Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uuuu...a co tu tak cichutko?:roll:
Jak gadają to jedna przez drugą,a jak biorą sobie wolne to wszystkie naraz.A Patosek sam na wątku dzisiaj...no ciocia Agatka była ciemną nocą:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Ja proszę o rozgrzeszenie;), coś mi ostatnio psy do ogłoszeń dopisują, muszę trochę poklepać w klawiaturę.

Rozgrzeszenie udzielone:p Zastanawiam sie teraz nad pokutą dla Ciebie:-D

Posted

To ja zabieram Patosika i Amorka na poranny spacerek. Kalosze na nogi i łapki i marsz.
Irenoka czy ktos dzwonił o mlodego? Bo ja mam wciąż telefony o Dalie i wszystkim przekazuję Twój nr tel i erki bo tam tez są maluchy

Posted

Renata5 napisał(a):
No i się Irenka wystraszyła pokuty:diabloti:

Dzisiaj każdą pokutę przyjmę z pokorą i godnościom;).
Mam świetny humor po wczorajszej wizycie u weta z moimi psami. Pewnie bym bardzo chciała, żeby z Marcysiem było lepiej, ale cudów już nie będzie. Był za to cud z obcięciem mu pazurów, bo kolejnych dwóch wetów wymiękło przy tej prozaicznej czynności a Ania K:loveu:. sobie poradziła. Ten mój histeryk dopiero przy czwartej łapie zorientował się, że należy zacząć wierzgać. Od dzisiaj już mogę z podniesionym czołem;) pokazywać się ludziom na ulicy, bo wstydu nie ma, jak zobaczą jego łapki:evil_lol:.

Posted

[quote name='AMIGA']To ja zabieram Patosika i Amorka na poranny spacerek. Kalosze na nogi i łapki i marsz.
Irenoka czy ktos dzwonił o mlodego? Bo ja mam wciąż telefony o Dalie i wszystkim przekazuję Twój nr tel i erki bo tam tez są maluchy

Miałam Olu wczoraj jeden telefon w sprawie "małego";), ale Pani niestety chciała tylko sunię i tylko malutką.
Porobię mu osobne ogłoszenia, jak nikt sensowny się nie zgłosi. Dziękuję za pomoc:loveu:.

Posted

irenaka napisał(a):
Dzisiaj każdą pokutę przyjmę z pokorą i godnościom;).
Mam świetny humor po wczorajszej wizycie u weta z moimi psami. Pewnie bym bardzo chciała, żeby z Marcysiem było lepiej, ale cudów już nie będzie. Był za to cud z obcięciem mu pazurów, bo kolejnych dwóch wetów wymiękło przy tej prozaicznej czynności a Ania K:loveu:. sobie poradziła. Ten mój histeryk dopiero przy czwartej łapie zorientował się, że należy zacząć wierzgać. Od dzisiaj już mogę z podniesionym czołem;) pokazywać się ludziom na ulicy, bo wstydu nie ma, jak zobaczą jego łapki:evil_lol:.

Znaj me dobre serce,nie będzie pokuty;)My i tak dużo pokutujemy na tym ziemskim padole i to jeszcze nie przez swoje grzechy najczęściej:shake:
A z pazurkami to u moich psiaków jest podobnie.Nawet kupiłam specjalne nożyczki do obcinania,ale ja gorzej to przezywam niz one:roll:,bo boję sie żeby za dużo nie obciachac i w efekcie i tak chodzimy do wetki na odcinanie.No i tam są w miarę grzeczne przy tej czynności:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Znaj me dobre serce,nie będzie pokuty;)My i tak dużo pokutujemy na tym ziemskim padole i to jeszcze nie przez swoje grzechy najczęściej:shake:
A z pazurkami to u moich psiaków jest podobnie.Nawet kupiłam specjalne nożyczki do obcinania,ale ja gorzej to przezywam niz one:roll:,bo boję sie żeby za dużo nie obciachac i w efekcie i tak chodzimy do wetki na odcinanie.No i tam są w miarę grzeczne przy tej czynności:)

Dobrze, że trafiły Ci się same grzeczne. Ja zawsze powtarzam, że Marcyś mi "wynagradza";), te wszystkie moje dotychczasowe psy z którymi miałam okazję być w gabinecie weterynaryjnym. To jest połączenie wierzgającego, młodego źrebaka z dźwiękami maltretowanego, obdzieranego żywcem ze skóry psa:evil_lol:. A to wszystko w ciele ośmiokilogramowego siedemnastolatka. Wszystko jest do przejścia, ale nie obcinanie pazurów u mojego szkraba:loveu:. A jak się obraża:mad:;) Nawet jak dostaje tabletkę ze smakołykami i ją wyczuje, to strzela focha i patrzy na mnie jakbym właśnie ciężko zgrzeszyła:evil_lol:.

Posted

Renata5 napisał(a):
No jakos tak szczęśliwie wszystkie psiaki mam grzeczne-ha!wdały się we właścicielkę:eviltong::evil_lol:

Coś w tym jest, psy nam rosną na obraz i podobieństwo nasze;). Patrz : moja Diana:evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Upssssssssssssssssss, moja szalona sznupka jest chyba wyjątkiem w regule, prawda?

Nie kombinuj KOBIETO:loveu:
Kto tam wie, co w Tobie drzemie;)

Posted

rufusowa napisał(a):
a co u Patoska? :)

bo czytam 4 strony wstecz i oprócz rozliczenia nie ma ani słowa o nim ;)

Bo nic się nie zmienia, info wpisuję jak jestem po wizycie w hotelu.
Byłam w sobotę, ale tym razem to nie Patos był numerem jeden, ale Amorek:loveu:.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nie zgadzam się, moje jamniki nie sa podobne do mnie. Ja okaz spokoju, ani trochę zadziorna i chorobliwie nieśmiała. A Jamnicza Trójca wręcz przeciwnie :):):)

Idę przekablować Izie co napisałaś;). Nie zdziw się, jak tu wpadnie i skoryguje Twój post:)