo, Irenko. To tak, jakby na dogo to co najgłośniejsze wysłuchać, a potem skrót wiadomości o Patosie i jest się na bieżąco. Patos, umówmy się, Irenka jest głucha na sport, nie rajcujej jej to i niech już tak zostanie, w końcu ma prawo. Ale tak między nami, nie masz ochoty pokibicowć Małyszowi?

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_6_5.gif[/IMG]

Posted

Trzymajcie kciuki dziewczyny, Pan Doktor właśnie dzwonił i zaraz jedzie do Patoska.
Mam nadzieję, że nasz chłopak będzie dzielny i nie będzie się zbytnio stresował.
A faktury od Pana Doktora to nie chcę widzieć;). Doszło jeszcze szczepienie na wirusówki łącznie i wyjdzie ponad 200,00:shake:.