Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Są dzisiejsze fotki, może nie powalające, ale zawsze ;) Rzadki widok :p Bulwersacja Asysta w aportowaniu :) Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Pożeramy spodnie Wspólne tarmoszonko Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Uśmiech :D Może uda się jej gwizdnąć :diabloti: Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Uczymy się Fizjologii zwierząt i Produkcji roślinnej :D Zżeramy kocyk i palucha :p Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Tarmoszonko na łóżku Zemsta na kocyku :diabloti: "Spokój grabarza... Wszystko będzie dobrze..." :lol: Quote
agaciaaa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/IMG_3584.jpg haha, genialna fotka :lol: http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/IMG_3621.jpg jaki cudny dzieciaczek :loveu: Quote
Vectra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Tu tak chcesz być ? z takim tytułem ? ;) Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Vectra napisał(a):Tu tak chcesz być ? z takim tytułem ? ;) Właśnie tak, dziękuję ;) Ale odnośnik o przeniesieniu w Fotoblogach chyba został? Quote
Vectra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jeśli został , to ja nie wiedzieć zupełnie czemu , bo zaznaczyłam by nie został .. Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Tak mi marudzili o nowe fotki, na poprzedniej stronie tyle wsadziłam, a poza Agacią nikt nie komentuje :p Quote
Unbelievable Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Martens napisał(a):Tak mi marudzili o nowe fotki, na poprzedniej stronie tyle wsadziłam, a poza Agacią nikt nie komentuje :p a co tu komentować, smerfik śliczny, baryłka jak baryłka :diabloti: tylko gryzienia nie zazdroszczę :evil_lol: Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Na razie z gryzieniem idzie wytrzymać ;) Zobaczymy za parę miesięcy :diabloti: Quote
Anusia&Saba Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ten sznur na fotkach jest większy od niego :lol: Quote
taxelina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szkoda ze tamto nie udokumentowane ale za to inne foty sa ;) Quote
Feigned Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 co tu dużo mówić, obydwa psiska śliczne :loveu: Quote
Martens Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Dziękujemy ;) Anusia&Saba napisał(a):Ten sznur na fotkach jest większy od niego :lol: W rzeczywistości też ;) Ale pewnie niedługo to się zmieni :diabloti: deer_1987 napisał(a):Szkoda ze tamto nie udokumentowane ale za to inne foty sa ;) Myślę, że to nie ostatnie dzikie szaleństwa, wręcz przeciwnie ;) Dziś wyszliśmy pierwszy raz na trawkę, w odludne miejsce. Wszystko fajnie, tylko mały jest jakieś 10 razy bardziej skupiony na Baryłce niż na mnie :roll: Będzie trzeba powychodzić z nim sporo oddzielnie i popracować nad tym. Na szczęście w miarę się pilnuje, a jak się zagapi, jest super rada - przywołać Baryłę. Jak ona do mnie leci, to i mały się turla mało łapek nie pogubi, a że ona się słucha perfect to kłopot tymczasowo z głowy ;) Na spacerku była pierwsza barfowa kupka ale niestety było ciemno jak diabli i nie wiem jak mu się nowe dania przyjęły, okaże się pewnie w nocy albo rano :diabloti: Dziś wpierniczał mielone korpusy i jajco dostał ze skorupką pogniecione i udziamgane, mam nadzieję, że go nie przeczyści ;) Apetyt w każdym razie ma wzorowy :) Quote
taxelina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Martens napisał(a): Będzie trzeba powychodzić z nim sporo oddzielnie i popracować nad tym Tego wlasnie nam brakuje.. jak sherry przyjechala to w 99% z niunia zostawala, wiesz uczy sie jednego psa zostawania w domu a jak drugi przyjdzie to razem zostaja i blad zrobilismy bo teraz jak do weta czy cos to albo sasiada prosic by wszedl do sherry w razie co ale zabrac ze soba... Quote
eria Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/IMG_3584.jpg mina Baryłki bezcenna !! Quote
Martens Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 :) Mam pierwsze fotki malucha ze spaceru po trawce - na szkolnym boisku, i kilka z pierwszego udanego przeciągania sznura z Baryłą w domu ;) wstawię wieczorem. Zaczynamy już porządną socjalizaję, mały w piątek kończy 10 tygodni, więc pora najwyższa. Poznał dziś panią w sklepie zoologicznym (oczywiście rozpłynęła się nad nim w trybie natychmiastowym, jak każdy...) oraz nawiązał dwie psie znajomości, z kundelkiem Kacperkiem, podobnym do Baryłki, ale połowę mniejszym, i yorczką Daisy ;) Oba psy jakoś tak hm, ignorowaly go? Powąchały i tyle, zupełnie jakby nie był psem. Może to kwestia tego, że jest jeszcze młodziutki? Quote
evel Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Martens']Mam pierwsze fotki malucha ze spaceru po trawce - na szkolnym boisku, i kilka z pierwszego udanego przeciągania sznura z Baryłą w domu ;) wstawię wieczorem. Zaczynamy już porządną socjalizaję, mały w piątek kończy 10 tygodni, więc pora najwyższa. Poznał dziś panią w sklepie zoologicznym (oczywiście rozpłynęła się nad nim w trybie natychmiastowym, jak każdy...) oraz nawiązał dwie psie znajomości, z kundelkiem Kacperkiem, podobnym do Baryłki, ale połowę mniejszym, i yorczką Daisy ;) Oba psy jakoś tak hm, ignorowaly go? Powąchały i tyle, zupełnie jakby nie był psem. Może to kwestia tego, że jest jeszcze młodziutki? I nic Ci to nie mówi? :diabloti: Mówiłam przecież, że to mały kosmitek w za dużym ubranku :loveu: Quote
taxelina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 No to zemu nie dajesz fot jak masz? :D Quote
Martens Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Foty będą późno albo dopiero jutro bo zaraz mamy gości :p Zalatana jestem, a to sprzątanie, a to nauka na zaliczenia, a to maluchem się trzeba zająć, a dziś gratis zmieliłam dwa kilo ogonów dla niego w maszynce i mam fantastycznego siniaka na przedramieniu... Quote
***kas Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czekamy na fotki cudaka niecierpliwie ;) Quote
*Monia* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tak czekałam na relację jak tam układ Baryłkowo-szczeniakowy i w końcu mam z pięknymi fotkami :loveu:. Ona go nie odgania od zabawek? Nie złości się jak taki mały ufolek się jej pod łapami kręci? On taki malusi w porównaniu do wielkiej Baryłki :loveu:. Quote
Recommended Posts