gryf80 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 mam ten sam problem kiedyś były na ul.rymwida (lublin)w mięsnym.mięsny się zamknął i teraz lipa Quote
Kocurkotka Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ja je gotuje ale raz w tygodniu ale podaje też psom surowe pojedyncze jako nagroda - chyba nigdy moje psy nie wchłaniały tak wiedzę ;) Quote
filodendron Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Kurze łapki w Lublinie poszukiwane. No właśnie. Mam problem aby je gdzieś dostać. Kiedyś bywały w Aldiku, bywały w Kauflandzie a teraz niestety nie ma. Moja psica je uwielbia, pomrożone zapasy się pokończyły a w jedynym miejscu gdzie wiem, że można je kupić chcą 5 złotych za kilogram. Cena z kosmosu moim skromnym zdaniem. Tak więc pomocy lublinianie ;) Mój mąż mówi, że widział w Stokrotce na Jutrzenki za niecałe 2 zł (nie pamięta dokładnie) - parę dni temu. Quote
evel Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Potwierdzam - łapki bywają w Stokrotkach, bywają również w Leclercu i Carrefourach. Najczęściej na tygodniu ;) Quote
Recommended Posts